Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, baga tare ceaiuri calde cu lamaie si miere, vitamina C, odihna si caldurica. Multa sanatate!!!!

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ANES sa va traiasca printzisorul. e o dulceata de baiat, frumos si dolofan!!
Alexa, ceaiuri cu miere si lamaie, oscillococcinum, paracetmol si in nas ser fiziologic. mie asa mi-a dat medicul cand am fost racita. sanatate multaaaa.
Hera mai stii ceva de ancaoradea?
BraveGirl cum te mai simti? te intrebam in cap. trecut de ce ti-e rau? mai exact ce simptome aveai?

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreyutza, mie mi-au cam revenit greturile din trim I. Cam 3-4 zile pe saptamana mi-e greata, vomit. Ieri in plus ma incerca si o raceala, de care sper sa fi scapat. Sunt si f obosita pt ca nu reusesc sa dorm noaptea. Greata si oboseala ma fac sa stau mai toata ziua in pat, pt ca nu sunt in stare nici sa merg. Ieri in Ikea au trebuit sa-mi deschida aia usile de urgenta, sa ajung mai repede afara la aer, ca nu ma puteam tine nici pe picioare. cu toate astea, sunt fericita ca bebelina e inca in burtica, si colul e ok. Am sperante sa duc sarcina la termen.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am salvat un mesaj ca draft si nu-l gasesc pe nicaieri...
nu mai am timp sa-l scriu iar...
stiti cumva unde-l gasesc?

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa adica Laura, vad ca deja te-au sfatuit bine fetele ce sa faci. Nu ai spus ce ai luat pana acum. Daca nu-i nasol trece cu ceaiuri, vitamina C, oscillo, citrice si daca ai febra un Paracetamol.
Corina, tin pumnii sa vina minunea ta la termen si sa fie mancacioasa. Sa ramana pompa nedesfacuta !
Amalia, la exces nu m-am gandit, deh daca nu am experimentat, nu am pus niciodata lapte la congelator. Greu de crezut dar am fost cu ea non-stop dupa mine pana la 11 luni, atunci am indraznit sa o las cu soacra o zi.

Stiti ceva de Mav, ca ieri nu a intrat deloc?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Nici eu nu am dormit grozav...acum gatesc la prima ora
Alaptat la Bia m-am luat dupa mama (asistent pediatru) sa ii dau la 3 ore sau 3 ore jumate, nu mai devreme...MARE GRESEALA...a urlat
Bianca Andreea
Larisa Elena37+
A M R numai 3 saptamini

mah, nus' ce sa zic, dar ceva dreptate a avut si mama ta....
eu stiu ca, daca ii dai mei devreme de 1h-2, laptele nedigerat din burtik, se intalneste cu cel nou,===> colici

dar stii si tu cum e: teoria ca teoria, dar cand il vezi ca plange, le iei la rand....
tin minte ca eu eram atat de debusolata.. in prima sapt cred ca am dormit adunate, vreo 10 ore.. ca imi scriam cat timp a supt, la ce ora, si din ce san, ca sa stiu sa schimb

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Anes povestea mea cu alaptatul cred ca este una comuna, dar am fost de o incapatanare fantastica si ma felicit din suflet pentru asta. Mi-am alaptat copilul undeva la vreo 8 ore dupa nastere si nici atunci nu vroiau sa ma lase ca dupa asistente, nu aveam lapte. Am facut scandal si m-am dus si eu la ora de alaptat...l-am pus la san si "minune" am avut si ce sa-i dau!
David a reactionat "ca la carte" cu perioadele de intarcare. A incercat sa se intarce SINGUR la 3 saptamani, 3 luni si 6 luni...parca dupa ceas. De fiecare data m-am luptat la propriu cu el cam vreo saptamana...o saptamana in care fiecare masa devenise un calvar pentru mine pentru ca-si intorcea fata de la san, urla cat il tineau plamanii si nu vroia sa suga. Il plimbam, il puneam iar, il leganam...intr-un final, aproape adormea de oboseala si plans si acepta sanul...dar dupa vreo 30-45 de minute...si la cate mese erau pe zi.....of, dar A MERITAT!!!!! Si as face oricand la fel si credeti-ma ca n-a fost usor!
Va rog, pe toate sa va ascultati instinctele si sa nu renuntati din cauza unor sfaturi proaste, a oboselii sau a refuzului bebeilor!
Cata vreme copilul este sanatos, uda 6-8 scutece pe zi si ia in greutate, nu aveti nici un motiv de ingrijorare. Cantarirea lui se face la 1 luna sau cel mai devreme la 2 saptamani.
Nu va spun ca am sanii foarte mici, mameloane obilicate (sau cum s-or numi...in interior, nu in afara), dar asta nu m-a impiedicat sa-l alaptez EXCLUSIV pana la 6 luni si jumatate. Rezultatul...il vedeti in poze...am un vlajgan, mai mare cu un cap decat copiii de varsta lui (bine aici ne mosteneste pe noi care suntem amandoi inalti), dar un copil sanatos care de vreo 3 ani nici raceli n-a mai avut macar.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

asa te vreau
asta-i de pus pe prima pagina

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Chiar sunt curioasa cate mamici la al doilea bb si-au luat pompa in caz ca vor avea nevoie.

eu am folosit pompa la Crinuta pentru ca aveam tz fff pline si ea nu reusea sa goleasca nici macar unul...,am facut si febra laptelui cu frisoane&co si tot timpul aveam sanii plini...,daca nu mi-i goleam cu pompa nu stiu ce m-as fi facut,udam tot ce puneam pe sani,tampoanele de sani erau insuficiente pentru mine...
asa ca mi-am luat si acum sa fie...,in caz ca pompa-Raducu nu ma ajuta...
ps:de muls cu mana nu se punea problema...urlam de durere ,doar pompa ma ajuta si culmea cea mai iefina pompa...,cea tip seringa...,eu am fost f multumita de ea...

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Andreyutza, Anca a scris la alt subiect. Voi copia aici mesajul ei.
"Dragele mele, va multumesc pt gandurile bune si incurajari, nu am apucat sa citesc tot din urma, ca am numai 2 ore la dispozitie ( am fugit din spital, in papuci de casa si pijama, sa vin acasa sa fac un dus, ca in spital conditiile de dus sunt horor,. noroc ca avem baia noastra, cu wc si chiuveta in salon unde ne mai descurcam cum putem). Tot in formula 2 in 1 suntem, bebe sara nu prea stie ce vrea, ba ma apuca contractii dureroase la 10 min, de zic ca se apropie momentul, ba se raresc la o ora, ba dispar o noapte intreaga, ba devin nedureroase. Amnioscopie am facut ca sa vad daca sunt intacte membranele, imi provocau nasterea sau faceam cezariana, dar se pare ca inca nu s-au rupt, bebe sara e in siguranta, la testul de nonstres a iestit ca e chiar calma, linistita, deci are planul ei. Atunci am pierdut dopul (joi), iar de atunci tot pierd alte bucati din el, de rade sotul meu ca pana acum am pierdut vreo 3 (am fost sigilata bine). Dilatatia e tot mai mare, aveam mai mult de 3, la ultimul control ( se pare ca tot nu ma chinui degeaba cu contractiile astea, tot ma mai dilat cate un pic). Deocamdata iau Calciu 3 tablete pe zi si asteptam. Am facut si echografie si totul pare ok, Sara e in pozitia ideala pt nastere, placenta arata f bine si la masuratori cica va avea cam 3300g. Toata lumea o asteapta cu drag, iar eu stau in suspans pana apare. Va pup pe toate!"

37+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aoleu Spiridusule mi-ai adus aminte ca si eu am incercat sa tin un jurnal cu ce faceam. Nu de alta dar daca nu scriam nu mai stiam ce am facut. Si e nasol rau de tot mai ales cu medicamentele. Pana la urma am stabilit regula ca la trezire sa-i dau vigantolul, si Ca iar seara Fe. Iar cele pentru colici care le alternam trebuia sa notez ce anume si la ce ora i-am dat. Dar si asa mai ales noaptea nici ca ma mai duceam sa aprind lumina sa notez, pe ea o alaptam la veioza, ii schimbam pampersul si repede la nani.
Cu ce san a supt nu a mai fost nevoie dupa primele zile cand am inceput sa simt care-i golit si care-i plin.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput