Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Intru si eu in viteza...

ALEXIA draga, fetitza nazdravana si isteata, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, sa fii sanatoasa in primul rand, sa aduci parintilor tai dragi si fratiorului numai bucurii si sa fii norocoasa si iubita!!!!

---
Eu sunt tare amarata, ca mi s-a imbolnavit bufnita.
Am avut o nopate horror, cu febra in jur de 40 daca nu mai bine, cu ciorapei uzi si supozitor cu Novocalmin. In rest, nu are nimik, poate un nas usoor curgator. Sunt acasa cu ea, ca desi a venit si doamna Flori la curatenie, nu am avut curajul s-o las cu ea, ca a facut febra de 38,6 si dimineata, ceea ce la noi e o premiera.
Dupa-amiaza abia ajungem la doctor, ca e plecat din oras dimineata asta. Sper sa nu ne imbubosim, acum...in prag de sarbatorire.
Sunt in zona...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
LA MULTI ANI ALEXIA frumoasa! si la multi ani si pwentru fratiorul de fix 6 luni, Matei!
multumesc pentru complimentele adresate lui fiu-meu sau mie!
negara, pe dos tot e mai bine decat deloc cu imbracatul. foarte bine ca ii invata.
alexandrina, da, asa e:), poate fi orice sport cu minge:) la varsta asta
lavi, deci nati a inceput cu dreptul gradinita, n-a plans!
apropos de stangaci, si nic foloseste mai mult stanga si am citit ca in 2005 cica a fost an record la nivel mondial de nastere copii stangaci. fara explicatii.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Noki, sanatate multa!!! Sa dea Domnu' sa nu fie nimic grav! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Da, Nati e stangace.
Anda,
cu recordul; o fi vreo explicatie astrologica?
Noki sanatate multa lui Sarah! Sa fie apta la toate petrecerile!
Vreau sa te intreb ceva; am sa te sun la un moment dat, dupa ce ies de la servici. Daca nu poti sa raspunzi nu ma supar
. Ideea e ca nu pot vb de la servici.
Mitza cam la fel la noi; Nati a dormit beton ieri la gradi. Bona, mai nou, cam 2 zile pe saptamana nu mi-o culca si apoi pe la ora 17.30-18 nu ma mai intelegeam cu Nati, fix cand sa o iau pe Silvia.
Cand era Silvia acasa nici atat, zicea ca nu vrea sa se culce pt ca o vede pe Silvia treaza. 
Bonele blande nu prea au autoritate.
(Adesea, nu zic ca nu exista si exceptii).
Morgano spune:
Noki, multa sanatate bufnitei zglobii. E bine ca stai cu ea acasa, episoadele astea cu febra mare nu-s de gluma.
Lavi, felicitari pt adaptarea Natiliciului, s-o tineti tot asa..... si sa scapati de bona ![]()
Si Ana e stangace clar. La fel si Iris da aceleasi semne. Primul obiect apucat, primul tai, prima mana intinsa cand sa cada, prima mana la desen.... e stanga, fara dubii. Chiar am cerut la gradi sa o lase in treaba ei, sa nu incerce sa o corecteze cu dreapta, ca nu conteaza deloc ce si cum.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Mihaelutat spune:
Da Lavi ai dreptate insa ce ma deranjeaza profund este aceasta eschivare de raspundere. daca spunea "Doamna nu pot sa il culc si nu pot fi mai ferma cu el in privinta asta" era cat de cat ok, dar ea incerca sa se apere ca el nu a vrut si gata ca si cand ea a depus toate eforturile si a urmat toate indicatiile mele. Si stiu ca nu e asa ca eu imi cunosc copilul, el este ascultator atat timp cat il responzabilizezi si ii explici clar ce are de facut si care sunt alternativele. Replica ei favorita este ca se supara mami pe noi si ne cearta si ii mai spune si lui tati si sa vezi ce rau se supara. Nu e ok asta. dar mai continuam discutiile si azi, mai pe intelesul ei sa vad ce obtin.
Mita
madau spune:

La multi ani Alexia, sa-ti dea DD o viata plina de bucurii, impliniri si iubire!!!!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corap spune:
la multi ani, alexia!
vecina mita, cat mai putina durere de dinti, vecina noki, multa sanatate si sa scada febra!
lavi da, i-a trecut faza cu retrasul, acum e chiar fericit cand il iau de la gradi, azi nici n-a plans/ marait cand l-a dus gigi. are si prieteni (l-a tras pe unu' aseara dupa el afara din clasa sa mi-l arate ca "asta e prietenu' meu"). educatoarele zic ca s-a schimbat mult in bine fata de saptamana no 2. (ca la noi sapt no 1 a fost de miere, sapt 2 a fost de fiere). ma rog, ei sunt putini in grupa (cam 8-10 vin in fiecare zi) asa ca au timp educatoarele sa se ocupe ca lumea de ei. ieri au dus fructe si au facut salata de fructe, joi le vine teatru de papusi. are activitate, cred ca-i si place.
ah.... si fie-mea zice ca o cheama anais.
. iar ieri s-a servitcu o revista barbie de pe o taraba - adica a tras-o si a zis "revista mea, cumpara" - nah, io care ziceam ca copilu asta n-o sa stie ce-i aia barbie...
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Ok, Lavi, astept telefon. MA bucur ca e bine Nati-grainitzara.
Deci noi la fix o luna si 3 saptamani bifam primele absente motivate la gradi. Hmm...a fost chiar prea bine pana acum.
Sarah are febra care nu cedeaza la antitermice. La 7.30 avea 38,6 a mai scazut..acum la 11.30 avea la subrat masuta si in suuper viteza..39.4, as aca i-am mai dat niste Nurofen. Acum a adormit...e varza, ce mai.
Sa vad cum mai fac cu somnul d epranz, ca tare as merge cat mai repede la doctor, dar el incepe la ora 16, cand ea in mod normla dormea...sa vedem.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!