Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Otilia nici eu nu am luat nimik dupa contractii, am zis ca dc e sa fie momentul asta sa fie.
Lorena eu sper sa prinda epidurala ca dc nu....vai de mine....si sa ajung in timp sa o fac.
Faza e ca eu cand stiu ca trebuie sa merg la spital? Dc nu vad nici un dop ca mi-a cazut sau dc nu mi se rup membranele? In momentul in care contractiile sunt dese(constante) si dureroase nu? Ma gandesc ca sa ajung in timp util la spital si sa nu fie prea tarziu. Dar probabil ca o sa fie un moment cand nu mai poti de dureri....si asta e....zic si eu...

37+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hera daca e fara pierdere de dop si sa se rupa apa, vei stii cind o sa te ia durerea des din ce in ce mai intens si nu te mai lasa...adica eu cred ca ne vom da seama, ca si la mine ar fi o premiera, eu fiind obisnuita sa pierd intai dopul, apoi apa...vad ca si tu esti grabita ca si mine!

Bianca Andreea
Larisa Elena37+ 2 zile
A M R numai 2 saptamini si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Anes, sa va traiasca flacaul. E superb! Legat de alaptat, eu am CD-ul ala scos de Dana Nalbaru si acolo la Demonstratii, la supt asistenta spune ca bebe trebuie sa suga la inceput 15 minute. Cica in 15 minute se satura. Daca adoarme, trebuie trezit. Ea il gadila pe nasuc si obrajiori.
Cristina, cred ca toate avem probleme cu somnul. Eu am nopti in care nu dorm deloc. Dorm ziua cateva ore sa recuperez. Azi noapte am dormit, pt ca starea de rau m-a molesit. am avut si putina febra.
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat...
A...cine a vorbit cu Mirtha, stiti cumva daca dr ei a venit la nastere? Sau a lasat-o cu medicul de garda? Am si eu un stres, ca avem acelasi medic.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Criss, sterilizarea se poate face si rudimentar cu apa fiarta. Eu la Ana am avut un singur biberon pe care l-am folosit in prima zi acasa si dupa 6 luni l-am mai folosit o perioada cand ii dadeam cereale cu el o data pe zi pana i le-am dat facut mai solide si i le-am dat cu lingurita. Si l-am fiert inainte si dupa prima folosire intr-o oala de inox si ulterior la fel faceam desi dupa 6 luni poti sa o lasi mai moale cu sterilizatul.
Alta varianta in caz ca ai in casa doar 1-2 biberoane este sa cumperi solutie de sterlizat, de la farmacie cred ca se ia, poate fetele stiu mai bine.
Sterlizator chiar ziceam si ieri sigur nu iau ca nu am ce pune in el. Este necesar cand bb are cateva mese pe zi cu lapte praf si atunci ai mai multe biberoane in casa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Eu am luat sterilizator. Ma gandesc ca trebuie sa sterilizez biberonul de la pompa de muls, recipientele de stocare ale laptelui, suzetele...Eu am cateva biberoane. Unul era cu sterilizatorul, si vreo 3 cu pompa de san. Zic ca sunt arhisuficiente. Mi-am luat si un set de recipiente pt stocarea laptelui, in cazul in care ma mulg, vreau sa-l pastrez la congelator pt cand nu o sa mai am eu laptic.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Felicitari mamici frumoase........

Giney sa-ti traiasca baiatul sa va bucurati de el.... mamica

Anes........ce mare e bebe....o mandrete de baiat...

pup fetele...eu sunt racita cobza....am mucii pana la genunchi....si mai grav e ca nu stiu ce sa mai iau/fac......ASTEPT SUGESTII SI SFATURI

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 35+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata.....

laura...poti sa iei oscilococcinum, ceai de lamaie cu miere...

eu sunt tare plictisita....sotul doarme si acum...l-a obosit drumul pana la cluj...maine merg iar la eco sa vedem cum se comporta formatiunea d epe placenta si daca totul este in regula!!!am emotii

Cristinain asteptarea 36+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am explicat de ce nu iau pompa. Ii vad sensul daca bb este preamtur sau sub 3 kg sa zicem si nu are putere sa suga. Strict in cazul meu deocamdata nu stiu cum va fi dar sa o iau doar asa preventiv am zis ca mai bine nu. Ca ma cunosc, daca o iau voi incerca sa o folosesc de curiozitate sa vad cat scot, dupa care va fi mai usor sa-i las lui bb un biberon gata si eu sa plec prin oras si uite asa mi-e sa nu mai produc laptic suficient daca o las mai moale cu alaptatul.
Mai este utila uneori si pentru stimularea lactatiei dar si in cazul acesta tot bb poate stimula mai cu spor.

Chiar sunt curioasa cate mamici la al doilea bb si-au luat pompa in caz ca vor avea nevoie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Otilia, eu am luat-o pt ca mi s-a spus tot timpul ca voi naste prematur, si atunci pt sustinerea lactatiei am nevoie de pompa. Apoi eu sper sa aiba bebelina 2,5 kg. Si este prea micuta, si va trebui iar sa ma mulg ca sa golesc sanul. Asa am fost sfatuita, eu nu am experienta. Dar am auzit de la mai multe mamici, in special de fetite, care nu erau mancacioase, ca trebuiau sa goleasca sanii dupa alaptat.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia eu mi-am luat pompa si 2 biberoane, dar pompa din cea mai simpla. Cu mana, n-as reusi sa ma mulg si daca repet experienta de la David cand am avut o perioada nevoie sa mai mulg excesul, o s-o folosesc. Ideal este sa lasi organismul sa regleze cantitatea de lapte, numai ca erau momente cand il puneam la san si pentru ca era pietroi de lapte, nu putea apuca...asa ca ma mulgeam foarte putin si el sugea linistit.
Sterilizator nu o sa iau nici eu. Am sterilizat biberonul folosit pntru ceai prin fierbere si a fost foarte bine. De la 1 an de cand am inceput sa-i dau lapte praf si am trecut la mai multe biberoane, am folosit o oala mai mare pentru fierbere si am rezolvat problema. Nu-l consider o necesitate.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput