Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

anes, ai o frumusete de baiat!!! Pot sa o inscriu pe fiica-mea printre optiunile lui, desi inca n-am vazut-o, sper sa se califice ...

Dar cum ma controleaza astia daca mai alaptez sau nu? Trebuie sa aduci hartie de la medicul de familie?

alra, multumesc pentru lamurire. Era mai simplu cu cresa alaturi, dar nici eu nu am serviciul departe de casa, in 5-7 min cu masina ajung.

Diana

36+ Sonia

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

aici trebuie sa aduci hartie de la ginecolog sau de la medicul de la asociatia care se ocupa de control preventiv si vaccinuri (eu am adus de la asta din urma ca era gratis )
pe mine nu m-a controlat - si eu ma intrebam cum, apropo - ci a luat de bun ce am zis eu si asistenta care venea la mine acasa.

ma duc sa ma bag in pat. azi am fost terminata de somn, nu stiu ce am...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

anes, ai o frumusete de baiat!!! Pot sa o inscriu pe fiica-mea printre optiunile lui, desi inca n-am vazut-o, sper sa se califice ...

Dar cum ma controleaza astia daca mai alaptez sau nu? Trebuie sa aduci hartie de la medicul de familie?

Diana

36+ Sonia

AMR 13 zile

Nu ma indoiesc in privinta calificarii .
Da, trebuie sa aduci adeverinta de la medicul de familie. Poti sa ii si tepuiesti pe cei de la serviciu, chiar daca nu alaptezi la san. Aduci hartiuta si tb. sa te creada.

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Merci mult otiliav pt raspuns...habar nu aveam...nici denumirea nu imi spunea nimic.

Va pup!

Mergi la inceput

Doamne fetelor, ma tot gandesc la Ginye ...ce este in sufletul ei...! De ce oare nu s-a putut ca Ginye sa se bucure pe deplin de bebele ei? Off!
Doamne ajuta-i sa reuseasca cu operatia!
Eu stiu ca la Spitalul Grigore Alexandrescu se fac astfel de operatii reusite.

Remus

Mergi la inceput

Nature eu am incheiat saptamana trecuta cu Cord Blod Center contractul si sunt foarte multumita de promptitudinea lor...mai ales ca am rezolvat in cateva minute, am facut o programare telefonic si am mers am semnat contractul si mi-au dat chitul de recoltare. Consider ca este o sansa pe care o putem da copiilor nostii asa ca cine poate face un efort financiar ii recomand sa il faca. Apropo sunt si cei mai ieftini din tara pana la ora actuala 3270 ron si inca 90 + tva anual pt pastrarea celulelor.

Noapte buna si daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui!

Mergi la inceput

O sa va mai rog si eu pentru a patra oara in ultimele zile, vrea cineva sa ma puna si pe mine in listuta?
Nu de alta dar incerc din rasputeri sa intru in clubul vostru dar se pare ca nu sunt decat ignorata cu exceptia catorva fete care mi-ai dat raspunsuri la intrebarile mele insa cam atat...imi pare rau dar chiar speram ca macar aici am fi putut gasi alinare si raspunsuri la nedumeririle noastre.
Mai incerc o data sa va dau datele poate totusi i s-o face cuiva mila de mine...11.08.1986,UM 11.02.2008 DPN UM 17.11.2008, DPN Ecografic 24.11.2008, viitoare mamica de fetitao sa o cheme Leyre Alexandra.

Va pup si sper ca maine sa nu ma mai uit cu dezamagire pe forum ca si cum ceea ce postez este scris cu cerneala invizibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, Criss, multam de raspunsuri. Am uitat sa precizez ca eu nu stiu sa innot din pacate , eu si Ana de balacim in apa la 28 de grade sau ceva de genul acesta. Asa ca efortul meu este destul de redus.
Diamisha ai dreptate cu alunecatul, chiar azi cum am intrat am vazut o fata cum a alunecat destul de nasol, asa ca am mers atent azi si cu mainile pe balustrade. Numai nebunica mea sa nu-mi faca vreo supriza.
Ma faci sa ma cu dimensiunea, eu inainte de Ana purtam cupa B, acum am ajuns la D, DD si pentru perioada de inceput mi-am luat si un sutien cu cupa E. Dar nu-i nici o bucurie ca s-au marit, s-au umplut de vergeturi, s-au lasat dupa alaptat, acum sunt iar plini de tesut dar dupa ce voi termina tura doi de alaptat cred ca ma duc sa tai pielea in plus ca parca vad ca raman cu 2 sosete. Mai bine mai micuti si fara cusur asa cum erau inainte .
Daca reusesti sa stai 4-5 luni acasa eu zic ca nu vei avea probleme cu orarul meselor. Atunci poti alapta dimineata, dupa aceea bb va avea prima masa diversificata si dupa aceea iar alaptat cand vii tu acasa. Sau cu pauze de la servici dar nu-i deloc imposibil. Spui ca stai aproape de servici pai atunci chiar nu-ti face griji. Si nici planuri de pe acum ca nu se stie, cand vei fi cu printesa in brate s-ar putea sa nu-ti doresti deloc sa revii la servici.

Se pare ca nu marimea conteaza ci cate glande producatoare sunt. Puteti citi www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/articole/anatomia-si-fiziologia-alaptarii-la-san/" target="_blank">Anatomia si Fiziologia Alaptarii la San unde se explica cum se produce laptele.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

O sa va mai rog si eu pentru a patra oara in ultimele zile, vrea cineva sa ma puna si pe mine in listuta?
Nu de alta dar incerc din rasputeri sa intru in clubul vostru dar se pare ca nu sunt decat ignorata cu exceptia catorva fete care mi-ai dat raspunsuri la intrebarile mele insa cam atat...imi pare rau dar chiar speram ca macar aici am fi putut gasi alinare si raspunsuri la nedumeririle noastre.
Mai incerc o data sa va dau datele poate totusi i s-o face cuiva mila de mine...11.08.1986,UM 11.02.2008 DPN UM 17.11.2008, DPN Ecografic 24.11.2008, viitoare mamica de fetitao sa o cheme Leyre Alexandra.

Va pup si sper ca maine sa nu ma mai uit cu dezamagire pe forum ca si cum ceea ce postez este scris cu cerneala invizibila...

mar_ysa iubita nu te supara, plizzz!! Sunt sigura ca fetele care se ocupa de listuta nu au vazut mesajul tau, nicidecum sa-l ignore. Te primim cu draga inima in mijlocul nostru si speram ca intrebarile tale isi vor gasi raspuns.
Fiecare dintre noi ti-ar putea spune de cate ori a postat si nu a primit raspuns! Atunci am convenit ca regula, in situatia in care nu ti se raspunde, revii cu intrebarea sau problema si le scrii cu rosu. Felicitari pt. fetita!

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Gata, esti in listuta. Eu as fi retinut mesajul cu datele tale pentru ca numele fetitei este chiar deosebit (poate ne si spui povestea numelui). Probabil mesajele au aparut dupa ce ne-am mutat la alt capitol, am verificat si nu sunt 4 mesaje cu datele pentru lista ci doar 2 si niciunul complet ca acum, cu celelalte doua nu stiu ce s-a intamplat. Acum ai scapat de moderare asa ca te asteptam sa scrii cat mai des.

Inteleg ca ai avut o ovulatie tarzie daca ai DPN ecografic decalat cu o saptamana. Asa am patit si eu cu prima fetita, s-a nascut la 9 zile dupa DPN, acum iar suntem putin in urma, doar 2 zile.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput