Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Eu iar m-am trezit din sommn si nu stiu daca mai pot sa adorm pana dimineata.
Nu mi-ati raspuns la intrebarea daca ati luat vreun fel de calmant pe perioada sarcinii gen:extraveral,diazepam,etc
Am citit ca diazepam recomanda medicii si ca nu ar avea efecte asupra bebelusului.
Va invidiez pentru atitudinea voastra,sunteti asa pozitive.

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

sper sa trec si eu de perioada asta care ma chinuie ingrozitor!
Si eu voi recolta celule cu cei de la Cord am semnat contractele si am deja kitul acasa....tot la o investitie pentru bebe m-am gandit si eu,cu toate ca sper sa nu am nevoie de ele niciodata!

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

sper sa ma adaugati si pe mine in listuta voastra,am trimis un mesaj cu datele mele dar le mai scriu inca o data:
data nasterii:26.07.1979;UM:20.02.2008;DPN:26.11.2008(DAR EU SPER MAI DEVREME CA NU CRED CA REZIST PANA ATUNCI)

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

buna dimineata,burtici!
Am reusit sa dorm si eu in noaptea asta,dar din pacate cu ajutorul unui diazepam.....
Va doresc o zi buna!
Va pe toate!

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata

otilia - lia avea un an si cateva luni, eu ma intorsesem la birou si am ramas fara bona. a trebuit sa o duc la mama doua saptamani si sa caut o alta solutie (deja trecusem prin interviuri pentru bone la agentie, bone prin cunostinte, pana la urma am ales o gradinita particulara britanica cu grupa de cresa).

carmen - si eu salivez dupa prosciutto si file de somon... crude. dar am patit-o la prima sarcina cu listeria (de la branza "sanatoasa" de la ciobanii din moeciu, eram de revelion la o pensiune acolo si inca nu stiam ca sunt insarcinata). acum mi-e teama de tot ce nu e "sterilizat" (gatit, pasteurizat). si cand mananc o salata la un restaurant ma tot gandesc daca or fi fost bine spalate legumele, daca o fi vreo bacterie pe-acolo...

o zi frumoasa gravidute si mamici!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Buna dimineata, revin cu datele care lipseau, deci UM 08.02.2008, DPN 14.11.2008, dar fiind ceza e programata cu 2 sapt mai repede, Pe prima fetita o cheama Kinga, iar pe bebita o sa o cheme Hanna. Sper din tot sufletul sa treaca repede si sa o pot tine in brate. Apropo de intrebarea unei viitoare mamici, oare avem voie sa luam ceva calmante acum inainte de nastere, eu psihic nu prea mai rezist. Si pana oi mai trebuie sa si decid ce fel de anestezie doresc si nu ma pot decide Poate ma ajutati voi cu un sfat, mai ales mamele care au nascut prin ceza....
Anes inca o data felicitari pentru micutul Remus, e tare dulce si cu gropita aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata burtici si mamici!

Ginye, sa fie sanatos puiutul si voi sa fiti tari ca treceti voi si peste asta; e foarte frumos ca familia e unita si va sunt alaturi. Voi sunteti niste parinti minunati si iubirea voastra va face totul mai usor. Imi place mult atitudinea ta, important e ca se poate rezolva problemuta. Te imbratisez, mamica scumpa

Anes, m-am topit de dragul lui Remus. E atat de dulcel si are perisor mult, parca e om mare. E dragalas tare. tare.

Dandu, Oti, mi-ati facut o poftaaa sa alaptez. Ce minunat trebuie sa fie sa vezi cum trage cu nesat si se uita in ochii tai. Cred ca nu mai e nevoie sa va spun ce comori de fete aveti, sunt sigur ca stiti deja.
Dandu, am vazut-o pe Crinuta cantand, mamaaa da' ce artista aveti voi acolo...tu ti-ai dres vocea ca indata se cer tipeteee [omulet t(scr)emator]...

Am vazut ca vorbeati de carcei, mie dr mi-a dat Magneziu cand i-am spus de ei si n-am mai avut dupa ce am inceput sa iau.

Nu mai stiu ce voiam sa mai spun, fug sa mai citesc din urma ca n-am terminat de citit tot.

S-avem o saptamana plina de vesti buneee.

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Eu intrebam despre calmante,tot din acelasi motiv,nu mai rezist psihic,chiar vreau sa merg sa vb cu un psihiatru,poate imi recomanda ceva pentru ca eu mai am cel putin 4 saptamani de rezistat pe baricade.

Citat:
citat din mesajul lui mendy

Buna dimineata, revin cu datele care lipseau, deci UM 08.02.2008, DPN 14.11.2008, dar fiind ceza e programata cu 2 sapt mai repede, Pe prima fetita o cheama Kinga, iar pe bebita o sa o cheme Hanna. Sper din tot sufletul sa treaca repede si sa o pot tine in brate. Apropo de intrebarea unei viitoare mamici, oare avem voie sa luam ceva calmante acum inainte de nastere, eu psihic nu prea mai rezist. Si pana oi mai trebuie sa si decid ce fel de anestezie doresc si nu ma pot decide Poate ma ajutati voi cu un sfat, mai ales mamele care au nascut prin ceza....
Anes inca o data felicitari pentru micutul Remus, e tare dulce si cu gropita aia

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

buna dimineata,

de la mine...cine vrea si cu ceva papica..ca eu abia mai incolo pap...ma duc sa-mi ia sange pt analize....si la eco...sa vedem cum merge treaba cu formatiunea de pe placenta, daca este ok bebe care mai nou la ora 6 dimineata se trezeste si se fataie prin garsoniera...in rest noaptea doarme....

ieri mi-am luat sterilizator electric de la primii pasi....mai aveam unul luat acum o luna de la TIGEX, care merge la microunde...este sigilat....vreau sa-l vand...farfuria de la cuptorul nostru, (al socrilor) este sparta....si atat se c..a pe ei cu cumparatul...ca mi s-a acrit si mie si lui alexandru...m-am ocupat eu sa o gasesc si s-o cumpar...dar....hmm"e prea scumpa!!cum sa dau 90 ron pe ea"...am vrut sa luam un cuptor nou...."vai dar de ce? al nostru nu este bun?"

eli.....draga mea....CONDOLEANTE!!!!IMI PARE RAU!

Cristinain asteptarea 36+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza!
Anes aveti un baietel frumos foc si dulce..cum doarme el ca un ursulet, de gropitza sa nu mai zicem...numai buna de pupacit!!!!
Ginye toata adimratia pentru optimismul vostru!!! va va fi mai greu putin dar merita ! bebele vostru e cel mai important si problema se va rezolva!! Ma bucur ca toata familia este alaturi de voi!!! micutza voastra comoara!
Noi am schimbat semnatura, suntem in saptamana 35!! mai e putin..dar trece greu...
De dormit dorm si eu din ce in ce mai rau...sa treaca saptamanile astea cat mai repede!!!!!
Doresc tuturor o saptamana frumoasa, plina de vesti bune!!!!!

34+Thomas

Mergi la inceput