***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

HAI CA V-AM AJUNS DIN URMA!

Chiquitita
- Neiutu' pisicutu are ~82 cm si 10,300 kg, adik e relativ slabanog. Multumim pt aprecieri!

Liviana - nu i-am taiat motul inca, abia la Craciun reusim, asa ca are freza; in rest e tuns de mine. Mie imi place asa cu perisor, mereu ii pun moate, ca daca am vrut fetita...

Ella - nu am mai fost la dr din iunie, vad ca imi prieste cu pilulele recomnadate. Ieri a nascut o prietena cu el, o s-o intreb ce si cum pt ca ieri nu am reusit.

Noi tot bantuim prin parc pe la soare, ieri am fost la tara, acum doarme cumintel, asa ca diseara iar se culca la 23.30-24. Nu-i chip sa decalez programul, cel mai devreme adoarme la 23, apoi se trezeste din 3 in 3 ore, ceea ce e bine pt moment.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetelor ce capsunei inalti aveti voi noi nu avem decat 77 de cm si 10kg.Nu avem maselute sau canini doar 8 dinti in fata ca iepurasii.
Acum cred ca este pe drum o maseluta ca isi tot baga degetelul in gurita si urla noaptea a facut se febra aseara,nici nu papa de 3 zile decat laptic..........sper sa sparga odata ca pe noi ne-a spart STEFAN CU TIPATU'

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

kay, nu uita ne povestesti de Andrada, cand ai timp

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatzaaa !!!

Aseara am plecat noi cica la cumparaturi... cica. adica vroiam sa ies neaparat, sa respir niste aer poluat de Bucuresti. eh, si cumparaturile noastre s-au terminat la exact 250 m de casa unde incepea coada de masini catre oriunde. asa ca am renuntat, am mers in coloana cuminti pana am ajuns inapoi... de fapt am oprit la un Cristim, am luat niste cevauri si gata. eu nu vroiam decat suc de la mega... anywho...

Andrada e ok. am vb cu ea pt o programare pt S la un consult la mama ei, ca face recuperare pt copii si vreau sa o vda sa-si arunce un ochi avizat cineva, ca e adhd,ca nu e. oricum, bagata in priza sigur e ! Antonio e bine, ea a inceput sa lucreze, e foarte prinsa, dar a promis ca o sa ne mai puna o poza-doua cu Antonio

Eu stau ca un cocos gata sa dau trezirea. azi m-a trezit Al cand a plecat. S doarme numai intre noi, trebuie sa o invat sa doarma si in patutul ei, ca nu se mai poate. aseara vroiam sa ma ia in brate si n-a fost chip, fi-mea vroia sa stau langa ea, sa doarma ea bagata in mine, sa nu cumva sa ma misc din dreapta ei ca e deastru... si-am renuntat.

cu mucii e mai bine, mai tuseste, mai curge un muc, dar macar nu mai haraie in spate asa de tare.

Sorina, ap de aerosoli e super ok. de ex. bronsiolita, bronsita nu se trateaza cu nici un medicament oral, venos... ci doar cu substante puse in inhalator si facut aerosoli. de ex, S cand face bronsiolita ii pun in aparat o subst care ii dilata bronsiolele si incep mucii sa se deplaseze. mai ies, ii mai tuseste si tot asa pana se termina mucii de tot. e bun si in raceli, ca ii inmoaie secretiile si le poti aspira mai usor. ii poti face doar cu ser, sau cu substantele indicate de medic. eu nu i-am dat niciodata antibiotic Soniei. A primit doar atunci cand a avunt infectia cu Klebiella, cand era intubata, ventilata, etc. dar atunci a primit doze maxime din TOATE antibioticele iv existente la care nu era rezistenta treaba aia. asa ca ma feresc sa-i mai dau. noi cu aerosolii ne dregem.

a, S se joaca de n-are treaba cu masca. o pune pe fata si i se pare suuuuper amuzant. a invatat-o ta-su... si intr-o dimineata vine la mine cu masca si mi-o pune pe fata. si ma gandeam ca uite ma ce isi aminteste saraca de masca de oxigen... cand colo cand vine ta-su si ii face acelasi lucru imi spune mandru ca el i-a aratat cu o seara inainte. dar oricum, util., nu se stie cand o sa avem nevoie de masca de oxigen... din pacate. asa, dar nu o folosesc, ii pun doar tubuletul in fata si ea inhaleaza linistita.

Sorina, da-i sa se joace cu aparatul inainte, sa-l cunoasca, sa-l studieze.

gata, ma duc sa dorm la loc.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Oana si cu noi doarme STEFAN ca nu a fost chip sa-l trimitem la el in pat desi 1 an acolo a dormit singurel.La inceput m-am enervat ca am zis uite ma nu pot sa stau si io cu sotu' nu putem face nimic ca nu vrea domnul in patu' lui.Cu timpul am descoperit muuulte alte locuri in care puteam fi cu sotu' iar apoi ne intorceam in patul nostru(cand zic nostru ma refer la 3)Apoi stau si acum si ma gandesc ca timpul nu se mai intoarce si nu va vrea mult timp sa mai doarma cu noi asa ca profit acum sa-l simt aproape, sa-l miros,sa-l mangai........doamne parca este un vis!

Aceasta este parerea mea sunt sigura ca multe dintre voi cred ca gandesc gresit.Io insa simt ca ma bucur de fiecare secunda din viata lui si mai mult de fiecare secunda pe care mi-o "acorda" si pe care nu trebuie s-o impart cu nimeni.Ma bucur exclusiv de dregostea lui,de atentia lui, de el.

Poate la primul copil esti mai dus si de aceea gandesc asa,numai ca in cazul meu voi ramane dusa caci este si ultimul

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

doxinu, te inteleg perfect. Cu toata ca adriana nu daorme la mine in pat (tot timpu:D),daorme cu mine in camera, adica daor cu mine, si asa a fost de cand s-a nascut. Si mai mult, patutul ei e unu mai mare , patrat cu gratii, dar nu ii mai ajngea si vroia sa il excaladeze drept ptr care cand avea nush ...cred ca 10 luni i-am scos 2 gratii inspre patul meu si acu poate trece in el cand voieste...Intentia mea a fost sa se poata da jos din pat fara a-i venii idea sa sara peste patut (cum facuse o fetita din vecini ce si-a rupt mana ).Dar normal ca dupa ce s-a amuzat cu asta i=a gasit si a doua utilitate : trece de la ea la mine prin somn cand are kef. Din fericire de obicei sta la ea in patut , vine la mine in pat numai cand e agitata, bonlavica etc. DAR, daca o noapte nu vin in camera dupa 4-5 ore de la adormitul ei, ma trezesc cu ea la 3-4 prin casa cautandu-ma:D Deci cumva verifica daca e mami acolo tot timpul ma gandesc eu. Ideaa e ca nu ma deranjeaza in nici un fel ca inca trebuie sa dorm la ea in camera. Ba chiar ma bucur ca e asa

kayce adhd la copil asa mic ? Sincer, nu cred ca e posibil sa puna asa diagnostic si mai cred ca TOTI sufera de deficit de atentie si hiperactivitate pana in 3 ani! Si fie-mea e bagata in priza, cand e sanatoasa, la mine lipsa de activitate inseamna ca are ceva, ma bucur cand e bagata in priza chiar.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

angiuta La multi ani, multa sanatate si numai bucurii!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

La multi ani Angiuta !!!

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

LA MULTI ANI angiuta SI DIN PARTEA NOASTRA,SA FI FERICITA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ANGIUTA, LA MULTI ANI !!! sa fiti sanatosi si voiosi cu totii !

Ioana,si eu o iau cu mine in pat pe S mai mult de drag, adica unori intru si fac in asa fel incat a o trezesc si ce ma bucur ca o pot lua cu mine in pat dar,aseara chiar vroiam sa stam numai noi, adica ma intelegi tu... si miss sunshine n-a vrut in ruptul capului sa mearga la ea... si mai mult, nici cu ta-su nu vroia, doar la mine, si sa stau musai in dreapta ei... mie mi-e asa de drag de ea, ca as tine-o tot timpul lipita de mine... da uneori, arareori, simt nevoia de putintel spatiu. mic de tot. ca aseara. lasa ca ii schimb patul si poate o sa-i placa mai mult ala nou, fara gratii

Sorina, tu nu ma cunosti. pana acum fi-mea a avut toate bolile pamantului... revin

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput