Colectia de toamna - iarna 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Api Noki scumpa, nu ne mai tine cu sufletul la gura si zi-ne cum ii e bufnitei.Deja trebuie sa fie mai bine nu?
Soso daca tot va e prieten de fam, spune-i te rog cam cum stau lucrurile, respectiv ca NU a mers cu NICIUN tratament, ca face la 3 zile doar cu ceai laxativ nerecomandat copiilor,ca bolul fecal e f mare si ca mananca zilnic supe iar legume si fructe moderat.Si poate isi da el cu parerea cam incotro ar trebui sa apuc.De zice ca la el,iau nr de mobil si ma sfatuiesc ce si cum si cand.Sanatate Soranei! Da de iese din ropota asta de boli...
Joy in functie de situatie si eu intervin. Si alte mamici intervin cand T face ceva aiurea.N-am avut pana acum conflicte de niciun fel.
Cata stai linistita. Las-o sa ceara. Doar e vizibil ca n-o subnutresti.Nimeni n-ar crede asta. Io si-acu cred ca mancarea e mai buna la altul.Chiar procedez in consecinta
NCris hai ca la cinema nu prea mai merge nimenea,dar teatru de papusi mi se pare inadmisibil sa n-aveti.Iar cu parcurile...e dezastri si la noi. Azi le construiesc,maine sunt furate/rupte/gaurite toboganele si celelalte jocuri.

Stateam intr-o zi la un loc de joaca si niste muncitori puneau copacei de jur imprejur. Ma conversez cu unul din ei pe care-l felicit ca face ce face si observam un calutz de joaca, rupt. Striga el la un baietel,ii zic,nu el l-a rupt,l-au stricat niste fete mai mari. Iar el: Pai da, ca alaltaieri l-am montat si a venit o fata de vreo 17 ani si s-a urcat pe el.Si m-am enervat si i-am zis, sa ma scuzati, "auzi fato, da ce crezi ca calu' ala are p--a de te cocoti pe el la varsta asta?"....Mi-a venit si sa rad si sa plang, dar na, cam asta se intimpla.
Negara ca m-apuca dracii.SI ce daca ma-sa e cineva in oras??? No atunci hai sa-l lasam sa-i umple de sange p-ailalti copii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

dragele mele va multumesc din suflet pentru frumosele urari, la fel va doresc si eu pentru copilasii vostri.
alexia astazi a fost sarbatorita la gradi cu cantec, coronita si fotografii( asa-i obiceiul la ei), "doamna" i-a facut cadou un desen, iar acum inainte de culcare mi-a spus ca maine vrea la gradi...am trait sa o aud si pe asta sper ca si la trezire sa aiba acelasi gand , a plans zilele astea destul de rau.
noi ne-am sarbatorit in familie, a primit multe jucarii, carti, papusi, nasa ei i-a adus o cutie imensa cu carioci si cuburi..din toatele cele primite nimic nu a incantat-o, s-a jucat toata seara cu piticii de pe tort

noki, in cazuri din astea de ce nu mergi la spital? ce diagnostic aveti, amigdalita cumva? sanatate multa sarlinei, se va face bine pana la ziua ei.

leea, draga mea, deci carevasazica tu imi doresti sa ascult de fii-mea???
tie ti-e frica de ce va zice doctroul, de nu mergi mai degraba la cluj? intra la topicul despre prieteni- cluj( sper sa existe ca nu am verificat) si intreaba acolo de medic pediatru bun. vroiam sa te intreb ceva, tudor mai bea lapte si de care?

anda, e super cool fii-tu! auzi la el nici vorba

mihaela, daca copilul nu vrea sa doarma inseamna ca nu si-a consumat energia sau a primit ciocolata sau derivate din ea.
o alternativa la gradi- da-l la sport( nu poate merge bona cu el?)
-ea iese cu el in parc?( am auzit cum bonele isi tin copii pe banca ca sa nu alege dupa ei)

cata, si la noi este subiect sensibil mancarea. nu cere in casa altora decat daca vede pe masa sau daca vede ca mananca cineva lucru valabil si in parc...se uita de parca atunci ar descoperi marea cu sarea .
nu imi place deloc treaba asta si incerc sa ii schimb atentia.

lavi, please raport penru second day.

joy, si eu intervin mai grav mi se pare sa stai deoparte cand se intampla ceva rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

No ca pana ce m-am cacait io cu mesajul....a aparut starea bufnitei, careia ii doresc sa se faca bine repede ca poate fi zgubilicioasa asa incat sa-i dea altfel de batai de cap lui mami.Sa ai somnic usor balerina mica!

EDIT: ROXI deci io nu inteleg de ce iti bagi tu nasul in urarile lu' fii-ta. Io nu ti-am dorit tie nimic, ci ei i-am dorit, da?!
T bea lapte foarte rar, poate de 2 ori pe saptamana, cate maxim 100 de ml, de la vaca lu' mama.In rest mananca iaurt activia si branzica aia de la activia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki wow, ce diagnostic! Din pacate va fi de luptat, ca am vazut ca nu cedeaza asa de greu. Multa putere iti doresc iar lui Sarah un pupic mic sa-i treaca buba!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea, esti mortala, fata draga...asa amarata cum sunt...tot nu pot sa nu rad de tine cat esti de figura!

Roxi...doctorita trebuia sa te faci!Si eu asta eram sigura ca este buba: fie asta, fie boala cu bube.Altceva nu avea cum s afie la asa o febra.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

idem si la mine cu mesajul catre sararici, sanatate multa scumpa mica pentru burtica da-i debridat iar nevralginul/algocalminul da-l cu miere. tantum verde nu va recomandat?

scumpa leea, apoi mai vedem ce ti-oi ura si yo pentru fii-tu.stii ca laptele constipa, nu? branzica la fel, si ca o cheama activia mi se pare pur chestie comerciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

pentru Noki:

acum vreo 3-4 sapt in urma am patit-o si noi urat: flavi avea temperatura peste 38, mergem la medicul de fam care zice ca nu are nimic dupa consultatie, plecam fericiti si in urmatoare 2 zile face 40, o ducem la urgenta si acolo constata ca are amigdalita nasoala.trecem pe injectii la 6 ore, ampicilina, cu recomandare ca daca nu ii trece in 4 zile ne interneaza. a trecut insa, dar flavi nu a uitat injectiile care au marcat-o. la 11 noaptea avea dupa 4 injectii, inca 40 temp, dupa ce ii dadusem cu o ora in urma si nurofen+supozitor cu algocalmin, asa ca am trecut la impachetari cu apa rece.a fost nashpa tare pentru noi, mai ales ca a fost un episod care putea fi evitat. Multa sanatate, treceti voi si peste asta!

Mergi la inceput

Mai ale naibii amigdalite, cat popor chinuiesc ele. Si eu am suferit din caza lor si a mirificului streptococ auriu toata tineretea mea. Cu injectiile de rigoare, de si acm cand vad un ac o iau la fuga.

Da' e bine macar ca sunt pusa in garda si ca stiu la ce sa ma astept.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am si eu 2 pb mari:

1. Ana cand vine de la gradi devine isterica cum intra in casa. Are tot felul de pretentii revendicate cu nevricale, tipa, vorbeste rastit, se repede la noi (nu si la iris), tremura de nervi, dureaza cam 1 ora sa isi revina la normal. E fericita la gradi, se poarta super, numnai laude aud, mananca non-stop ca sparta (dc. va puteti inchipui), doarme bine, dimineata primul lucru se cere la gradi, se bucura ca merge. Nu prea percep ce dracu e cu ea cand ajunge acasa. Ceva frustrare are, am inteles ca si alti copii fac la fel, dar ma doare sufletul sa nu pot comunica cu ea, sa ma aduca la plans de nervi, si recunosc, azi am cedat si i-am ars o palma la kuru gol si s-a calmat instant, probabil de soc ca nu a avut parte de asa ceva in 3 ani. Ma depaseste situatia asta si ma doare cumplit.

2. Nu-mi place noua bona. E draguta, finuta, simpatica, ii canta la Iris, vb cu ea.... DAR: nu e potrivita pt asa un copil mic, e dezordonata, lipsita de simt practic, se plange dupa 2 zile ca o doare spatele sa coboare cu Iris 15 scari.... nu merge, simt asta fte bine. In plus, am observat azi ceva: Iris e trista. Punct. E un copil asa vesel si sincer, atat de dornic de afectiune. Si totusi azi am vazut la ea o noua privire. Am crezut ca-s cretina, dar m-a sunat mama care intrase azi pe la noi si i-am zis ca nu e ceva ok cu bona si mi-a zis ca Iris i s-a parut trista. Exact ce am perceput si eu. Sau suntem 2 tampite, sau asa este. Ma bucur ca nu m-am oprit din cautari, acum o tin pe asta - daca nu vad o si mai mare nemultumire a Irisucai - pana gasesc ceva mai apropiat de ceea ce doresc.

Sunt si eu trista si putin deprimata, am enorm de lucru si nu ma pot aduna si concentra, vreau mereu sa fie totul ok si uite ca vin perioade din astea total idioate si ma dau gata.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Delia, prima buba ti-am zis si la telefon: si a mea e crizata post-gradi, are cumva o perioada de adaptare de la starea de gradi - unde papa de rupe, tot asa, e cuminte nevoie mare si acasa, unde e exact opusul. Insa parca as zice ca crizele s-au mai rarit in ultima vreme si si-au redus din durata. Deci bagam placa cu "timpul le rezolva pe toate".
A doua buba: as zice sa schimbi bona. E clar ca sunt probleme si daca sunt, ele nu vor disparea, ci se vor inrai si tot la alte cautari vei ajunge. Deci macar nu pierzi timp pretios.Parerea mea, vorba stim noi cui.

Gata...cam inchid taraba. Ma pregatesc de o lupta de guerrilla. Ghiciti cine-s combatantii.

Somn usor colectiei!

Varsta Sarah

Mergi la inceput