***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 12
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Aoleu, sa-ti indoape alta mama copilul cu napolitane inainte sa ajungi sa protestezi, ingrozitor!!! Oamenii astia chiar nu se gandesc deloc, poate tu nu-i dai, poate n-are voie...? A mea avea vreo 9 luni cand in parc i-a intins cineva biscuiti si cand i-am zis ca nu-i dau s-a uitat foarte ciudat la mine, ca al ei manca si fornetti la 6 luni. Ma intreb daca la 9 luni deja trecuse pe carnati si slana. Cu pufuletii si floricelele in parc iar e jale, acum ii mai dau si eu daca cere, dar pana la 1 an parca toate voiau sa-mi faca in ciuda. A, da, si napolitane d'alea cu margarina i s-au oferit pe la 4-5 luni. M-am intins ca m-am enervat. Sorry. |
Eu zic ca nu trebuie sa va enervati. Cate bordeie... Si Marei i se intind pufuleti sau biscuiti/sticksuri in parc, dar eu refuz politicos si ferm. Pufuleti si sticksuri nu-i dau, iar biscuiti ii dau doar cei pentru copii. Si la mine s-au mai uitat ciudat, dar au inteles. Si, chiar daca nu intelegeau, putin imi pasa. Dar de enervat nu cred ca e cazul.
Ella, unde e Bambi, ca ma tenteaza? Eu nu am reusit inca sa ma fixez asupra unei gradinite, dar, daca zici ca asta are referinte bune, as incerca aici. Numai sa gasim loc.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miniuta spune:
sondaj: mai sunt capsunei care se trezesc cu noaptea-n cap? al meu, dupa ce ca nu doarme noaptea prea grozav, se trezeste la sase de vreo trei saptamani, azi s-a trezit la cinci jumate. ma duc cu capul....
ieri s-a trezit la sase, a dormit peste zi de la 10 la 12,30 si a adormit seara la opt si ceva. la noua jumate deja plangea, l-am calmat, pe la miezul noptii iar concert. si la cinci jumate dimineata s-a terminat tot somnul. nu stiu ce sa mai fac...
mamica lui david(21.05.2007)
kay spune:
neatza !!!
ar fi dragut sa ducem mai multi capsunei la o gradinita, si pe urma sa mearga la scoala impreuna
eu as vrea sa o duc pe S la o alta gradi, deschisa acum, pe langa mine. se numeste little einstein sau little artists... ceva. nu stiu. da sa vedem cum se desfasoara activitatile noastre. din toamna viitoare as duce-o. dar numai si numai daca ii place, daca vrea. daca nu, o sa mearga cu mine la facultate.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CarlaV spune:
Graviduta - eu ma aprind repede, mai ales daca altcineva e pe cale sa-i indese copilului meu ceva in gura. De cele mai multe ori i-am lasat Sabinei mancarea primita si am refuzat sa i se dea in continuare, n-am vrut sa i-o iau din mana, uneori a aruncat-o singura. Dar m-au enervat privirile si comentariile gen "nu vedeti ca pofteste copilul?" la tot felul de junks.
ancamari, chiquitita - din pacate vad ca asta e obiceiul cu mancarea in parc, si cred ca va fi si mai rau cu cat vor creste copiii, ma astept in curand la cola si hamburgeri.
Anca, despre ce divergente vorbesti? Din cate v-am citit mi s-a parut ca voi nu va certati, desi e inevitabil sa apara diferente de opinii.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kay spune:
ehehe, carla, cu junk se fac copilul mare, ce tu nu stii?
Sabina !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
Si STEFAN se trezeste da' la 7.20,noaptea de mai multe ori si de 2 zile papa doar lapte nimic altceva.Cred ca-i iese si lui o maseluta ar fi prima.Noi nu avem niciuna pana acum
Acum i-am pus laptic in canita lui si bea la desene animate.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
lavini spune:
Miniuta, Andrei se trezeste zilnic intre 6-6.30, foarte rar se abate de la programul asta si adoarme seara la 8.30.Iar ziua are 2 somnuri, nu prea lungi, vreo 2 ore jumate in total.Azi in schimb s-a trezit la 5, si nu a fost chip sa-l mai culc, iar acu sunt chiauna de somn la birou...abia astept sa se faca seara sa dorm...Mie ora 6 deja nu mi se mai pare de dimineata, m-am obisnuit asa, dar partea buna e ca el nu se trezeste noaptea decat f. rar.
Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)
lbelciug spune:
Ella, ma bucur sa aud vesti bune de la voi si ca lui Bob ii place Alba ca Zapada. Pt Matei aceasta poveste a facut furori, indif de forma sub care o intalnea: spusa din vorbe, vazuta in desene sau carti. Cat priveste optionalele la gradi, Matei e inscris la engleza si dans sportiv. Faptul ca sunt multi inscrisi nu-l deranjeaza la procesul de invatare a limbii engleze. Despre celalat curs inca nu iti pot da relatii caci nu l-au inceput, dar ma gandesc ca se pot misca in gasca f bine. Nu e acelasi lucru cu tenisul, dar cred ca sunt putine gradi de stat care sa ofere asa ceva... Cand vrei sa-l inscrii pe Bob la Bambi?
Lavini, cum e cu tati din nou acasa?
Ancamari, l-am vazut pe blondinul tau... are parul lung sau mi s-a parut mie?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei
ella_74 spune:
Gravi,
poti intra pe site www.bambistepbystep.ro; sunt 2 sedii; la cel din Agricultori ar mai avea loc , logic pentru ca nu e atat de frumos ca celalat fiindca aici au spatiu verde mai putin; dar am zis ok si asa, fiindca oricum vine iarna si nu stiu cat va sta afara;
Eu am vorbit cu directoarea, e o tipa super care conduce cu mana de fier gradinita; personalul nu se schimba de la luna la luna cum se intampla in alte gradinite si din ce-mi povestesc colegele mele care si-au dus copiii aici, personalul este foarte bine pregatit.
Ambele sedii ar fi in zona Alba Iulia/Muncii; daca noi ne mutam in baba novac, n-ar fi prea departe; oricum am hotarat ca dimineata il duce sotul si seara il culeg eu.
Eu ajung oricum vineri aici si iti spun ce-am vazut/vorbit.
Miniuta,
nu doarme de la dinti; si a avut acum o luna cateva saptamani la rand in care ma capiase de nu mai ieseam din palpitatii din cauza oboselii; acum iar doarme relativ bine, se trezeste 1 data sau de 2 ori si cu putina apa adoarme la loc; doarme de la 22:00 la 8-8:30; obligatoriu la 6 dim se foieste dar imediat ce-si bea laptele doarme linistit inca 2 ore.
ref la pufuleti si biscuiti si altele oferite prin parc, la noi e liniste, ca nu duce nimic la gura si nici nu pofteste.
bettyR spune:
miniuta, si eu tind sa cred ca e de la canini, masele, asa a fost la noi pana mai ieri alaltaieri, se trezea urland noaptea de ma speriam, intre 2-3 si 5-6 noaptea de multe ori aproape nu dormea. Ori se trezea de la 5-6 si adio somn. Acum se trezeste la 6:30-7:30, dar macar doarme relativ bine cu treziri pt o gura de apa de 2 ori.
Voi va plangeti de persoane din parc ca dau la copii prostii, eu ce sa mai zic de soacra care ii ofera ciocolata si chiftele de carne de porc, atata noroc ca le scuipa, dar ciocolata a mancat-o. Spune ca nu dam copilului ce=i place, de aia mananca rau. Oricum tot mai des vor manca chestii interzise, si is convinsa ca al doilea va manca mult mai repede prostii ca va vedea la Andreea. Sa nu ma intelegeti gresit ca nu-i dau cola si ciocolata si nici nu intentionez, inca suntem la piure de legume cu carnita fiarta si pasate pe deasupra, iar carne de porc nu mancam nici noi. Dar odata cu intrarea in colectivitate/socializare va tot gusta una alta, nu pot declara razboi la toata lumea care ii ofera.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)