Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
anes spune:
andreyutza
, Alexa
Suntem baiat mare, multumim frumos
!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
BraveGirl spune:
Anes, eu m-am uitat doar la demonstratiile pt 0-3 luni, unde arata mai intai o fetita de cateva zile, care nu are buricul cazut si apoi un baietel de 2 saptamani. Si asistenta spune ca un supt trebuie sa dureze 15 minute. O sa ma mai uit o data, sa vad daca spune si pana la ce varsta.
==========
Corina
33+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
cristina_ph spune:
Otilia,spune-mi te rog si tu aceleasi stari ca si mine?
Ma refer la starile de panica,de agitatie,eu ma plimb prin casa pentru ca nu pot sa stau in nici un fel, nici in fund,nici culcata.
Nici plimbatul prin casa nu ma ajuta,este doar dovada starii mele de agitatie.
Eu cred ca am sa consult un psihiatru!Cred ca toata problema se datoreaza mintii mele....
34+
Andrei Alexandru
cristina_ph spune:
fetelor,voi ati luat vreun calmant in timpul sarcinii?ma refer la EXTRAVERAL SAU DISTONOCALM,ceva de genul....
34+
Andrei Alexandru
anes spune:
brieeee
bine ca ai dat un sem de viata!!! Deci faci cezariana! Ce interdictie ai sa nasti natural, daca BB este pozitionat corect, iar colul moale si intredeschis?
eli
draga mea....CONDOLEANTE
! Nu pot sa cred ce hopuri mai ai si tu de trecut! Esti o eroina! Ai mare grija de tine te rog! Esti pe ultima suta de metri!
Remus
anes spune:
dandusa ptiu, ptiu, sa nu-ti fie de deochi, ce san productiv aveai! Pai papusica ta mai greu sugea din biberon decat de la san
! Asa da alaptat...!![]()
Remus
vrabiuta spune:
buna seara
ginye - am citit cu emotie postarea ta. felicitari pentru optimism, sunt convinsa ca totul va fi bine!
anes - am vazut pozele cu bb remus, e tare dulce!
fetelor, vad ca toate sunteti hotarate sa alaptati si ma bucur tare mult. in 2004 cand am nascut-o pe lia auzeam peste tot in jur ca si laptele praf e foarte bun, stiu mamici care considerau chiar ca e mai bine sa dai lapte praf puiului, ca are compozitia controlata stiintific, ca poti sa vezi exact cat lapte bea, etc. eu am alaptat la cerere, la o ora, doua, trei, cand voia bebelina. in afara beneficiilor majore pentru sanatatea si confortul emotional al bebeilor, pot sa va spun ca va fi mult mai usor si pentru voi. oriunde mergeam noi, aveam lapticul cu mine, gata preparat, proaspat, la temperatura optima. nu am stat sa spal biberoane, pompe, sa incalzesc noaptea apa la temperatura cea mai buna, etc.
problema mea insa a fost intarcatul, o invidiez pe otiliav... cand am intarcat aveam sanii uriasi, pamela anderson e mic copil, nu ma mai incapeau nici tricourile lui tati, nici paltonul (laarg) nu il mai puteam incheia. m-am intalnit cu o prietena care m-a luat in brate si m-a pupat iar eu am inceput sa plang - nu de emotie ci pentru ca ma dureau ingrozitor la cea mai mica atingere, iar ea m-a imbratisat cu drag. si acum imi pare rau ca nu mi-am facut o poza, ca asa ceva nu mai vad la mine in decolteu...
o seara frumoasa tuturor!
impresii de calatorie
anes spune:
Otilia, ce norvegianca frumoasa cu ochi albastri!
Bravo!
alra chiar am uitat sa intreb dr. despre bautul cafelei... Tu spui ca este ok o cafea pe zi? Eu beau o cafea pe zi dar nu eram sigura ca este ok!
Remus
Otiliav spune:
N-am sughitat intre timp dar ma bucur ca v-a placut puiul meu. Sunt putin nostalgica pentru ca maine grupa ei de la scutece se muta ca incepem aniversarile de 4 ani.
Alra, si Ana a venit muscata rau de la gradinita, iar de curand zgariata destul de adanc, inca nu i-a trecut dupa 3 saptamani. Acum e zgariata pe obrajor langa nas si nu stiu ce unghii avea copilul acela de a reusit asa tare sa o zgarie. La voi se face vaccinul pentru hepatita ca am impresia ca pe acesta il are Ana in plus fata de schema de aici. Asta pentru ca primul gand anul trecut cand am vazut muscatura pana la sange m-am gandit cu ce s-a contaminat fata
.
Lorena, eu am avut nevoie de negatie acum 4 ani, nu stiu cum mai este acum. Negatie iti trebuie pentru alocatie.
Pentru certificatul de nastere cred ca trebuiesc actele parintilor, livretul de familie si inregistrarea de la maternitate. La mine a fost sotul sa-l faca si nu puteam pleca din spital fara certificatul de nastere.
Cristina ph, ai incercat sa faci plimbari lungi pe afara. Eu am venit acum de la bazin rupta si sigur dorm bine la noapte.
Nature, eu te tin minte si ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine. Din pacate nu prea pot sa te ajut cu cat sa dai, depinde de doctor si de spital dar si de cat esti dispusa sa dai, tu iti stabilesti limita maxima. Eu te sfatuiesc sa nu te arunci la sume exagerate ca aici se greseste cel mai mult, poate o mamica nu poate oferi decat 100 de euro si atunci e tratata ca atare.
Eu am dat acum 4 ani 150 pentru cezariana de urgenta si a fost o situatie nasoala iar doctorita a pierdut ceva timp cu mine si a fost multumita. Vad ca Madutza spune 500 de euro, mie mi se pare mult si daca as fi venit acum in Ro nu i-as da, dar cum spuneam fiecare isi judeca altfel situatia. Eu nu as da atat din principiu nu ca nu as avea, doctoritei cu care am nascut-o pe Ana poate i-as da 300 si daca vreau sa ma usurez de niste bani prefer sa-i donez la cazurile umanitare si sa fac ceva pentru acei copii.
Mendy, daca vrei te trecem in lista noastra dar trebuie sa avem datele tale. Inteleg ca mai ai un copilas tot prin cezariana nascut.
Marysa_28, negatia este o adeverinta ca nu ai solicitat ceva (alocatie, prima pentru nastere) in sectorul in care ai nascut. O fituica pentru care sunt pusi parintii pe drumuri in Bucuresti in loc sa se mobilizeze ei sa stie un sector ce face alt sector.
Vrabiuta, ai dreptate a fost foarte usor, si eu m-am mirat pentru ca in urma cu o luna am fost la o nunta fara Ana si dupa 1,5 zile imi plezneau sanii, erau tari ca piatra si m-am muls vreo 300 ml asa doar cat sa nu mai plezneasca. A fost a doua oara in viata cand ma mulgeam si parca nu se mai termina, ma plictiseam. Dar tu de ce ai intarcat copilul daca aveai asa mult lapte?
Diamisha, Criss, voi de cate ori mergeti pe saptamana la bazin? Ca eu as vrea sa merg zilnic saptamana aceasta cu Ana si nu stiu daca este permis. Am fost azi si nu aveam costum sa intru in apa, a trebuit sa ma imprumut de la ei dar nu lasa copii fara un adult in bazin ca este din acela cu adancime variabila. Si uite asa m-am balacit si eu azi si daca tot sunt in medical saptamana aceasta vreau sa trag tare cu recuperarea piciorusului ei pentru ca si dupa singura sedinta de azi se vad imbunatatiri.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
mendy spune:
Am sa trec datele mele in mare, daca mai trebuie ceva sa-mi ziceti: M-am nascut pe22.04.1977, mai am o fetita nascuta prin cezariana pe data de 05.05.2000 si pe 28.10.2008 urmeaza a doua fetita si a doua cezariana. M-as bucura enorm sa vb cu voi saptamana viitoare, am nevoie de incurajari...