Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata burticute si mamicute!
Ce bine e sa va pot da si eu "buna dimineata". Am dus puiul la scoala si am revenit acasa cu gandul sa fac o ciorbita pentru la pranz ...ca stare n-am oricum.
Anes dulce foc gropita lui Remus! Mor dupa el ce frumos doarme!
Bebecris multa bafta la analize si la eco! Sa vii cu vesti bune si sa te linistesti!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bebecris tin pumnii ca toate sa decurga bine la eco!!!

34+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eli, imi pare tare rau pt bunicuta ta. Condoleante!

Wow Brie, mai ai un pic. Mi-era dor de tine Eu deja incep galeria asa de antrenament

Oceanborn, felicitari pt semnatura.

Aneeees, ce draguta gropita.

Am uitat sa va spun ca vineri am fost la eco si bebe avea 2900g dar nu da semne ca ar vrea sa iasa, dr zice ca n-a coborat inca...ei pana la urma vine el, doar ca mami si tati l-ar vrea cat mai repede.

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Mar_ysa28 nu are rost sa te necajesti pentru asta. Ai sa vezi in ce ritm se scrie aici, este foarte greu de urmarit toate mesajele si cu atat mai mult cu cat ale tale au fost intai moderate o vreme, au aparut mai tarziu postarile, nu in timp real. Fetele care fac modificarile in listuta sunt si ele cu burticute ca si tine, in curand mamicute, timpul este limitat si intra fiecare cand reuseste, nu este slujba cu norma intreaga, o fac ele ca sunt fete istete si dragute. Sigur ai reusit sa vezi deja care este miscarea aici si o sa-ti faca placere sa stai cu noi!
Pupici pe burticuta cu fetita!

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

O sa va mai rog si eu pentru a patra oara in ultimele zile, vrea cineva sa ma puna si pe mine in listuta?
Nu de alta dar incerc din rasputeri sa intru in clubul vostru dar se pare ca nu sunt decat ignorata cu exceptia catorva fete care mi-ai dat raspunsuri la intrebarile mele insa cam atat...imi pare rau dar chiar speram ca macar aici am fi putut gasi alinare si raspunsuri la nedumeririle noastre.
Mai incerc o data sa va dau datele poate totusi i s-o face cuiva mila de mine...11.08.1986,UM 11.02.2008 DPN UM 17.11.2008, DPN Ecografic 24.11.2008, viitoare mamica de fetitao sa o cheme Leyre Alexandra.

Va pup si sper ca maine sa nu ma mai uit cu dezamagire pe forum ca si cum ceea ce postez este scris cu cerneala invizibila...

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Olivia felicitari pentru bebe David! S-a facut baietel mare!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
[brAm uitat sa va spun ca vineri am fost la eco si bebe avea 2900g dar nu da semne ca ar vrea sa iasa, dr zice ca n-a coborat inca...ei pana la urma vine el, doar ca mami si tati l-ar vrea cat mai repede.

Lucrusoare bebe

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Amalia

Cristina, Mendy, pt mine cel mai bune calmant e gandul la

Ireen, maine e ziua cea mare. Tinem pumnii

Bebecris, bafta multa la eco.

Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Neatza, ladies!

bebecris, succes la doctor azi, sa vii cu vesti bune!

Cristina_ph, poti sa detaliezi problema ta? De ce spui ca nu mai rezisti? Ti-a recomandat medicul diazepam sau il iei tu asa, ca stii ca te-ar putea linisti putin...Incearca sa nu iei nicio pastila fara recomandarea clara a medicului, mai ales genul asta de medicamente...Daca ai insomnii, sa stii ca e aproape normal...niciuna dintre noi nu mai doarme bine spre finalul sarcinii...te dor oasele, bazinul, soldurile, iti amortesc mainile, etc...toate "bucuriile" care vin odata cu gravidenia, ca sa zic asa...dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei pastile...

...eu nu sunt foarte competenta in a da sfaturi, mai ales pt ca sunt la primul copil, insa avem fete aici care chiar te pot sfatui de bine, daca dai mai multe amanunte despre problemele tale...

Va doresc o saptamana frumoasa, doamnelor!!!

Diana

36+ Sonia

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Neatza, ladies!

bebecris, succes la doctor azi, sa vii cu vesti bune!

Cristina_ph, poti sa detaliezi problema ta? De ce spui ca nu mai rezisti? Ti-a recomandat medicul diazepam sau il iei tu asa, ca stii ca te-ar putea linisti putin...Incearca sa nu iei nicio pastila fara recomandarea clara a medicului, mai ales genul asta de medicamente...Daca ai insomnii, sa stii ca e aproape normal...niciuna dintre noi nu mai doarme bine spre finalul sarcinii...te dor oasele, bazinul, soldurile, iti amortesc mainile, etc...toate "bucuriile" care vin odata cu gravidenia, ca sa zic asa...dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei pastile...

...eu nu sunt foarte competenta in a da sfaturi, mai ales pt ca sunt la primul copil, insa avem fete aici care chiar te pot sfatui de bine, daca dai mai multe amanunte despre problemele tale...

Va doresc o saptamana frumoasa, doamnelor!!!

Diana

36+ Sonia

AMR 13 zile

Din pacate problema mea nu mai este doar de disconfort fizic,am mai explicat eu in cateva mesaje dar fiind moderata apar mai greu mesajele meu si probabil ca sunt mai greu de urmarit.
Am in permanenta o stare de agitatie,de panica(nu-mi explic de ce pentru ca nu ma doare nimic),banuiiesc ca s-a declansat datorita faptului ca m-am trezit in cateva nopti ca nu pot respira,ca ma sufoc,si de atunci mi-e teama sa adorm,ma ingrozeste gandul ca vine noaptea.....Medicul,cand i-am spus ca nu pot dormi noaptea mi-a spus ca nici el,asa ca....ce sa mai zic(presupun ca e satul de manifestarile astea ale gravidelor si deaia nu m-a luat in serios).Am citit si eu pe net ca sunt stari normale de tulburari de somn,de agitatie,dar parca la mine sunt prea accentuate.
Am vorbit sa merg sa vb cu o psihiatra,poate reuseste ea sa inteleaga ce se intampla cu mintea mea.Am luat diazepam din disperare,pentru ca am vrut sa dorm si eu putin(aseara ma lua deja cu ameteala,cu lesin,numai la gandul ca nu voi putea dormi)Nu am intrebat medicul ginecolog,dar am intrtebat-o pe soacra mea care este medic generalist,si plus ca am o cunostinta graviduta si ea in 6 luni careia i s-a dat in spital tot din cauza unei stari de agitatie.Am mai citit si pe forumuri si am vazut ca este un medicament recomandat de medici la gravidute,mai ales spre finalul sarcinii.Sper sa nu-i fi facut nimic rau puiului meu pentru ca pana acum nu am luat niciun medicament(nu a fost nevoie)
Nu stiu cat de clara am fost dar cam asta se intampla cu mine......vad ca voi sunteti mai pozitive,si imi pare tare rau ca nu sunt si eu asa.

In cazul in care nu ati vazut mesajul meu,va intrebam despre nasterea la Elias,daca mai sunt gravidute care urmeaza sa nasca la acest spital si stiu amanunte de genul:bagaj,atentii pentru personal,etc.
Va pup fetele!

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor ce s-a intamplat cu Ginye?
Nu am gasit postarea ei.
Eu am fost la eco vineri si bebe avea 2400...nu e cam mica?
Mi-e asa frica...
SI cel mai frica mi-e de anestezia rahi..ce ma fac..mi-e rau de frica...

Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Cristina sa stii ca nu esti singura, eu te inteleg, sunt si eu la fel ca tine, eu mai am nopti in care pot dormi dar in general ziua sunt foarte agitate, numai cu gandul ca mai am 7 zile ma ia cu friguri.
Si nu pentru ca nu vreau sa o tin in brate pe mandra mea ci doar de faptul ca intru in operatie, eu de ex plang foarte mult, am niste stari tare aiurea...
lorellay sa stii ca si mie mi-e foarte frica de rahie si cred ca s-ar putea sa aleg anestezia generala de frica... desi ar fi mai bine sa o vad imediat pe bebita...nu stiu sincer ce am putea face sa fie mai bine...

Mergi la inceput