***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 8
bettyR spune:
Kay, crede-ma ca nu inteleg cum stau, ca eu nu am vazut copil de 1 an jumate ca sa ii placa in carut, majoritatea nu mai stau ca le trebuie sa umble, asta e perioada. Banuiesc ca nu i-au mai dat jos demult si poate cred ca pe afara se merge in carut. Ma aberez, dar la noi cand zic ca mergem afara, Andreea isi ia o minge sub brat si se duce la usa si trage de chei. Sta numai cand e obosita si se satura de joaca.
Hai ca ne-am apucat de barfit. Am pus poze cu iubita mea motata si cum ma calareste, nu stiu cum o sa fac sa inteteaga ca de acum ca nu mai are voie, dar cum sa ii explic ca ma impinge si se urca pe mine si sare cat poate ea de tare. www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">POZE
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
DidiAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Apropo de mame inconstiente, n-ati auzit de cezariene programate cu 3-4 saptamani inainte de termen numai ca sa aiba copilul o anume zi de nastere? Si vorbesc de mame tinere si sanatoase, care n-ar avea nici un motiv sa nu nasca natural. Daca nu-i dau copilului cel mai bun start in viata posibil, de ce sa ma mai mir cum il cresc in continuare? |
partial sunt si io printre astea , in noapte de 11 sept 2004, ma gandeam, Doamne sa il nasc maine, pe 12 pt ca pe 13, cu toate ca nu-s superstitioasa, cum sa nasc copilul pe 13 si apoi pe 14, chiar nu vroiam pt ca e Ziua Crucii, si e post negru..in fine..minte de gravi ..parol ca asa gandeam..sau si ma ofticam ca m-am internat cand puteam sa vad si io finalul in blonda de la drept
Eh, cate ar mai fi de discutat despre actiune de gravi, precum in politica la OTV
hai ca mi-am facut norma pe ziua de azi Irinusha , am de lucru si bantui pe aici
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Eu intrebam cat lapte ar trebui sau e indicat sa bea, ca Andreea bea de obicei 700 si am redus la 500. A avut si 2 zile cand l-a refuzat pur si simplu sau bea 1 litru. Ioana poate nu stii cum e cand iti urla copilul la 6 dimineata si tu ii dai apa/ceai, bea 200 si urla din nou.. Cine stie ce e in capul la altii sau de ce actioneaza intr-un anumit fel, dar vb lui Didi eu nu mai zic nimic ca cine stie, si eu stiu mamici care le dau ciocolata, prajituri, sucuri, si chiar mame care isi tin copilul in carut ca sa nu tot umble si sa strige dupa ei ca acolo nu e voie. Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) |
Si io am zis ca nu toti copii sunt facuti la indigo insa mi se pare normal ca atunci cand vezi ca ai un copil care a depasit limitele sa iei o masura.Copilul nu stie dar parintele da!Este adevarat ca nu stiu cum este cu formula si nici cu un copil care cere mancare multa dar cred ca daca m-as confrunta cu asa ceva mi-as ajuta copilul sa creasca sanatos si nu cum cere el.De noi depinde viata lui de mai tarziu intr-un fel.
A se intelege io nu am atacat fetele care dau laptic peste 500ml pe zi, daca ai citit,am atacat parintii care desi au copii obezi sau predispusi la obezitate nu iau nici o masura!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Pepsi spune:
ei mai greu da m-am prins si eu, noroc cu didi. ce de burtici pe aici, vai ce a trecut timpul, bravo fetelor, felicitarile mele la toate, poohy, vali, alynta, ckristina(sa nu-mi zici tu in mail, te iau de urechiuse)...... alyna25, felicitarile mele, sa ai un bebe sanatos. ce trece timpul.....
mica(am vazut pozele e o scumpa) si mie imi era dor de tine, ma gindesc la voi des,
doxinu mersi de primire(vad ca inca alaptezi),
kay, mi-ar face mare placere sa va vad, in ce oras mergeti, si asa nu am fost niciodata in state.....cine stie.....as avea motiv
sper sa apuc sa mai intru pe la voi ca-mi era dor de voi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ella_74 spune:
Pepsi!!!!!!!!
bine ai revenit; m-am uitat la pozele voastre; David seamana leit cu tine desi are ceva si de la tati.
am vazut ca ati ajuns si la mare pana a urma.
Didi,
sarumana de reteta; incerc sa pun in masina toate astea, sa vedem ce framanta si ce scoate
Ioana,
si eu sunt de parere ca parintii cu copii obezi ar trebui sa fie mai atenti la ce dau de mancare copiilor.
Nimic nu poate fi mai urat si nesanatos decat un copil gras.
Mary_lou,
am vazut si pozele voastre; dar v-ati plimbat ceva in vara asta; Paty seamana cu tine, are niste gene asa frumoase...
ref la cat lapte..., bea 2 bibe, unul la 6 dimineata si unul la culcare, fiecare de 300-330 ml.
si mananca si iaurt zilnic, fie din ala de la Humana fie napolact cu cereale.
arcadia spune:
mary_lou, ce patanie urata. sper sa mai recuperati din pierdere. n-am apucat sa vad poze cu patrick, dar ma duc in urma si ma uit.
ella, ce barbatel e bob in primele poze of, deci din cauza unghiutei plangea el.. va sa zica nu e asa antisocial mi se pare foarte buna ideea cu gradi. imi place mult numele tau erau niste desene animate cand eram eu mica si pe eroina o chema clementine
didi stiam melodia e mai mult efortul tau haioasa povestea cu cutia care a avut castig de cauza si cu blonda de la drept, super
betty daca fierbi laptele n-ar trebui sa fie problema, fa analiza de urina si vezi ce iese. si calin are zile cand nu vrea sa doama la pranz si atipeste seara si apoi se culca tarziu in noapte
ancamari te inteleg partial, in ultimul timp am inceput sa beneficiez si eu de tratament cu urlete
pepsi felicitari pentru puii tai da-ne reteta de paella te rog si noi si noi papam inca titi
doxinu nici al meu nu prea mai vrea nimic dimineata, mai ciuguleste din cerealele mele, tot cheerios
kay, ce vaccin vrei sa ii faci soniutei? insanatosire rapida
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
carstea spune:
BUNA
Va citesc mereu dar nu-mi vine sa mai scriu ca nu avem noutati.
Salut si eu reintoarcerea Pepsicai!
Voi cate mese aveti pe zi?
Al meu isi bea laptele(9 masuri)in jur de 5-6.
La 8 jumate mananca cereale de ovaz cu lapte de vaca;
Pe la 10:30-un fruct ceva;
La 12 o mancarica de legume cu carnita;
Cand se trezeste pe la 3 un iaurt cu fructe;
Pe la 4:30 mananca supa crema de legume sau supa cu taitei si tot tacamul.
Pe la 7:30 mananca mamaliguta cu iaurt sau branza cu smantana
sau paste cu un sos de rosii
sau cous-cous cu iaurt
sau o clatita cu branzica
Seara la 8:30 laptele (cam 7 masuri )
Sper ca ti-am dat cateva idei despre masa de seara,Betty
Felicit si eu toate noile burtici.Mi-e dor de perioada aia.
Al meu s-a rasfatat rau de tot de cand a venit masa-mare.Face crize clasice cu trantit pe jos si urlat.Sper sa-i traca dupa ce pleaca ca nu avem cum sa-l tinem in brate toata viata.
Va pupacim
Daca pun poze noi va uitati la fi-miu?
arcadia spune:
Carla, ce e Hipp cu fructe de padure? cereale?
am vazut poze cu Patrick de Mary_Lou, Andreea de Bettyr, Pepsi prin vacanta si Rares de Carstea
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
Pepsi spune:
iar eu, imi depasesc norma pe ziua de azi,
ella, merci de aprecieri, asa e seamana cu mine david,si eu l-am vazut pe bobita, un scump si ce mare e!
am vazut poze cu mai multi pitici, toti frumosi bineinteles.
mary-Lou, imi pare tare rau de ce vi s-a intimplat....nu am cuvinte
arcadia, ma bucur ca nu sint singura care alapteaza inca. reteta de paella oare pot s-o pun aici? ca dincolo nu apuc.paela cu fructe de mare am facut
carstea, am vazut pozele, tare frumoase.
daca mai lipsesc mult mai dati-mi in cap pe privat......va rog
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David