***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, iti pot trimite cu posta Atlassib cand spui tu. un pachet de trimis costa minim 10E si apoi se adauga cate 1 E /kilogram..adika 11 kile -11E, 12-12E, dar 5 kile tot 10 euro.

am mai trimis, dar nu borcanele. chiar vroiam sa iti zic sa imi spui fix denumirea. David al meu de la vreo 13-14 luni nu mai vrea..is prea marunte. El nu a mancat prea bine pasat..deh la extrema cu altii si io nu am luat niciodata de la hipp sau Nestle din cauza stärker-urilor, produselor adaugate. Noi am fost cu marca Alnatura si in ultima perioada cu Babylove, marca bio, comercializata de DM. De asta nu stiu deloc care /cum sunt.

Marca hipp nu are toate ingredientele bio, si daca tot ii dau mancare la borcanel macar sa fie bio...principii, socoteli

imi spui si cate borcanele din fiecare si cred ca pot umple o cutie de pampers. Sapt viitoare trimit cand mai am o programare pe undeva, pt ca ma costa si biletul de tramvai 5E..

Cat despre voalurile agatate, io le-am fixat cu pioneze, dar dar e zidul tare ar merge si cu guma Patafix, se gaseste la brico-store.
la gradinita la copii sunt multe voaluri din astea. Cel mai mult imi plac cele de la baie. au confectionate din Scartzietoare: pesti, stelute de mare ..etc si apoi vopsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata plantatie! :)

Fac o "pauza de la pauza" sa va arat ASTA !

Va multumesc anticipat ptr. felicitari ... ptr. ca daca nu intru, nu le vad ... Dar oare-i de felicitat? Ca acus n-o sa mai am liniste ....

Sanatate plantatie!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Irinusha, e dementiala Amelie !!! si nu ti-am spus, dar imi place la nebunie numele ei !!!

Didi, pai pot sa fac eu comanda de la schlecker, sa ti le aduca direct acasa. si sa-mi zici cam cate borcane am voie si sa imi dai si un cont, in care sa pun banii si pt comanda, si pt transport, si pt biletul de tramvai

asa au si in spital, tot felul de chestii agatate de tavan, dar acolo tavanul e gaurit, pt aerisire. sa ne faci o poza si in baie, sa ma inspir nitel.

angiuta, mi-am facut programare la Al pt 4 noiembrie sa venim la aeroport ! si venim cu toata gasca, n-o s-o exclud tocmai pe S... si iti multumesc mult de tot !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

didi, cu ce lipesti de tavan? ca mi-a placut atat de mult cum ai facut... vreau si eu
l
si vroiam sa te inteb, daca fac comanda pe internet la papa de copii, pot sa le trimit la tine si cad poti tu sa le trimiti prin posta la mine? sau e prea complicat? sau daca gasesc altceva de comandat... sa-mi zici daca ai timp de prostiile mele

eu nu am stare, nu stiu ce sa fac. sunt somnoroasa si acum mi s-a facut dor de Germania... de la Didi mi se trage.

a, si didi, copiii tai sunt SUPERBI !!!

Oana, eu comand de la babypoint, dar nu stiu cum sunt preturile lor fata de ce gasesti in Germania. Mie mi se par ok comparativ cu Romania. Plus ca borcanelele lor nu sunt din loturi ce ajung aproape de termenul de expirare, cum gasesc prin magazinele din Romania. Si i-am luat Marei de la ei in vara niste batoane cu fructe. Le-a mancat foarte repede.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Gravi, e mai scump. sa vad cum ies cu Didi, ca ar fi mai simplu asa, plus ca mi le aduce la usa si scapa si Didi de drumuri... sa vad ce si cum si anunt ! Iti multumesc mult !!!

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay ti-am trimis adresa, io nu sunt fan cumparaturi dupa net..
mai simplu cu magazinu..cum zici tu..

se pare ca a scris cineva aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127657

An, ai un PM de la mine

Mergi la inceput

didi, cum zici tu !

iti dau atunci lista de produse, cu numele in germana, si cantitatea.

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine, azi am facut prima doza de prevenar si asteptam reactii. Cu dulciurile ...ce sa zic...Alin nu a primit dulciuri sau adaos de zahar pana la 2 ani, apoi un ou de ciocolata la 2,3 luni.
Nici acum nu e innebunit dupa ele. Are vreo zi in care mananca ciocolata dar apoi are o luna cand nu cere nimic...desi are 6 ani si as putea sa-i mai dau. Pepsi, Coca ...noi nu bem (fiindca nu ne plac) si deci nici el nu le cunoaste gustul, plus ca nu ii place accidul din bauturi(nici noua nu ne place). Deci cu Alin ...a fost simplu.
Dar ce ma fac cu Toni care a prins gustul de dulce (de la frate-su)si nu mai scap de el!!!Plange in fata dulapului cu dulciuri!!. Nu mai poate Alin nici sa mestece guma din cauza lui...ca ii scoate din gura ca e bobo. orice fosneste, sau este invelit in folie de aluminiu...este bobo. Simt ca innebunesc. Greseala a fost ca pentru Alin mai tinem in casa "un dulce".Plus ca vrea sa-i manance cornul si laptele de la gradi, vrea tocanita, snitelul, varza etc lui Alin. Am ajuns sa-i pun si lui in farfuriile noaste ca sa manance, fiindca tot ce mancam noi i se pare ca e mai bun. A,,,,si sa nu cumva sa mancam ou prajit, ca e in stare sa fuga cu farfuriile noastre si sa-si indese in gurita 2 oua odata. Fiert nu-i place. Asa ca a fost mai simplu la primul copil decat la al doilea in ceea ce priveste dulciurile.
In schimb tot datorita lui Alin, Toni vorbeste foarte bine, se joaca cu frate-su, etc. Deci avantaje si dezavantaje.
Cu somnul vom trece si noi la unul singur fiindca la somnul de dupa-amiaza doarme doar o jum de ora. Asa ca vom incerca sa renuntam si sa-l decalam pe cel de dimineata.
Va pup si va citesc in fiecare zi chiar daca nu scriu asa des

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Irinusha, tare mata ta! Zic mata pt ca se catara ca o pisicuta. Si Mara tot asa se catara pe ce gaseste, mai ales pe gardurile din parc. Nu am prea lasat-o pana acum ca mi-a fost frica sa nu cada, dar cred ca o sa o las mai libera, ca am inceput sa cred ca o tin cam din scurt.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

na, am de terminat o situatie si io stau pe net ...

Diana, daca nu-i place oul fiert si ii plac ochiurile, fa-i ochi romanesc, adica fiert in apa, nu prajit. Io asa ii fac ca nici noi nu suntem fun oua fierte si mananca cu placere acum oul facut ochi romanesc. Ma rog, doar galbenusul, ca la albus isi face greata . Ai vostri mananca albusul?

Si io ma ascund la bucatarie sa pot manca o prajitura, o felie de tort...inghetata i-am dat mai topita...moaaaaaama, face o gura cand ma vede cu cutia de inghetata .....oare cand o deschide gura asa si al mancare?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput