Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 7

pumba spune:
eu, am ramas singura la chef?
La multi ani ,Alexia,fetita mare si scumpa ! sa fii fericita ,iubita ,sa cresti mare si frumoasa langa familia ta draga!
mara - felicitari pt baietel!
leea - bine revenit!
noi facem progrese cu olita,mai avem seara accidente ,dar asta e.in rest mai nimic nou, sunt in consiliu de parinti si avem foarte multa treaba.
distractie placuta, roxi.
!

meems spune:
Pumba, nu esti singura, sunt si eu prin zona...
Mara, felicitari pt baietel!
Mandy, imi pare rau de pierderile experimentate... e cumplit.
CristinaN, asa deci, dormi in post d-na profesoara??
Noki, ma uimeste Sarah.
Cami si Pischi, spor la... lucrarile cu bebedoiu' (cum zice Lavi).
Anda, parca esti sora mai mare a lui Nic in pozele de duminica.

meems spune:
Lexi scumpa, tu dai tonul aniversarilor din colectie! Azi implinesti 3 ani. Sa ai parte de o zi de nastere speciala, sa simti din plin afectiunea celor din jur, sa te bucuri de dragoste, de cadouri multe, si de un tort dulce.
Pupici speciali de la Rianna.
LA MULTI ANI!!

alexandrina spune:
Mandy si cunostintele tale erau tineri? Dumnezeu sa-i odihneasca!
Am si eu un verisor pe-un fund de lac de acumulare, zace acolo din august ca nu l-au gasit. Mare tragedie in familia aia ca dupa munca lui cam traiau toti. Si cum sa le zici ca viata merge mai departe? E dat disparut, nici slujba nu face popa fara certificat.
Cristina si noua ne zici ca esti obosita? Dupa atata nani la servici... ia zi pe unde ai fost?
Anda eu nici nu m-am intrebat ce v-ati jucat cu mingea, am vazut doar niste copii fericiti. Da, am reusit sa vad si eu poze, chiar si retroactiv. Totusi, daca intra Tania poate zicea ca e rugby
Doamne, chiar au trecut 3 ani...
La multi ani Alexia, la multi ani Roxana! Sa aveti parte de o viata minunata impreuna!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

bianca_mo spune:
la multi ani , Alexia! sa fii sanatoasa si frumoasa, iubitoare si implinita!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

crissy77 spune:
Iuhu, azi !
Alexia, la multi ani! E o zi speciala pt tine, parintii tai si fratiorul tau. Sa o petreceti asa cum se cuvine.
pumba, o data pe luna se mai intampla si la noi accidente noaptea, si e fara scutec din iunie.
roxi, la gradinita cu program prelungit. Pupam zambuliciul Matei si d-ra Alexia care mie imi pare la prima dragoste
. Petrecere frumoasa!
leea, mergi si la al 4-lea dr. Ca ala nu prea mai are ce sa zica, decat una din variantele celorlalti.
Am reusit sa vad poze restante:
anda, foarte frumos pe unde ati fost voi in concediu. Bag de seama ca Nic a invatat sa faca fotografii, ca prea apari in multe poze care ne incanta ochiu'. Chiar pari sora lui mai mare.
Lavi, la fel, parca sunteti 3 surori, eu nu ti-as da mai mult decat unei studente in anul 3, mai ales in poza cu fustita. Am vazut fete jucause, Silviuc cu farfuria goala, Nati mancand cu mana stanga (e stangace?).
Ripley, ai 2 frumuseti, Ana manechin, Iris durdulie si dulce. Vrem si noi teatru si balet
Ma zoreste fiica-mea: mamaaaaaa, ma imbaaaaaac. tebe sa mejem a scoana
. Si nu am reusit sa-mi beau cafeaua. Nu-i nimic, o sa dorm si azi in post
Ii invata la camin sa se imbrace singuri (de fapt nu au incotro, ca sunt 2-3 ingrijitoare si peste 30 copii). De multe ori o gasesc cu sosetele si pantalonii luate pe dos. Si a invatat sa-si dea si bluzele jos
Va pup, plec ca am scandal
Cristina & Elise-Stefania

lavi02 spune:
La multi ani Alexia!!! Sa fii sanatoasa, cuminte, bucuroasa, sa-ti faci parintii si fratiorul fericit!
Mateias, la foarte multe luni pe langa cele 6 pe care le-ai implinit azi!
Roxi vad ca tot un fel de vaccin este si Lantigen. In concluzie - nicio concluzie
Bic ti-am raspuns inca de ieri.
NegaraCristina multumesc de complimente; da, ca o studenta in anul 3 asa, pe la a 3-a facultate
Mandy ingrozitor; imi dau seama ce bulversata te simti.
Aseara n-am mai avut putere sa intru, am avut de strans de prin casa si despachetat ca duminica am ajuns la 11 noaptea. Dupa care am picat lata.
So: Nati n-a plans ieri la gradi! Cand m-am dus dupa ea am tras cu urechea din strada sa vad daca plange cineva, m-am uitat la ferestre daca plange in geam, nimic. Ma astepta la o masuta, colora ceva.
sa vedem azi.
Partea buna e ca le cunoaste pe educatoare ca sunt ale Silviei, cunaoste sala de clasa, gradinita per ansamblu. Mai rau e ca ceilalti copii se cunosc deja si ea e noua, poate de-asta statea si Andrei mai departe. Zicea educatoarea ca s-a apropiat de ea o fetita tot de vreo 3 ani
Corap s-a integrat Andrei, se joaca cu copiii?
Roxi readaptare rapida Alexiei!
Poze poate reusesc diseara, nu promit ca am o tona de treaba si vreau sa scot si fetele in parc, ca si ieri.
Catutza la Sambata am stat la hotel Diana, foarte OK si curat hotelul. Are si site. Dar mai mult de un week-end nu ai ce face acolo. Am vizitat manastirea care e frumoasa si ingrijita, am luat-o in sus pe drumul forestier prin padure. La un moment dat drumul forestier e intrerupt de un parau destul de zdravan pe care nu am avut cum sa-l trecem cu copiii.
Hotelurile si pensiunile sunt chiar la baza muntelui.
Cam la fel e si la hotelul de la Polovragi unde am fost anul trecut dar acolo mi s-a parut mai frumos peisajul - cheile Oltetului, poti merge oricat in sus ca tot frumos e. Plus pestera.

camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, Alexia!!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate maxima, multe bucurii, noroc si iubire din belsug!!!
Roxi, sa-ti traiasca printesa si juniorul si sa-ti aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa azi!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mihaelutat spune:
Gata mi-am dezmortit degetele ca sa urez si eu Alexiei de Roxi un mare si calduros La multi Ani, sa fie sanatoasa si fericita. Roxi sa iti traiasca puii si sa te bucuri de ei in liniste si la propriu si la figurat. Pupici apasati.
Sunt in pauza de dentist astept prima proba la dinti, asa ca o sa am o saptamana fara anestezi si dureri.
In schimb domnul Titi incepe sa isi scoata coltii la mine, ieri nu a dorit somn, bona care ar trebui sa fie singurul adult din casa responsabil, in lipsa mea si a lui George, se dovedeste mai iresponsabila decat copilul, care a refuzat sa se culce la pranz si ea l-a luat la joaca si TV in sufragerie in speranta ca va a dormi la televizor. Titi s-a culcat la 4.30, la 6 cand am ajuns eu acasa l-am trezit cu greu, a fost un car de nervi de oboseala, eu m-am certat cu bona care incerca sa plaseze toata vina pe copil, i-am explicat cat am putut de calm ca ea este adultul si ea trebuie sa vegheze la respectarea regulilor in absenta mea. Daca as vedea ca fi-miu rezita fara somn pana seara la ora 20 sa zic as zice ok, asta e , dar el la 17 este mort de somn, adoarme in picioare, deci nevoie de somn are. De azi au reguli clare amandoi, daca nu se adapteaza intr-o spatamana ma gandesc la alte solutii, gen gradi.
Vecina ce faci? cum stati cu febra?
Ma duc sa imi termin cafeaua.
Mita