***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 5
miniuta spune:
liviana, uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9793/Cozonacul-meu/" target="_blank">aici reteta de cozonac. eu nu framant prea mult la el, si fac totul cu mana, ca nu am robot. l-am facut de trei ori pana acum si mi-a iesit de fiecare data. am insa faina si drojdie bune, verificate deja.
mamica lui david(21.05.2007)
kay spune:
nu, liviana, nu a racit pt ca nu avea caciulita... avea urechile/capul calde. nu era chiar asa de ger. dar ea, spre deosebire de alti copii, nu merge. dat fiind faptul ca nu merge, nu se incalzeste. si cu toate ca era imbracata grosut, i-a fost frig. probabil.
baietii tai sunt raciti? ca amandoi tuseau si le curgea nasucul. sper ca nu
pediatra ei e o femeie minunata. de ex acum am sunat-o iar, sa o intreb dozarea la Ventolin. si dormea, si a raspuns. si nici nu m-a injurat. nu o dau
ii fac aerosoli acum, cu ventolin si pulmicort... si tebuie sa ma duc sa ii cumpar Adrenalina, fara reteta. sa vedem cine mi-o da. ca altfel tb sa mergem la spital ceea ce nu am de gand sa fac. mai bine acasa decat in spital... iaaaaar...
aaa, vroiam sa o scot... da nu stiu ce sa fac acum...ma mai gandesc... mi-e sa nu imnbolnaveasca alti copii... ca nici mie nu-mi place cand ii tusesc in fata alti copii..
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lbelciug spune:
Minuta, merci pt reteta. Am salvat-o si cand voi avea timp o incerc. Sa ne mai dai si alte retete incercat si reusite pls.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei
DidiAlex spune:
Miniuta, multzam de reteta. io am masina de paine dar nu o folosesc decat pt aluat. e ieftina, de asta , nu are rezistentza buna, dar pt aluat e perfecta. la noi paine, cozonaci e actiune da familie
arcadia, cand ai tu timp, nu-i graba. am vrut sa il mai trimit odata dar cei de la atlassib nu mai acepta decat cutii si nu genti, asa ca am pus cutia in carutz si copilul in bratz pt ca una are 16 vs 10 copilul , castig cutia :). in fine, sper sa se merite efortul nostru :D
ella_74 spune:
Carla V,
spune-mi si mie ce tre sa pun in masina sa iasa o paine; sa nu razi, please dar mi-a ratacit cartea de la masina, atata apucasem, sa deschid cutia si sa scort carticica cu instructiuni; banuiesc ca tre sa iau faina, drojdie si cam atat; pe cutie scrie ca ies 50 de feluri de paine si briose si cozonac;
e foarte selectiv cand vine vorba de carti, are preferatele lui pe care le smulge din raft, Cartarescu "de ce iubim femeile" si Patapievici "Omul recent" ; acum a regresat teribil daca a ales cartea cu retete de paine
Liviana,
multumesc, sun si eu la CMU sa fac o programare dar nu stiu daca ajung cu ; trebuie musai sa-l vada si pe ca sa-si dea cu parerea sau e suficient sa merg eu si Liviu si sa stam de vorba cu dr?
Oana,
multa sanatate Soniei!
da, e topit dupa baby einstein si foarte vehemnt daca vrem sa i le schimbam cu altceva; mia-m dat seama ca e foarte refractar la nou; cu greu a acceptat Alba ca zapada si Bambi dar acum se uita si la astea.
Ieri am fost cu la Vitantis care s-a deschis peste tot ca acum 2 luni daduseara drumul la carrefour fara sa fie gata si galeria comerciala.
Si e un magazin imens la etaj cu jucarii si lucruri de copii; si s-a plimbat printre rafturi si nu si-a ales decat 2 figurine pe care le vazuse la bay einstein, pe Hypo (el ii spune "ico") si cocosul( ii spune "Co-co-co").
Astea ar fi:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5258850938378652866
si cred ca i-au placut f mult ca toata noaptea a spus in somn "ico"
si "co-co-co", de l-am pupat toat noaptea; si tot in somn a spus de multe ori "mama", el care nu-l vede decat pe ta-su, eu sunt buna numai de back-up.
si apropos de salbaticia lui , aseara am fost in vizita la niste prieteni care nu au copil si s-a purtat atat de frumos, n-a plans si s-a jucat tot timpul , ba a stat si sa i se dea in gura sa manance orez indian, el care scuipa tot ce e nepasat.
M-am gandit serios si cu bona si cred ca mai degraba il dam la o gradi privata care are regim de "day care" decat bona; are nevoie sa socializeze mai mult ca orice.
lbelciug spune:
Didi, tare faina melodia (si pozele)! Ce pacat ca noi oamenii, cand ajungem adulti uitam de incoenta si candoare, uneori devenim urati la suflet, dar avem grija sa nu parem asa, imbracandu-ne cu haine scumpe, zambind fals, iranizand etc... Pacat!
Gata cu mesajele pe ziua de azi! Va doresc sa aveti o zi minunata!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei
bettyR spune:
Cred ca am gasit cauza urletelor Andreeiei, ii miroase urat urina, cred ca are infectie urinara . Poate nu e asa, maine o sa ii fac analiza, dar m-as mira ca miroase ciudat si pare mai inchisa decat de obicei, si totusi bea tone de apa, oare de la ce se face? Se poate oare sa fie de la lapte de vaca de casa (nesterilizat)?
Kay, imi pare rau ca s-a racit Soniuta. Sa o verifici si la picioare ca daca sta in carucior poate sa o ia frigul. M-am distrat cand ai zis ca ascunde lucruri, asa face si Andreea, e ca un hamster, gasesc mancare, creioane in dulapul cu haine. Si da Oana, au o capacitate mare la stomac, sau se dilata mult, ca nu inteleg si Andreea mananca tot mai mult, seara dupa 200gr de mancare, mai baga 200ml de lapte si apoi de apa. Toate intr-un interval de o ora, o ora jumatate.
Ieri m-a pupat de m-a sufocat pe bune, a trebuit sa o imping sa pot respira. Mai sunt capsunei care dau semne ca nu vor sa mai doarma de amiaza? A mea adoarme tot mai tarziu, adica la 4, ieri a dormit jumatate de ora de la 5 si astazi nici la ora asta nu doarme si nici nu are de gand.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
kay spune:
betty, daca ai descoperit schimbarea urinei si coincide cu schimbarea laptelui, e posibil. cel mai sigur e sa faci un test, ca sa stai linistita.
nici S nu prea doarme... are zile in care doarme 1h-1h jumate, dar azi de ex a dormit... 30 min. max. si cam asa doarme dupa amiaza. nici eu nu dormeam. mi se parea absolut inutil. de ce sa pierd timp bun in care ma pot juca asa de mult??? logic.
acum taica-su doarme, au facut schimb. si noi trebuia sa mergem la Ikea, si am tot zis IKEA, IKEA, de vreo 2 sapt tot zic... si fi-mea azi, mucioasa cum e, incepe Ichea e un fel de Ichea, cu e scurt. si fiind si mucioasa, suna si mai amuzant. acum nu stiu daca de la Ikea mea i se trage, da cert e ca e funny.
cred ca ii inund pe astia din bloc, ca cica au oprit apa si acum cand i-au dat drumu curge iar si la mine nu curge nimic. asa ca e probabil o teava sparta la nivelul meu. sper ca nu se gandesc sa ma puna sa platesc ceva, ca doar nu e teava mea, nu face parte din casa mea. si oricum casa nu e a mea, asa ca sa se descurce.
Ne-a adus Al niste portocale egiptene, de fapt sunt verdocalea(ca sunt verzi) si fi-mea s-a mozolit pe fata cu ele.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancamari spune:
Betty - da, si la noi e greu cu adormitul, abia acum am reusit sa-l adorm. Felicitari pt burtica!
Din cauza aceasta nu am reusit sa venim sa va vedem sambata in parc, citisem si stiam, dar uite ca a dormit o ora dupa-amiaza tarziu, s-a trezit si a urlat inca o ora, pana am cedat si i-am dat panadol, i-a iesit a 3-a maseluta, regretele subt tardive.
Ella - Petit e sociabil cu altii, dar pe noi ne urla zi-lumina de imi vine sa ma arunc pe geam de nervi.
Felicitari burticilor!
Pupici capsuneilor si mamicilor!
Citesc dar nu pot scrie, laptopul e pus prea sus si nu vad tastele, Petit distruge tot ce poate apuca.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu