Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_alinus spune:

Alexutza scumpa, La multi ani in sanatate si armonie alaturi de fratior si parinti!
Gata suntem si noi de party pana in ianuarie! startul a fost dat!
Lavi bravo pt Natilici cea cuminte la gradi. Eu cred ca exemplul Silviei de a merge la gradi a ajutat mult la integrare!
Mandy imi pare rau de pierderea prietenilor tai!
Noki, sanatate bufnitei, sper sa nu o tina mult! Si noi am bolit in weekend, taman cand am ajuns in Franta, adica vineri seara a apucat-o, si a tinut-o pana duminica.... Io cred ca Sararici balerina se face!!
Leea si voi la cresa? Hai curaj si sa ne pove! Dar ii zice tot cresa sau e gradinitza deja? Sper sa rezolvati odata problemele de constipatie, du-te la Cluj rapidos, cum te sfatuiesc fetele. De opinia doctorilor nu stiu ce sa zic doar te sfatuiesc sa mai intrebi cativa!
Madau, imi pare rau ca s-a ajuns aici, sper sa se termine totul cat mai rapid si amiabil posibil.....pt binele Mirunei.
camelia_daniela spune:
Corapino ai PM ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Morgano spune:
Noki, e prea mare febra constant pt. o banala viroza sau gripa. Nu vreau sa te speriu, dar fuga la orice doctor, urgent. Asta e mai degraba infectios, sau viral dar fte. puternic. 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
Noki la 39.4 algocalmin, nurofenul e apa de ploaie!
Bafta si doctor!
corap ce ma bucur ca s-a imprietenit Andreiu la gradi! Sper la fel si de la Nati.
Cat despre Barbie... asa ziceam si eu... 

Mitza prea mari pretentii de la dna bona sa nu spuna: se supara mama, se supara tata. Ar trebui sa fi citit carti de psihologia copilului ceea ce... ma scuzati.
mandyksch spune:
Fetelor dragi va multumesc pentru incurajari, nici acum nu imi revin din soc
. Cunostintele mele nu erau chiar la prima tinerete, aveau toti in jur de 50 de ani.Dar au fost niste oamnei deosebiti si nu pot crede ca pur si simplu nu mai exista.Toti colegii suntem in stare de soc. Toti punem pe seama stresului in care lucram.
Dar nu vreau sa va mai supar, asa ca trec la subiectul frumos al zilei. Ii dorim si noi Alexiei, o zi de nastere superba, multa multa sanatate, fericire, bucurii multe in viata. 

Mai aavem si noi putin pana pe 23. Si ma apuca nostalgiile, probabil voi cauta in Odisee, sa imi reamintesc cum a fost. Dar stiu ca atunci am fost pur si simplu coplesita.
Si sunt sigura ca si voi, ca avenit un pic pe neasteptate pe lume dracusorul asta mic ![]()
Cami, nu stiam ca va bate gandul de bb2. Sa aveti spor.
Si Kriszti ne mai spune sa mergem la magazin sa ii cumparam un fratior.
Noki, nu vreau sa te sperii, dar si la Kriszti a inceput cu febra f mare care nu cobora nici cu Novocalmin, nici cu impachetari. Pana la urma a fost nenorocita asta de rubeloa.
Apropo de de mana stanga/dreapta, si Kriszti are tendinta de a folosi mana stanga mai mult. Om trai so om vedea, sanatos sa fie, e cel mai important lucru. Hai ca trebuie sa ma duc sa fac una alta, ca acum piti doarme, mai pot face si eu una alta in casa, ca altfel sta toata ziua pe capul meu. Revin mai incolo.
leea_cv spune:
Alexia La multi ani,mari si lati si plini de fericiri de toate dimensiunile.Cu parinti ascultatori si cu buzunare doldora pentru toate printelese si toti poneii din lume 

Matei mare mare!
Pumba drum bun! spre scoaterea din uz a pampersilor
Negaro da la Humor nu-i de niciunele?Nici teatru nici balet?...Ups!
Pischi cicireasa ta bag sama ca-i foarte cumintica.Mi se pare?
Noki pupaacim bufnita bolnavioara. De la balet i s-o trage? Sanatate!
Miha si mie mi se imtimpla sa sar peste somnul lui T. Eu nu altcineva.Atata se eschiveaza si de-atatea ori se da jos din pat ca se face ora 15, iar dupa aia nu-l mai culc.Ca altfel tb sa astept dupa el pina la 24 sa adoarma iar. Interesant e ca nu da semne de oboseala decat daca urcam in masina,undea adoarme vorbind cu mine.
Lavi dupa ce ca mi se parea inspre imposibil sa gasesc un gastroenterolog,acu m-ai dat gata cu unul care sa fie si pediatru. Cre ca nici cu lumanarea nu gasesc. Acilea in niciun caz.Clujul ma ajutati va rooog?
. De aflati de existenta unui gastroenterolog pediatru, pleaaaase.!
Alinush la noi e cresa,gradinita e de mai sus. Cresa a ramas aia de pana la 3 ani.Aici e si T.
Prima zi de colectivizare a decurs groaznic de bine. Am ajuns,l-am schimbat si-a disparut. Care "pa pa"? Care pupic ce io-l pregatisem cu toata dragostea? Dus a fost.Am ramas io cu un gust amar ca s-a desprins si-a plecat fara sa-l strang in brate ca sa ma dezbar cumva de sentimentul ca l-am abandonat.In cele 4 ore am simtit un bolovan in loc de inima si-o senzatie de sufocare...asa ca am aspirat si sters praf la greu. La 12.30 m-am dus dupa el.a scos capul pe usa, a venit zambind, m-a luat de mana si a inceput "mama hai, mama hai".Desigur voia inapoi in grupa.Ne-am inteles ca mane mergem din nou si-a acceptat sa plece.Cica vrea sa faca si nani acolo?!In prima sapt il iau totul la 12.30. Asistenta mi-a zis ca a mancat bine,si singur si ajutat, n-a plans deloc,s-a jucat frumos, a cerut pipi...ce mai; un copil de nota 10.
catutza spune:
hello!

La multi ani, Alexia!

sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Roxana , sa va traiasca printesa frumoasa 
Noki , multa sanatate lui Sarah, eu zic sa te duci cat mai repede la dr cu ea !
Lavi , ce bine ca sa acomodat repede la gradi Nati
Cum mai este Silvia la scoala?
Leea , felicitari pentru acomodarea la gradi si voua!!!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
fee spune:
La multi ani ,Alexia !!! Sa cresti mare , sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de parintii tai si de fratiorul tau !
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
joy04 spune:
helou, helou.
In primul rand ca sa nu uit....LA MULTI ANI ALEXIA DRAGA, SA FII CUMINTE SI SANATOASA, SA O ASCULTI PE MAMI A TA, SA AI VIATA PLINA DE SURPRIZE PLACUTE!!!!
MARA felicitari pt baietel.
Sa-ti spun contrar la ce a spus Feli, eu am auzit numai de mamici care au/aveau o fetita si asteptau ...tot o fetitza. Inca am o vecina in bloc care cand s-a trezit din anestezie (de la cezariana) era sigura ca a nascut fetitza si a refuzat baietelul care i l-au adus la alaptat. L-a sunat pe barbat'su si el i-a confirmat ca au un baietzel si nu o fetita.
Fetelor cu 2 copii mititei acasa, cum aveti programul zilnic, please poate ma inspir si eu??? Al nostru este cam asa:
- 07:00 trezirea amandoi kinderii (variza cu 10 minute)
- 08:30-09:00 papa - amandoi sau partial sau niciunul sau doar ciugulesc.
- 09:30-10:00 - Alex prima repriza de nani cam de 40-60 minute.
- 11:30-12:30 - iesim afara. daca mananca bine dimineata, iesim mai devreme, daca nu, stau sa le dau sa pape cat de cat.
- 13:30-14:00 - intram in casa, si papam ceva, dacaintram mai tarziu de 14:00, numai stau sa manance si le dau cate un biberon de lapte si nani.
Nani asta-i cu cantec. Vlad il mai sare cateodata si este "criminal" apoi pe seara.
- 15:30-16:00 - se trezeste Alex care cum stiti mai mult de o ora nu doarme.
- 17:00 cu variatii de 30 minute se trezeste si Vlad care are program de cca jumate de ora de urlat. Vrea lapte, daca-l am pregatir si i-l dau, vrea suc si invers. Apoi, vrea in brate, cand il iau vrea jos, cand il las...vrea sus. in fine....se potoleste, dar eu deja sunt varza.
- 20:0-20:30 - Alex nani de seara.
- 21:00-22:00 - Vlad nani de seara.
Felicit pe Nichita de ANDA pentru primul kk la olita. La cat mai multi!!
si am si eu un poll: daca vedeti in parculet un copil care se poarta urat cu un alt copil, interveniti??
Sa va spun de ce: azi eram in parculet si s-au urcat 2 fetitze cam la 10-12 ani sus pe lateralul unui tobogan se dadeau jos pe bara aia ca la pompieri. Vlad era cu spatele la ele cam la 3 metri se juca cu alti copii cu nisip si eu il dadeam pe Alex in leagan. Fiind cu ochii pe Vlad o vad pe una dintre fetele de sus care a dat cu nisip in alta fata ce vroia sa se urce. Si i-am atras atentia. Nu am tipat, nu m-am rastit, i-am explicat pe un ton f. calm ca nu-i frumos, ca-si pot da cu nisip in ochi si v-or ajunge la dr, plus ca mai sunt copii mici care stau pe acolo si dau si in ei.
Nu ma asteptam ca respectiva sa ma contreze si sa-mi spuna ca nu ea a dat. DUpa ce a vazut ca eu o tin una si buna ca am vazut-o, a recunoscut ca a dat dar ca cea de jos a dat prima.
In fine, ne-am "contrat" vreo 2 minute, dar a venit mamica celei de-a doua fetitze care a sarit ca arsa ca copila este cu cineva "probabil" si ca-i va face teorie mama ei, sa nu-i fac eu...
I-am explicat sau mai bine zis am incercat sa-i explic despre ce a fost vorba, nici nu vroia sa auda, o tinea sus si tare ca este si fata ei acolo - dar nu era nicidecum vorba despre fi'sa) si ca sa-mi vad de copii mei.
Eu sa fiu sincera, nu am zis niciodata nimic cand alt parinte i-a atras atentia lui Vlad ca loveste/da cu nisip in alti copii. Atata vreme cat au vb frumos si i-au explicat ce si cum. Asta cand nu eram eu de fata. Ca se mai intampla sa fiu cu Alex in alta parte a parcullui si sa nu vad ce face Vlad. Cel putin in parculetul unde mergeam noi, eram o mana de mamici care ne supravegheam pruncii reciproc. Si le atrageam atentia daca se "molestau" unii pe altii, interveneam sa-i despartim cand se incaierau....
Tot dialogul meu cu fata respectiva, ar fi durat maxim 30 secunde, daca nu se "tiganea" cu mine si cu alta mamica care i-a facut si ea observatie.
Tot astazi, inainte de chestia asta, un copil cam de 2 anisori, a fugit spre invartitoare unde se dadeau ff tare niste copii de 7-8 ani. Am fugit spre el, am strigat sa se opreasca si cei mari au avut timp sa opreasca invartitoarea. Abia atunci au sarit si alti parinti si mamica copilului sa-l opreasca. Nici nu vreau sa stiu ce patea daca punea mana sa opreasca cum avea intentia.
Voi cum ati fi procedat in ambele situatii??? Nu de alta, dar zau ca-mi pare rau pt o neatentie de cateva secunde a parintelui sa pateasca copilul ceva. La fel mi se poate intampla si mie, Vlad c=hiar a luat o minge in cap saracu de si-a muscat limba si era la 2 matri de mine, eu eram cu Alex la invartitoare,dar pana m-am intors eu la el sa-l atentionez, a fost prea tarziu.
gata, s-a trezit Alex.
soanso spune:
fetelor ...sunt "varza" asa bolnava-gripata nu am fost in viata mea,efectiv nu pot sta in picioare,simt asa:nas -urechi infundate,nu-mi pot inghiti nici macar saliva,respir pe gura ,ma doare pieptul groaznic,ochii imi sunt inlacarimati...ma trimis sefa acasa si a zis sa nu merg pana nu sunt bine-joi insa musai sa merg sa termin o situatie.
intrasem de fapt sa-i urez Alexiei LA MULTI ANI!,FEEEERICIRE , MULTE BUCURII,O COPILARIE DE VIS SI O VIATA LIPSITA DE GRIJI!
vai ce a trecut timpul ..au deja comorile noastre 3 anisori!
Leea,cunosc un medic pediatru (are mai multe specializari ,a fost si in strainatate,e si cu homeopatia)la Pediatrie II ,suntem prieteni de familie si daca vb inainte cu el pot porma sa-ti dau nr lui de mobil.astept sa te hotarasti..sau daca auzi de alt dr.scrie-mi si ma interesez sa vedem cum putem ajunge la el.
cu greutatea,fiimea are 14 kg,98cm -01m ,nu eram stresata insa de cand cu gradi e mereu bolnava(enterocolita,tuse,muci)si evident nu mananca si parca a slabit putin.
mandy,condoleante,ce sa spun cam si in jurul meu a fost luna neagra...tatal unei prietene a decedat (a cazut in baie) doua zile in coma si gata,o d-rita de la noi a avut accident de masina e in coma are sanse de supravietuire 5%
noki,sanatate Sarei!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA