***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Uite poze noi cu piticania mea:

http://picasaweb.google.com/fam.faur/20080910#

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Carla si Ancamari, am patit si eu cu Livia pe la 11 luni cand o mamica se pregatea sa ii indese in gurita
o bucatica de pizza cu salam pe ea. Eu pe atunci nici pufuleti nu ii dadeam, daramite pizza, salam plus degetul strain aferent in gurita ei...de obicei refuzam politicos si se uitau la mine foarte ciudat. Acuma ii mai dau pufuleti si ...biscuiti de care nu cred sa o scap, m-am gandit sa ii fac eu unii.
Kay, ancamari, nici Livia nu sta deloc, e argint viu non stop si vrea sa se joace numai cu noi, rar isi face de lucru singurica cu ceva.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ancamari, frumoase pozele, e un harnicut! Ce inaltime are, daca nu te superi? Pare foarte inaltut!

[Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Dupa ce ca abia apuc sa scriu, am si pierdut mesajul. Spuneam ca imi pare rau ca n-am ajuns, pe langa ca dormeau fetele, am dormit si eu dusa, ca boul pe coada. Ma rog, am capatat si o conjunctivita si mi-era frica sa nu ia cineva de la mine, asa ca am stat acasa cuminti.

ma duc sa vad ce fac astea, ca iar e liniste.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Dupa ce ca abia apuc sa scriu, am si pierdut mesajul. Spuneam ca imi pare rau ca n-am ajuns, pe langa ca dormeau fetele, am dormit si eu dusa, ca boul pe coada. Ma rog, am capatat si o conjunctivita si mi-era frica sa nu ia cineva de la mine, asa ca am stat acasa cuminti.

ma duc sa vad ce fac astea, ca iar e liniste.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele noi am rmas singurei ca tati vede meciul cu niste prieteniSTEFAN a adormit cu o jumatate se oara mai devreme azi asa ca ma duc si io sa ma relaxez in baita.Imi umplu cada cu spuma,am si betisoare pentru relaxat...........v-am pupat

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

mai sa fie..nu imi vine sa cred. Cele care ar fi trebuit sa fie la ian-feb 2007: Pepsi, mica, Ckristina+ subsemnata + miniuta sigur o stim pe fata asta Marybell

stiu ca nasterea a decurs destul de prost, in sensul ca era un aparat care nu mergea, copilul nu fusese aspirat pt ca nu era acel aparat in priza, aspirator, habar nu am cum s-o numi, si copilul era sa moara inecat cu lichid . Mama, care era treaza si a auzit asta, a facut stop respirator in operatie..si uite ca problemele lor ..nu s-au terminat

Ella, tu ai cunoscuta live, e propietarea la b.a.b.y.c.a.f.e (scriu asa pt ca e cuvant notoriu aici pe DC, concurenta, cred, si mi-l transforma in reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,

imi pare rau sa aud de Mary ca are cancer; da,am cunoscut-o anul trecut, cred in toamna cand a lansat site-ul si eu m-am ocupat,de contractul de regie a.i. site-ul lor sa intre in portofoliul nostru si sa gestionam spatiul lor de publicitate; nu stiu daca mai sunt la noi, nu mai stiu nimic de site si de ea; eu dupa ce avizez un contract trec la urmatorul; ca si business e greu sa intri cand ai concurenta un site notoriu ca DC.

M-am si jucat cu baietelul ei cel mic; l-am vazut si pe cel mare atunci; ea mi-a lasat o impresie buna, fire foarte dinamica.
imi pare asa rau...

primesc des pe emailul de birou mesaje in genu asta si de multe ori am intrat repede online sa virez bani chiar daca suma a fost modica in comparatie cu cat era nevoie; dar de data asta ma intristeaza si mai tare fiindca pe Mary am cunoscut-o personal.

Lavini,
abia pe 13 noiembrie am gasit loc la psihologul recomandat de Liviana. o sa merg impreuna cu sotul dar fara .

cat priveste bona dupa ce am mai cerut pareri, am ajuns la concluzia ca intai incercam cu gradi.
Asa ca azi am vorbit la Bambi cu directoarea si vineri ajung sa vad si locul; grupele sunt foarte mici si asta e bine, au si ingrijitoare pe langa educatoare, ca io am o frica sa nu mi-l loveasca alt copil sau din lipsa de supraveghere sa cada , sa se loveasca.
La Bambi mi-l primesc asa mic, cu pampers si tot tacamul; pentru programul 9-19:00 o sa fie cam 1500 ron, ceea ce e f mult indiferent de venit.
Am zis ca daca se acomodeaza , din toamna schimbam cu o gradi de stat, am gasit una buna, deschisa anul asta, chiar in spatele cartierului unde ne vom muta in primvara, in Baba Novac; numai ca la asta de stat il primeste de la 2 ani jumate deci oricum nu-l puteam duce de acum.
O sa merg cu la gradi primele 2 saptmani si incerc treptat sa-l las acolo.
Deocmadata nu-l pot duce fiindca nu s-a imunizat pe rubeola si rujeola, deci cel mai probabil din dec sau ianuarie vom merge la gradi.
Poate pana atunci renunta si la mancarea pasata ca altfel va muri de foame.

Ancamari,
am vazut poze cu Petit; seamana cu tine, mai putin la culoarea ochilor.
La dr Radoi ai mai fost? eu si sotul o sa trecem pe la el inainte de Craciun; am sunat ieri la CMU sa rezerv loc.

Si alearga prin casa si ma intreb daca nu oboseste; e fleasca mereu in spate desi sta in body cu maneca scurta; la fel, se joaca mai mult cu noi decat singur; ii plac cartile dar vrea sa ii explici ce vede.

Liviana, stii ca am primit de la tine o carte de povesti cu Alba ca Zapada si am zis atunci (acum 1 an) ca i-o dam cand mai creste; cred ca a cam venit timpul, ca i-am scos=o din raft si ii place tare mult ca se vede totul in relief, pune manuta pe pitici, pe animale si le mangaie; dar inca nu i-o lasam sa se joace cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

didi, citisem de mary pe b.c.imi pare rau... e asa de trist....

ella, vaiiii ce scumpa e la voi gradinita particulara; am vorbit si eu pt bia la una;dar la noi e 790 cea mai scumpa+ daca vrei transportul(50-150); dar chiar azi citisem de una unde e 500/ luna;
lavini... ia uite ce bine e ca te intorci acasa

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ckristina,

e scump nu neg, dar Bambi nu e o gradi privata ca oricare alta ci face parte din programul educational "step by step"; iar pretul final cu optionale sare de 2000 ron; eu nu cred in optionalele de la gradi si nu voi plati niciodata asa ceva;de ex. daca vreau sa-mi duc copilul sa fac tenis de camp, prefer sa platesc ora pentru el cu profesor si nu curs optional la gradi unde o gasca de 10 copii stau 1 ora pe teren si fiecare apuca sa loveasca mingea de 2 ori intr-o ora;
pe mine nu programul step by step m-a adus la alegerea gradinitei, fiindca e prea mic ca sa pot zice ca beneficiaza din plin de asta, ci recomandarile prietenilor care au copiii aici si sunt foarte multumiti.
Sunt grupe de 7-8 copii iar la grupe din astea de pititci ca mai sunt si ingrijitoarele.
Gradinita asta functioneaza de 13 ani, e foarte cautata, inscrierile se fac pe liste de asteptare, are referinte foarte bune.

Nu am prejudecati in privinta gradinitelor de stat; l-as fi dus si eu pe a una de stat dar cum el este atat de dificil deocamdata, vreau sa ma asigur ca va fi cat mai usor pentru el sa se integreze in colectivitate.

Mergi la inceput