Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Va multumesc pentru raspunsuri legate de pretul unei operatii de cezariana, daca mai aveti si alte info...pls impartasiti-le si cu mine.

Stiu Otilia, 500 EUR e o suma mare, asa mi se pare si mie. Mai ales ca vrem sa facem si recoltarea de celule stem, care mai reprezinta o cheltuiala majora aparuta odata cu nasterea...Chiar asa, voi veti face recoltare de celule stem? Noi suntem hotarati ca da, mai ales ca prima data cand am nascut, in 2004, nu se putea face asa ceva, asa ca in caz de boala, Doamne fereste, de aceste celule poate beneficia, la o adica, si primul copil, intrucat sansele de compatibilitate cu cel de-al doilea copil sunt mari.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mendy

Am sa trec datele mele in mare, daca mai trebuie ceva sa-mi ziceti: M-am nascut pe22.04.1977, mai am o fetita nascuta prin cezariana pe data de 05.05.2000 si pe 28.10.2008 urmeaza a doua fetita si a doua cezariana. M-as bucura enorm sa vb cu voi saptamana viitoare, am nevoie de incurajari...

Nu ne-ai spus UM si DPN, le-am pus din burta, in loc de DPN am pus data cezarianei. Si numele primei tale fetite daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

dupa ce m-am consultat cu toti medicii si toate cunostintele din jurul meu,am luat hotararea sa iau 1/2 de diazepam.Sper sa dorm in nopatea asta..,pentru ca aproape ca nu ma mai tin pe picioare de ameteala,nici pofta de mancare nu am avut astazi...
otilia,am incercat si cu oboseala fizica,si nu tine!!cred ca sunt un fenomen....nemaintalnit.
Nu-mi pare rau decat ca pana acum am avut o sarcina super draguta,care mi-a permis sa fac orice,fara nici un fel de tratament,si acum la final mi-a pus capac cu starile astea.Mi-e frica sa nu-l afecteze pe bebe.
Apropo de bebe,vineri am fost si eu la doctor si Andrei are 2.700gr,si se pare ca este cu o saptamana mai mic(adica este dezvoltat de 33 de saptamani)Mie mi s-a parut un bebe bine,altele nasc bebelusi cu greutatea asta si sunt ok,dar nu ne contrazicem cu nenea doctorul,el stie cel mai bine.
Eu urmeaza sa nasc la Elias,poate imi spuneti si mie(cele care cunoasteti spitalul) amanunte despre nasterea acolo,bagaj,banuti pentru personal,conditii,etc.
Sper sa-si faca efectul pastiluta mea ,daca nu,mai bantui pe aici sa va citesc.
Va pup!
si celor care putetilinistit

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

poate ma treceti si mine in lista voastra;
data nasterii:26.07.1979,UM:20.02.2008;DPN:26.11.2008

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

alra chiar am uitat sa intreb dr. despre bautul cafelei... Tu spui ca este ok o cafea pe zi? Eu beau o cafea pe zi dar nu eram sigura ca este ok!

anes, eu am zis ca aici nu e considerata o problema si ca eu am baut. din experienta mea insa recomandarile medicilor de aici difera mult de cele ale pediatrilor din romania asa ca nu am nici cea mai vaga idee ce va zice dr tau.
din experienta prietenelor mele din romania exista mult folclor in legatura cu ce nu ai voie sa mananci/bei in timpul alaptatului care difera de la persoana la persoana si daca faci suma obtii cam tot ce e comestibil/potabil (cred ca doar apa are sanse sa scape )

acuma insa mai in gluma mai in serios, voi sa nu prea luati de bun ce zic eu caci mie toti mi-au zis ca sunt intr-o dunga cand au auzit cum procedez cu laura, explicandu-mi ulterior cat "noroc" am avut cu ea
va mai dau detalii cand o veni mama, astept cu interes, hihihi

otilia, si zgariata mi-a venit. acuma nu zic ca fimea e "victima inocente" caci am vazut-o impingand-o de era sa o dea jos chiar pe fetita care a muscat-o. ii statea in drum cand incerca sa isi puna biscuitele in cutiuta cu poza ei...
vaccin de hepatita da - hepatita B (am verificat acuma in carnet). e in vaccinul polivalent din primele 3 (2-3-4 luni)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

cristina_ph nu ai nimic la cap... esti doar gravida! Se intampla sa mai ai stari de neliniste spre finalul sarcinii. Tensiunea ta este putin cam mica. Pulsul creste in sarcina. Eu aveam inainte pulsul 60-65, iar in sarcina 100. Linisteste-te si intra mai des sa postezi la noi.

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

mendy te incurajam de pe acum!. Intra si tu mai des si participa la discutii. Ti-ai dat seama de grupul minunat al odiseei noastre, nu?
Fii tare, in curand iti vei tine minunea in brate!

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Anes, eu m-am uitat doar la demonstratiile pt 0-3 luni, unde arata mai intai o fetita de cateva zile, care nu are buricul cazut si apoi un baietel de 2 saptamani. Si asistenta spune ca un supt trebuie sa dureze 15 minute. O sa ma mai uit o data, sa vad daca spune si pana la ce varsta.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

corina, laura sugea cate o ora. si din sani si din biberon la fel. si am o prietena ale carei fete tot cate o ora sugeau.
eu i-am dat biberon cu tetina cu o sg gaura si poate de aia sugea asa mult la el, insa nu a avut niciodata reflux sau colici.
si mie mi-au zis ca trebuie sa suga 20 de min (10x2 sani), da' eu ce sa fac, daca ea mai voia? o lasam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Fetelor va multumesc pentru raspunsurile voastre cu privire la sterilizare

elilov condoleante si grija mare de voi

otiliav eu merg la bazin o data pe saptamana si consider ca o saptamana intreaga este cam mult cu toate ca nu cred ca strica,de doua, trei ori cred ca e bine

Criss 34+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

anes, da tu de ce il lasi sa adoarma dupa 15 min? eu masam la piciorus, sau ii faceam ceva sa o trezesc. si de cele mai multe ori mai sugea un pic.

alra, dar nu il las sa doarma ... cu tot cu gadilatul si ciupitul de falcute se fac 15 minute ! Off!

Remus

Mergi la inceput