***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Kay abia astept sa o vad pe Soniuta! Daca iti amintesti ca va mai trebuie ceva pana venim sa-mi spui.

Didi si eu ii dadeam Alnatura, dar de la 8 luni nu-i mai plac deloc. Sunt insa cateva borcaele de la Hipp pe care le mananca cu placere. A, si ce-i mai place lui: meniurile alea in forma de inimioara...pentru1-3 ani.
Acum daca le luam pe toate la puricat sunt sigura ca fiecare are o cate bila neagra.
Am vazut la TV ca au facut teste si multe din legumele si fructele din supermarket pe care scrie bio nu sunt chiar atat de bio...asa ca...

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Hei Kay, cum sa ma razgandesc. am mai tirmis la fete pachete, da comada completa si sapt viitoare o trimit. Odata ce am zis Da, nu ma razgandesc , indiferent cum ar fi! e o chestie pe care o respect, de cand am copii
Am scris aici ca poate iti confirma vreo fata ca-s viabila in pachete :)

Da, diana, si la mine bb2 parca e mai dezvoltat decat bb1, dar Robert a fost mai dolofan si io am fost cu okii mari la ce baga el in gura, asa ca de 2 ani nu a luat un gram in greutate, ma rog avea 18 si acu la fel, dar s-a inaltat binisor, are 110 cm la 4 ani si 1 luna.

Noi facem in We omleta la cuptor. Reteta am luat-o de la o fata din italia, incingi cuptorul, bati ouale cu blenderul (neaparat!) si pui lapte si cascaval ras mai spre final .E perfecta. Tava sa fie de teflon, nu necesita ulei. se mai pot pune rosi, cui place, noua uneori da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

angiuta, stim noi..totul pana la proba contrarie.

am plecat

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

didi observasem ca l-ai tuns, e frumusel si cu zulufi si fara

irinusha extraordinara Melie cu cataratul pe scara bravo

diana felicitari pentru progesele lui Toni

ma tot uit la mamicile cu 2 si vad ce frumos e noroc ca are verisori Calin

an@, eu i-am dat ou romanesc si nu-i place.. ce-i drept nici mie

si eu am mult de lucru si stau pe forum, uff

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Didi, cam asa fac si io omleta (fara lapte ca nu stiam, dar pun de acum), dar nu la cuptor, ci pe aragaz, dar in tigaie de teflon, deci tot fara ulei. O sa incerc si la cuptor, dar cred ca dureaza mai mult...

Io de cateva zile am o dilema...ma tot gandesc la Craciun (abea astept sa vina!! i-am cumaprat deja o parte din cadouri pt Craciun si Mos Nicolae din De) si nu stiu cum o sa fac cu bradul...ca sa ramana in picioare daca trage Ana de el...Clar primul lucru' va fi sa cumpar anul asta alte globuri, care sa nu se sparga, dar totusi, cum ancorez bradul, ca n-am de ce-l lega si nici nu vreau sa iau unul mic si sa-l pun pe vreo masa... voi aveti asemenea dileme (deja)??

Apropos de cadouri, am descoperit din greseala site-ul jocoteca.ro, unde sunt jucarii pt toate varstele...nu stiu daca sunt mai ieftine decat in magazin...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ana, exista in De, parca acolo am vazut, un fel de gardut pe care il pui de jur imprejurul bradului si nu ajunge la el ! e destul de inaltut si nici sa-l sara nu merge. poate stiu fetele din Germania... sper sa u fi zis prostii. dar eu asa m-am gandit, si cand merg in Germania data viitore, aflu eu de unde se ia si ii iau.

didi, ma uit si iti dau diseara, ca acum e Al in drum spre casa si n-am mancare nimic, fi-mea a desconsiderat total pestele meu, asa ca m-apuc sa ii fac si lui. ieri a facut misto de mine, m-a imitat cum intru eu pe forum... am ras juma de ora cum imita el mamicile de fructe... foarte haios a fost.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

multumesc fetelor pentru sfaturi. Voi incerca si ochiul romanesc (An@) si omleta la cuptor (Didi -va trebui sa-mi iau o cratita de teflon care sa fie pentru cuptor fiindca eu am cu maner de plastic si nu cred ca merge la cuptor, mai am o tava dar e prea mare pentru omleta)
Arcadia, multumesc pentru felicitari.
Fetelor, am cumparat suplimentul de la Mami cu retete,...sunt interesante si ne mai da idei. Eu le am pe toate si de acolo ma inspir. Sper sa nu se considere reclama fiindca nu asta am de gand. Eu mai ajustez retele in functie de ce am in frigider sau de propriile mele gusturi.
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

GRAVIIII, cum merge cu comanda aia acolo? ca fac comanda si acolo sa vedem cu merge treaba. adica, dupa ce dau comanda ce se intampla?

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de ffff multa vreme pe forum, nu mai stiu care sunt ultimile noutati, dar tre sa citesc din urma.
Am fost si plecati la tara la parintii mei si in concediu si fff mult timp imi ocupa Vladutu.
Noi suntem bine, am facut 9.5 kile si 75 cm, cam micut piticul meu.
Cu mancarea o ducem cam rau. nu prea vrea mai nimic, mai ales legume si carnita
Mai multe fructe ,iaurt si laptic ii plac.
E un neastamparat, voias, si toata ziua ar sta numai afara.
Acum o sa stea cu soacra pana la 16.00 ca am inceput serviciul. asta e, trebuia sa incep ca m-au chemat.
Dianasi eu i-am facut PREVENAR, PRIMA DOZA marti, tie cine ti l-a recomandat?
Eu am fost cu Vlad la buc la ADRIAN STANCIU si el mi-a zis sa ii fac 2 doze cu pauza de 1 luna intre ele.

Sper sa intru mai des si sa mai vad poze cu capsuneii

Mergi la inceput

GRAVIIII, cum merge cu comanda aia acolo? ca fac comanda si acolo sa vedem cu merge treaba. adica, dupa ce dau comanda ce se intampla?

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput