***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

carstea, merci de idei, cred ca o sa ii fac clatita cu branza, soacra-mea face tare bune cu urda si verdeturi. Cum faci cous-cous cu iaurt, eu il fac cu supa ca si garnitura.

Ma duc sa ii dau sa manance ca ne-a dat trezirea la 6 jumatate si am reusit sa iau un pic de pipi care e limpede ca izvorul si nici nu miroase.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Pepesica da mai alaptez da' vroiam sa-l intarc ca nu manca nimic si cand ma hotarasem,a inceput sa pape bine Cred ca a simtit ceva.Acum daca o tine tot asa mergem pana la 2 aniMi se par clipe unice

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

A se intelege io nu am atacat fetele care dau laptic peste 500ml pe zi, daca ai citit,am atacat parintii care desi au copii obezi sau predispusi la obezitate nu iau nici o masura!

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

S-a inteles destul de clar, dar eu spuneam ca sunt unele mame mai constiincioase si altele mai putin, dar asta nu e treaba mea.

Cred ca fac o pauza de la forum ca deja scriu numai sa ma aflu in treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am pierdut bunatate de mesaj

er ceva de genu :

betty,

pepsica, in Boston mergem. e destul de aproape, iar noi stam 1 luna si 2 saptamani, asa ca e destul timp sa ne vedem cumva.

ioana, sa stii ca ti-am laudat baiatul am povestit ce debit verbal are el mi=e asa de drag, ca uneori imi amintesc si rad asa, in mine

arcadia, vaccinul se numeaste Synagis, este pt RSV (virusul respirator sinctial) e tare nenorocit, da bronsiolite si boronsite, iar la copii cu risc (malf congenitale grave], e foarte periculos. si mie mi-e frica sa nu-l faca inainte de operatie, ca nu o pot opera daca are infectie la plamani... si tb facut in fiecare luna din octombrie pana in martie, luna deci. si costa 2000 $ pe luna daca reusesc i-l fac in decembrie sau ianuarie, depinde cand e programata. evident ca in tarile civilizate e suportat de asigurare... dar la noi... (emoticon cu voma)

S e olecuta maii bine, a dormit bine. acum o sun pe pediatra sa ii dau raportul. orice, numai la spital sa nu ajungem.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyRMai sunt capsunei care dau semne ca nu vor sa mai doarma de amiaza?

Asta am apucat sa citesc din capitol si sunt in masura sa raspund :D

DA, asa face si a mea! Se terzeste la 9 jumate, nu e chip mai dvr, dar problema e somnu de dupa-masa, care il tot deplaseaza ,a ajuns si la ora 4 cu el ... Cand adoarem ar dormi mult, dar trebuie trezita ca altfel nu mai daorme noaptea bine ...

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Si i tot de 500 ml pe zi stiam, asta incepand de la 1 an.Si cei 500 ml mai scad daca se servestc iaurturi, branzica,derivate
Am un vecin care la aproape 2 ani papa pe noapte 1 litru de lapte si ei zic ca nu accepta apa ceai sau lapte cobinat cu apa/ceai;cica ar arunca cu sticla in ei daca incearca sa-l pacaleasca.Ce sa va zic este deja un fel de summo.Copilul este deja obez si pe langa lapticul care il bea papa lui preferata este painica.io nu inteleg cum gandesc parintii lui mai ales ca mama este asistenta medicala

Nu e neaparata nevoie sa fie obez copilu care bea mult lapte. ia exemplu pe a mea. Care bea lapte in detrimentul mancarii mai nou. DUpa ceva luni cand abea de mai bea 200ml pe zi si intradevar manca iaurturi...acu bea 700 cel putin si inca manaca iaurturi...dar manaca mai putin la mese...defapt lucrurile decurg asa..ii aduc mancarea, se ocupa cu ea un timp si apoi incepe sa urle 'apteeee, apteeee' si pana nu ii dau o cana de lapte nu se lasa. Daca ii dau apa sau altceva oricum nu mai manaca ce i-a mai ramas din macare. deci nah...or avea si ei toane ...

Uitai sa mentionez ca fie-mea e chiar slaba rau..la 85 de cm abea de are 10kile jumate.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pepsica, ce ma bucur ca ai scris, nu mai dadusei de mult nici un semn de viata…ma bucur ca sunteti bine, si ca baietii au crescut asa de frumos…ai dreptate cu sacra, si a mea e tot din categoria “stie tot”, ce ma enerveaza e ca ii smunge jucariile din mana cand e fascinat de ceva ca sa il puna sa faca altceva…da io stiu ca e cu capul, si cum ne vedem mai rar, e numai bine…

Ella, tu intrebai de bona, sa stii ca am fost f multumita de cea care a plecat in iulie, asta de acum nu ma multumeste, nu mai am rabdare sa caut alta sa o schimb, dar ma apuc de cautat gradi sa il duc pe Andrei…vreau sa se integreze printre copii, el e ok atata timp cat toata lumea se joaca frumos, dc cineva ii ia jucaria nu riposteaza, renunta la ea extrem de usor…problema sa zic nu e asta, ci faptul ca varul sau tipa mult, asa din senin, e f galagios, valabil si pt alti copii, iar el se sperie si incepe sa planga…deja ii e frica de el, desi are doar 2 ani, dar e din alt aluat, cum il vede, cum vine langa mine si nu mai imi da drumul…in rest e tare vesel, sociabil, si dragut, ca doar e fi-miu :))

Kay, sanatate Soniutei, noi de muci am scapat, nu i-am dat nimic, doar l-am aspirat, dar mai face cate un hm-hm de tuse…sper sa nu degenereze treaba…

Mica, te poftim in club, nu zii nu, ca nu se stie cand te decizi sa ii mai faci o surioara sau un fratior Mayei!

Miniuta, asta cu zaharul m-a lasat cu gura cascata, sambata am fost la pomana la socrela la tara si ii intesa praji in gura, nici nu apuca bietu de el sa inghita…si cica dc ii da o data nu e mare scofala, ca io tot nu il lasa sa manance in restul timpului…

Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Uitasem: Andrei bea cam 450 ml de lapte in 2 transe, dimineata si seara, iaurt nu mai serveste de mult, cred ca s-a plictisit de el, dar mai mananca branzica dulce cu fructe sau cas dulce cu rosie ori ardei…io zic ca e in grafic…in schimb ar manca paine cu paine daca s-ar putea…noi tot 5 mese pe zi, la 2 mananca ori ciorbita, ori felul 2, nu ambele la o masa, dimineata fructe cu branzica, unt cu paine, cas cu rosie sau ardei, omleta(facuta fara ulei) sau ou fiert…la 5 ori fructe, ori orez sau paste cu lapte, mamaliga cu branza si smantana, dovleac copt cu branzica, etc…cam asta e meniul nostrum…dar recunosc ca i-am dat si salata de vinete, sau varza fiarta si nu a avut nimic, nu l-a durut burtica sau ceva, i-am dat si zacusca mai dietetica facuta de mama.Saptamana asta vreau sa ii dau fasole boabe, sa vad dc ii place…

Ella, cand mergi la psiholog, anunta-ma si pe mine, sunt curioasa ce o sa iti spuna legat de socializatul cu anumiti copii, in cazul nostrum cei galagiosi rau...eu nu stiu dc o sa ajung, imi e tare greu singura….

Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Oana si mie mi-a palcut cu voi poate ne mai vedem

Duminica vrem sa meergem la GRADINA ZOOLOGICA daca este frumos afara caci STEFAN turbat dupa animale.
Sambata e ziua sotului si mergem la gratar doar noi cu niste prieteni fara STEFAN ,asta fiind a 2-a oara cand io plec fara el.Abia astept

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Arcadia, imi pare rau ca n-am trimis inca pozele, uff, mi-e asa greu sa le pun de la yahoo, poate intri pe mess totusi .
Hipp probiotic este o cutie care arata ca cea de cereale, uite ce scrie pe ea: "Organic Milk Pap", "cereale cu piersica si caisa" (o fi o piersica si o caisa in fiecare cutie?). Mai scrie ca e de la 4 luni, fara zahar rafinat (are dextroza si fructoza), are orez si porumb, se prepara cu apa. Mai e varianta cu fructe de padure.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Doxinu, cum sa-l intarci pe Stefi?????Pai ma lasi sinugurica pe aici??????
Pepsi, pupici multi de la noi!!!!!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput