***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pepsica, ar fi trebuit sa inregistrez termenul de pepsica :), marca comerciala, la cat de folosit e!, sa iti raspund la intrebare. Editura Polirom, Iasi, avea un serviciu de livrare in europa, plata se efectua cu Visa, la urgenta 7 zile, 14 in rest, minim si multiplu de 4 la numar. Vezi ce carti au, si da de veste daca gasesti ceva care merita. Ah, costul era parca 7 Euro pro comanda.Nu stiu cum functioneaza la n-america, intreaba fetele de la Canada.

La mine apare intodeauna cineva care pleca /vine asa ca nu se merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

si aschiutza , al meu are uneori zile cand bea 1 litru de lapte pe zi..asa si..

sa cont ca am trimis prea repede..io nu mai zic..asa nu/asa da pt ca de cate ori am zis: oh, nu se poate asa ceva..taman mie mi s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, eu nu mai incerc demult sa inteleg cum gandesc altii care mi se par complet pe langa. Stiu o familie de doctori care de la 1 an jumate au dat copiilor cola si fanta, uneori light. Cica asa i-a pregatit pentru viata . Copiii inca par destul de sanatosi, desi racesc foarte usor, sunt mereu cu mucii in barba, au diferite alergii, poarta ochelari... sa zicem ca nu s-au produs daune majore inca.

Fii-mea nu stiu cat suge, adica suge cat vrea, dar n-am masurat in mililitri. Imi zicea o amica "priceputa" ca la varsta asta trebuie sa bea cel putin un litru de lapte zilnic, asta fara iaurturi, branzica si alte lactate si ca nu crede ea ca sanii mei produc 1 litru pe zi. Ma manca limba sa o intreb daca vrea sa incerce, dar eram destul de calma in ziua aia si am iertat-o .

Ella, nu te-am uitat cu painea, doar ca nu mai gasesc biletelul cu reteta cea mai buna. Din cate imi amintesc era vorba de faina, drojdie, apa sau lapte, ou, putin ulei... asta era baza, apoi niste seminte de susan/mac/floare.

Am editat ca sa pun un punct si ca sa spun ca mi-a parut bine sa-l intalnesc pe Bob, chiar si pentru putin timp. La noi in familie e celebru filmuletul cu "nas".

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am uitat sa va intreb ce le mai dati voi la puii vostrii sa pape dimineata?Imi tot storc creierii si nimic nu-i mai place la toate se stramba cu nimic nu-i intru in voie.

Orice sugestie este aur

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Fii-mea nu stiu cat suge, adica suge cat vrea, dar n-am masurat in mililitri. Imi zicea o amica "priceputa" ca la varsta asta trebuie sa bea cel putin un litru de lapte zilnic, asta fara iaurturi, branzica si alte lactate si ca nu crede ea ca sanii mei produc 1 litru pe zi. Ma manca limba sa o intreb daca vrea sa incerce, dar eram destul de calma in ziua aia si am iertat-o .

Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

La noi asta este avantajul ca nu conteaza cat lapte sug si pe deasupra pot papa si iaurtel sau derivate.Oricum sunt sigura ca amica ta nu mai alapteaza si considera ca laptele a fost "bun" doar pana la 6-8 luni apoi ii dai degeabaAsta mi s-a spus si mie in parc cand STEFAN a zis "tzatzy?"

Acum unele articole de specialitate asa zic, ca nu ar avea nevoie de mai mult de 500ml pe zi insa io zic ca fiecare copil are nevoile lui ca doar nu sunt facuti la indigo

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ioana, nu stiu cat merge la voi, dar eu ii dau (acu stiu, o sa dati cu pietre) Cheerios. papa cat lapte vrea, iar restul i-l dau cu cereale. cam asta papa S dimineata.

PEPSICAAAAA, mi-e asa de dor de tineee.. intra mai des. chiar ma gandeam cand venim in SUA la operatie sa te pacalim sa vii la noi, ca noi nu cred ca reusim sa intram in Canada... daca te lasi pacalita, sa ne anunti,ca incepem sa te pisam

ioana, carla, despre parinti inconstienti pot sa a povestesc o zi si-o noapte... la noi in Ro parca tot mai muti isi bat joc de copii, sau poate nu mai au timp de ei, ii fac si probabil isi zic ca oricum cresc...

eu am tras o spaima cu S azi... i-am facut inhalatii si pe la jumate a inceput sa tuseascaaa, mama, am zis ca se ineaca. se inrosise toata la fata, se incorda asa de tare... a vomitat muci- asta e bine, ca a mai scapat de ei, dar urla pe inspir si tusea pe expir, am inlemnit. si pana la urma s-a linistit. bine ca era Al acasa, ca innebuneam singura. am sunat pediatra si m-a linistit. ca la noi asa merge treaba. eu o linistesc pe S si pediatra pe mine. si am aspiat-o si a mancat si acum doarme. da daca o auzeati respirand azi... zici ca era aspatica in crize. bine ca i-a trecut. ar trebui sa-i fac un vaccin, ca sa nu mai ia asa de usor virusul asta, da n-am bani sa i-l fac... e prea scump...

v-am pupat !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Eu intrebam cat lapte ar trebui sau e indicat sa bea, ca Andreea bea de obicei 700 si am redus la 500. A avut si 2 zile cand l-a refuzat pur si simplu sau bea 1 litru. Ioana poate nu stii cum e cand iti urla copilul la 6 dimineata si tu ii dai apa/ceai, bea 200 si urla din nou.. Cine stie ce e in capul la altii sau de ce actioneaza intr-un anumit fel, dar vb lui Didi eu nu mai zic nimic ca cine stie, si eu stiu mamici care le dau ciocolata, prajituri, sucuri, si chiar mame care isi tin copilul in carut ca sa nu tot umble si sa strige dupa ei ca acolo nu e voie.

Inainte eu ii dadeam la micul dejun paine cu unt, sau paine cu unt si cascaval taiat fff subtire, dar mai nou nu vrea sa mai puna gura pe paine asa ca ii dau ou, dar asta e mai rar sau fructe cu biscuiti si iaurt. La noi seara e mai greu, orice sugestie ar fi binevenita.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

betty, copii aia pusi in carut stau acolo? a mea nu sta nici 5 min in carut, m-am si mirat in parc ca a stat. era obosita rau probabil...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Ioana, ai mare dreptate cu amica mea, ea a alaptat 5-6 luni, dar nu exclusiv, copilul a primit si lapte praf si apa si suc de fructe de la inceput. A avut "multe" motive sa renunte: laptele nu mai era bun, i se lasau sanii (nu e fotomodel, nici pe departe), era mai usor sa doarma ea si sa-i dea altcineva biberon, intarcatul la o varsta mai mare e mult mai greu etc. (ca tot am chef de barfa ).
Apropo de cum se uita mamele in parc la tine, mie mi s-a spus la mare cand Saby avea 10 luni ca e "prea batrana" sa mai suga. Raspunsul a fost "nimeni nu e prea batran sa mai suga". Asta ca sa ma stiti de rea de gura .

Kay, iti admir stapanirea de sine, esti tare. Bine ca te poti stapani in fata Soniei, chiar daca o rezolvi pe ea si lesini dupa aceea .
Apropo de mame inconstiente, n-ati auzit de cezariene programate cu 3-4 saptamani inainte de termen numai ca sa aiba copilul o anume zi de nastere? Si vorbesc de mame tinere si sanatoase, care n-ar avea nici un motiv sa nu nasca natural. Daca nu-i dau copilului cel mai bun start in viata posibil, de ce sa ma mai mir cum il cresc in continuare?

Voiam sa mai zic ceva dar mi-am pierdut ideea pe drum. Daca o gasesc o sa va dati seama. si noapte buna!

Bulgaria 2008

Mergi la inceput

Gata, mi-am amintit. Fii-mea e innebunita de vreo 2 saptamani dupa Hipp probiotic cu fructe de padure sau cu piersici. Nu sunt eu foarte impacata cu ce contine, dar are lactobacili si Saby papa de rupe. Se face cu apa si ii mai adaug iaurt, branza dulce sau cascaval ras, uneori fructe, alteori ii dau pe bucatele de paine neagra.
Nici eu nu prea mai stiu ce sa-i dau, a mea nu suporta carnea si ciorba/supa lichida, ma duc maine dupa oua sa vad ce mai inventez. A avut o perioada in care manca foarte bine paste de orez cu branza dulce sau paste de porumb cu rosii, acum nu vrea sa le mai vada, dar poate va ajuta pe voi. Ca desert e inca disperata dupa budinca de macaroane cu branza dulce, stafide si miere.
Gata, fug sa spal copilul si sa facem nani.

Bulgaria 2008

Mergi la inceput