Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Anca , multa sanatate , sa treaca repede raceala asta!
Noki , cum mai se simte Sarah?
Joy , Bia mea a cazut de pe tobogan in parc pentru ca o "mamica" statea sprijinita de tobogan sa se uite dupa copilul ei iar Bia nu a putut trece de ea...pardon nu a stiut sa spuna...iar femeia nu sa simtit sa ii faca loc sa treaca 
Fee , voi ce faceti, nu ne mai spui nimic de Daniel?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Noki, cum mai e Sarah? Ati ajuns la dr? Poate o fi doar o viroza urata ... Tinem pumnii!
Joy, sa stii ca si eu mai intervin ... chiar duminica am fost la un loc de joaca si un copil se suise pe "saritoare"(salteluta gomflabila) - pe plasa aia de o ingradeste si putea cadea peste ceilalti copii si i-am atras atentia! Nu m-a vazut nicio maminca pe mine!![]()
Aaaa, am mai pus o invitatie la pozici in contul comun!![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
dimineata:
eu: hai nichi, sa ne imbracam
N: Nici vorba sa merg la gradinita.

Eu: ce-ai invatat azi la germana?
N: limba germana. 
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Anda , tare Nichita! 

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Bia, unde mergem cere de mancare, duminica am mers la socrii (am mancat exact inainte de a pleca de acasa! ) ,ajungem acolo ...stam ce stam..si Bia : mi-e foame! Soacra o intreaba daca nu a mancat la care ea spune "noi nu avem mancare acasa!" am murit
de nervi si de jena! si asta-mi face la cine mergem, nu conteaza ca ne cunostem bine sau nu ea cere de mancare ca nu are mancare acasa
pe cuvant de nu mor de jena, poate cineva o crede 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
felicia74 spune:
Alexia la multi ani, sa cresti mare si frumoasa ca o printesa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
CATUTZA stai linistita, eu am o vecina in bloc care murea la fel ca tine de cate ori venea pe la noi ca fi'sa tragea sertarul si-si lua singura paine ca zicea ca nu-i da nimeni de mancare.
asa ca....stai calma, stie lumea ca "minte copilul".
Sa nu credeti ca ma iau chiar de toti copiii....ci doar de cei pe care-i vad
.
Acum, poate aste-as regulile parcului, ce sa zic, eu in partea cealalta eram invatata altfel. Daca una era cu spatele o secunda la copil si ala se urca cine stie pe unde si ar fi putut sa cada, restul interveneam. In fine, nu am fost singura care i-am atras atentia, am foat cea mai mica. Cealalta era o doamna mai in varsta si poate nu i-a fost asa bine sa se i-a si de ea.
MIHAELUTAT spor la aranjat dantura cea noua. Si cu faza bonei...ai mei socri le spune kinderilor ca "te bate mami si tati...cu cureaua...cu vergeaua..." si asta de cand era Vlad de 1 an.
Cu somnul de pranz, si pe mine ma fenteaza Vlad.
Ma duc sa-mi pregatesc partial macarea pt maine. Adica sa gandesc ce naiba fac de papa.
Noapte buna
crissy77 spune:
soso, Noki, sa treaca repede gripa / febra. Sanatate!
joy, si eu am naravul de a interveni.
Ca veni vorba despre conflicte. Se pare ca exista un Sebi care o tot cafteste pe Elise
. Ma gandeam ca poate fabuleaza, dar am intrebat-o cum o bate si mi-a aratat... si-a tras o palma peste fata
. Cu siguranta nu minte, ca ea asa ceva nu a vazut nici in filme. Am vb cu educatoarea si i-a cam luat apararea zicandu-mi ca baietelul iubeste copiii si se "joaca" cu ei, dar fiica-mea e mai sensibila... Cand vine tura urmatoare de plata a caminului o sa urmaresc sa vad a cui baietel este, probabil parintii sunt "cineva" in orasul asta![]()
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
catutza,
nu te mai necaji atata. Stiu ca pare imposibil (cunoasteti pb noastre cu mancarea), dar si a mea face asa, mai ales pe strada si de cele mai multe ori urletele sunt insotite si de lacrimi de crocodil
. Si cand o intreb ce ar vrea sa mananca... raspunde ori bomboane, ori ciocolata.
leea, nu, nu avem de nici unele
. Nici cinema macar. Pana in vara nu avem nici loc de joaca pt copii, acuma au aparut vreo 4 parculete dar cred ca indata le canta popa ca-s stricate leaganele, toboganele rupte etc.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Noki, cum se simte Sarah??? Sper ca sunteti mai bine! Asteptam vesti bune! 
Soso, sanatate maxima si voua! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Fetelor, sunteti de milioane! Multumim din suflet pentru urarile voastre!
Am bad news: am fost la doctor cu ea, verdict amigdalita pultacee bilaterala, mi-a zis dotorul ca e horror ce e la ea in gat, tratament cu Augmentin, intr-o forma ciudata: 3,5 ml la 8 ore, pentru ca a zis ca-i da doza mai mica deodata avand greutate micuta, de 12 kile + antitermicele clasice, dar din care, din pacate Sarah nu ia decat Nurofenul.
Faza naspa e ca deja se cam vaita de burtica si nici de mancat nu mananca mai nimik...plus febra care nu scade, ci e constanta...
Deci ma asteapta o noapte nasoala. Deja e la mine in pat, ca a plans ca vrea sa stea cu mine si intr-un fel imi convine ca oricum trebuie s-o monitorizez.
Delia, nu o sa uit niciodata expresia ta de la ultima amigdalita a Anei: "ne-am pus ceasurile alternativ sa sune s-o verificam de febra."
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!