***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
diana spune:
Monicoasa, Prevenarul mi-a fost recomandat de doctora de familie fiindca Toni a facut in februarie o forma urata de pneumonie. A facut tratament cu Singulair pentru ca ramasese cu sechele de astmatic. Mie mi s-a spus si asa scrie si pe prospect ca dupa 1 an (varsta copilului), rapelul se face la minim 2 luni. Sigur te cheama la rapel dupa o luna?!
Doctora mea de familie spunea ca a dat rezultate la copii pe care i-a vaccinat. Si nu e vorba de bani fiindca l-am facut gratuit.
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ang3lt0uch spune:
Salutare mamici !
monicoasa, nici noi nu o ducem bine cu mancarea :( e o mofturoasa si o nervoasa cand vine vorba de masa de imi vine sa imi iau campii...rare zilele cand manaca ea fara proteste mari :)
kay, am auzit ca folosesti aerosoli ptr fetita. intrebarea mea este in ce cazuri folosesti ? poate o cura de aerosoli prevenii anumite afectiuni? adica se folosesc (cu ser fiziologic) si preventiv? si inca ceva...de aparat salin stiti ceva ? e bun de ceva ?:)
Eu una nu mai stiu cum sa ii cresc imunitatea Adrianei la diversele boli la care e expusa...cu toate ca nu sta in colectivitate... ba sapt asta e racita, muci si toate cele...ii trece , dupa face vro enteroviroza si tot asa. M-a saturat din sept cate mi-a facut ...m-am si ambitionat sa nu ii dau antibiotice decat in caz extrem, dar e problema de imunitate scazuta. Vit C , fructe le ia cu placere. Ma gandeam la Aloe Berry Nectar, am auzit ca ar fi ceva de capul lui chiar su la copii asa mici. Eu una am luat Aloe Gel, e ingrozitor la gust, cand m-am lasat de fumat. A avut efect in sensu ca m-am simtit mai bine dupa...ca stare generala. Dar nush ce sa zic....in ceea ce priveste aloe si imunitatea..
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze cu ingerasul mic
kay spune:
hai ca ma bag si eu. si S a facut Prevenar, pt ca e cu risc. bla, bla. si oricum in Germania se cam face. si primul a fost la 1o luni si scria acolo in carnet ca a doua doaza se face "in 8 weeks" deci 2 luni. si inca o chestie. daca ii faci vaccinul dupa 1 an, i se fac doar 2 doze. daca e inainte de 1 an, stiu ca se fac 3 doze... la S e ok, oricum nu o expun, asa ca nu pot sa va zic daca merge au ba.
succes !
monicoasa, pupam Vladutul !
SOBI, ce faci?
revin sa va spun ce-am vb cu ANDARADA !!!
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Noi facem in We omleta la cuptor. Reteta am luat-o de la o fata din italia, incingi cuptorul, bati ouale cu blenderul (neaparat!) si pui lapte si cascaval ras mai spre final .E perfecta. Tava sa fie de teflon, nu necesita ulei. se mai pot pune rosi, cui place, noua uneori da. |
Eu ii fac omleta si la cuptor, si (cand n-am timp) pe aragaz. In primul caz o fac in vas Jena, in al doilea in tigaie Teflon fara ulei.
Oana, iti faci cont, dai comanda cu click pe produs si primesti confirmarea comenzii pe email (asa zisa factura pro-forma). le livreaza destul de repede (nu mai stiu exact cat, parca o sapatamana- 10 zile). Oricum, poti sa le scrii si sa-i intrebi ca-ti raspund si sunt foarte de treaba (eu asa zic).
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
kay spune:
Sorina, da de ce vrei sa-i cresti imunitatea? si crezi s a functioneze ceva? cea mai eficienta metoda sa-si creasca imunitatea la raceli etc e sa le faca... astfel corpul sa reactioneze si o sa invete sa se apere singur.
eu am tras niste adrenalina... S a vomitat pe mine dupa ce abia ma dezbracasem sa ma duc la dus... si pe urma a mai tras o voma in cutiile de depozitare ale jucariilor. va puteti inchipui ce distractie... a fost ingrozitor... astept sa ma linistesc ca sa ma duc sa fac un dus serios.
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ang3lt0uch spune:
kay nu stiu, prea e bonlavica TOT timpul. Si nu manaca cand e. Practic manaca 2 zile pe saptamana daca stau sa le adun. Mai ales enteroviroze. Cred ca stomacelul ei e varza saracu, cu tot biotics baby ce i-am dat .... Stiu ca trebuie sa le faca, dar le face prea des, in ritmul asta ajungem la 20 pe an! ...se fac 7-8 maxim. E un cerc vicioa. Nu manaca, scade inunitatea...si mai face cate-o minune si tot asa. E slaba, asa e felul ei cred, nu se ingrasa nici cand manaca. ZIcea o mamica ca baietelul ei are 9.5kg la 75 cm. A mea azi avu 86 cm si are 10 kile (ca a mai slabit 200 gr gratie unei raceli).
De asta vreau sa o ajut cumva cu sistemul imunitar. Si medicul mi-a spus ca nu e normal sa se inbonlaveasca asa des si ca are nevoie de ajutor inumitar, vit c a zis ea. Dar ii dau degeaba vad...nu o ajuta daor atata.
Fetele, scuzati ca ma plang pe aici, dar macar aici pietrele aruncate sunt virtuale spre deosebire de viata reala. Poate ca exagerez si fac din tantar armasar, dar e felul meu, scuze inca o data .
Poze cu ingerasul mic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
citat din mesajul lui ang3lt0uch Salutare mamici ! kay, am auzit ca folosesti aerosoli ptr fetita. intrebarea mea este in ce cazuri folosesti ? poate o cura de aerosoli prevenii anumite afectiuni? adica se folosesc (cu ser fiziologic) si preventiv? si inca ceva...de aparat salin stiti ceva ? e bun de ceva ?:) Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007) Poze cu ingerasul mic |
avem noi aparat de facut aerosoli; l-am luat cand a facut bronsiolita si se sufoca; n-a fost chip sa-i facem, urla numa cat vedea masca; i-am bagat antibiotic din lipsa de alternative.
dar aparatul in sine e f bun, ajuta in caz de nevoie; luat de la Help Net cu vreo 300 ron parca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
citat din mesajul lui ang3lt0uch De asta vreau sa o ajut cumva cu sistemul imunitar. Si medicul mi-a spus ca nu e normal sa se inbonlaveasca asa des si ca are nevoie de ajutor inumitar, vit c a zis ea. Dar ii dau degeaba vad...nu o ajuta daor atata. Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007) Poze cu ingerasul mic |
ai incercat oscilo?
si boitics intareste sistemul imunitar.
noi ii dam lui oscilo preventiv , de la 1 la 3 capsule/saptamana.
Dar ii dau si cand vad ca da semne de raceala, de ex intr-o dimineata avea ceva febra si stranuta des; i-am dat oscilo in 10 ml de apa; n-a mai avut nimic dupa aia.
si oricum fiind homeopat nu are nici o contraindicatie sau frecventa de folosire.
Si noi il luam cu succes; eu cel putin simt ameliorare vizibila dupa ce iau o capsula.
ang3lt0uch spune:
ella_74, ms de info. ma gandeam sa achizitonez unul, daca folosirea lui in caz de ceva poate sa reduca antibiticele. Nu vreau sa ii dau ,si asa are probleme cu burtica, si cum vad ca a inceput sa tot raceasca des, ma gandesc la ce alternative as avea in loc de antibiotice. De convins, sper sa o conving, o mint ca e o floare, sa o miroase ...daca ajungem acolo :)
nu am incecat,auzisem ca nu e bun de la niste mamici, ca nu ar avea efect dar daca da rezultate bune voi incerca.
Poze cu ingerasul mic
ckristina spune:
ang3lt0uch si noi avem aparat de aerosoli; ni l a prescris pt un inceput de laringita;e f bun
ella, nici bia nu sta cu masca pe fata dar nu i o mai pun si ii dau furtunul sa l bage in gura;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!