Colectia de toamna - iarna 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

va multumesc mult ca ne-ati vizionat si admirat

am intrat sa felicit micuta nati pentru prima zi de gradi. tinem pumnii mamicii sa fie totul bine.

noki, bine a spus leea ! multi lipicioasei tale...si se face balerina?

anda, eu mi-s "mesmerizata" de cate ori il vad pe fii-tu ..tare frumusel ptiu ptiu sa nu deochi flacaul. tu arati traznet

cristina negara, la ce spuneti voi camin? este vorba de gradinita sau cresa?

mara sarcina usoara pana la termen.felicitari pentru baietel.

mitza ti-au anesteziat si degetele?

gandacel, ai promis poze! astept pozele cu voi, micutilor.

cata, multam de intrebare. azi a fost prima zi de gradi duap multe absente, a urlat mult dar am lasat-o acolo.

leeo, ca mi-a dusei aminte..buburuzele sunt de la cioco sigur sigur. bine ai facut ca i-ai dat zyrtec.
aveai niste intrebari, sa ma introc sa le citesc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda ihi era ,hai sa-i zicem figura de stil. Pi la noi cand merge ei,barbatii, ca sa-si goleasca vezicili, dau de veste in grup ca se duc "sa fluiere".De-aia ziceam ca e o poza unde prietenul lui Nic parca face pipi.Iar al tau cum stiu ca nu se desparte de pampers, ma intrebam daca nu cumva studiaza posibilitatea de-a deprinde obiceiul.

Cata nu, nu mai are bubite.O fi facut vreo naiba de alergie la ceva.

Nu zau, ca ma stric de cap.Cu 3 medici am vorbit si fiecare mi-a zis altceva.Adeca ar trebui sa-l duc pe T la: un gastroenterolog,un internist,un pediatru bun.No ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hello, fetelor
la gradi e bine cu andrei, multiumim de interes. acum mai maraie un pic cat il las acolo (de fapt, il lasa gigi, ca nu vrea sa-l duc eu)- in rest e in parametri. din pacate cam mucios, de-aia am fost iar la salina o tura in we (fara aparatul foto). si mai face in pampers la somnul de pranz...
alte noutati n-am.
a... si andrei are aproape 18 kg, nu stiu ce inaltime, dar de cand merge la gradi baloteaza in nestire - zici ca-i marele fomist. de gras - nu mi se pare deloc.
va pup, noapte buna si...
sa inceapa petrecerea

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

cora, mai esti?

leea, 70/140 sau 70/160.

lavi, eu i-am dat lantingen b o luna acum am facut una pauza si ii dau din nou o luna.sunt mai bune cele spuse de tine? nu ma pricep deloc insa se pare ca nu is-au facut efectul in cazul alexiei

Mergi la inceput

da, roxi, mai stau putin.

Mergi la inceput

la ce varsta(a copiilor) ai fost prima data cu ei in salina? merge sa merg cu piticul meu ce maine face 6 luni?

Mergi la inceput

cred ca da, nu vad ce rau sa-i faca. si anais cred ca a fost prima data tot pe la 6 luni. oricum, sunt multi copii mici, in carucioare.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

cornelia multi, ti-am trimis un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Incepe cheful, nu?

LA MULTI ANI ALEXIA , fetita de Roxi, dulce si plina de personalitate, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o viata minunata alaturi de cei dragi, sa aduci numai bucurii familiei si sa ai mare grija de fratiorul tau

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

CritinaN, multumesc de interes. Da, se munceste din greu, dar vad ca fara rezultate inca. Dar nu renuntam.

Lavi, nu ne mai tine in tensiune, cum a reactionat Nataliciul la gradi?

Noki, felicitari de-o fata asa rabdatoare. Balerina in devenire?

Si eu o duc pe fii-mea la teatru si tare-i mai place. Prefer spectacolele din sala mare, ca sunt doar actori, dar cand nu au spectacole care banui ca i-ar placea o bag in sala mica, acolo e cu mai multe papusi, dar sigur se baga macar o printesa, pe gustul maimuticii. A vazut duminica "Cenusareasa", iar zana cea buna era toata in alb. Concluzia fii-mii : a vazut- pe cicireasa, pe alba-ca-zapada, pitzu....

La circ am dus-o de 2 ori, cand a venit si pe la noi, in Iasi. Mare interes, mare. A doua tura a calarit un ponei in jurul arenei. Era ea cam stresata, da' a stat viteaza in sa, sprijinita de-un nene.

Am vorbit cu Ioana azi, n-are net de cateva zile de asta nu a mai intrat. Spera sa se remedieze rapid situatia.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput