Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Izzy, chestia aia ce am cumparat-o eu e super simplu de folosit, e o foaie subtire de tot din zahar, sa zicem ca are 2-3 mm grosime, pe care o aplici tu peste frostingul pus de tine pe tort, nah, cumperi un borcan de frosting (la noi sunt Betty Crocker, Duncan Hines, etc), in care eu am pus 2-3 picaturi de colorant alimentar sa ii dau culoarea albastra, ma rog, voi faceti roz sau ce culoare va place .. si peste aia aplici foita de zahar cu desene. Se muleaza perfect si adera la frosting in 1-2 ore. Sper ca v-am scos din ceata . E super, super simplu.

Mergi la inceput

Booo! Happy Halloween! http://good-times.webshots.com/album/568406305HviPoh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, ptiu, ptiu, ptiu, sa nu va deochi. Ca fuserati toti niste frumosi.
Lena, mii de scuze, ii uram Freyei ca drumul vietii sa ii fie presarat numai cu bucurii si fericire. La multi ani!
Am facut comanda la "covor", vorba Adrianei si acum ma rog la DD sa ajunga la timp. Ca daca nu ... is in pom.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Frumosi baietii tai, Carmen. Ce dulce e Marc!
Auzi, da intreb si eu, nu dau cu parul, de ce are nasucul asa galben in pozele alea? Papa mult morcov? Sau era de fapt rosu de la frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si-o N-am somn, m-am tezit de vreo ora...
Ce discutii nene despre torturi si alte alea. Io nu ma bag, sunt o puturoasa desavarsita, sunt absolut convinsa ca nu ma intrece nimeni. Gatitul mi se pare o pierdere de timp. Dar o fac cand e cazul ca deh, tre sa manance si copiii astia ceva...
Carmen, sunt mi-nu-nati baietii tai, ce ochi albastri are piticul!!!
Vik-ule, m-ai dat gata cu pozele tale. Valeu, tu intineresti pe zi ce trece. Calar asta e tunsoarea care te prinde cel mai bine de pana acum. Nu mai stiu cine zicea, dar nemtoaicele alea par o gluma proasta pe langa tine. No offence, dar le eclipsezi.
Ven, daca vrei acvariu cu pesti de Craciun, tre sa te pregatesti moral la schimbat apa o data pe saptamana. Mie imi pare ca broastele testoase sunt mai putin pretentioase. Si mai rezistente zic eu.
Ptiu, ce baiarti frumosi ai si tu, sa nu-i deochi. Ce mare a crescut si cel mic, parma mai ieri erai gravida. Ce mi-e ciuda pe timpul asta care trece asa repede...
Hai mai Ciuf, baga o poza cu rochitza. Asa ce pofta imi faceti sa imi iau si eu rochitze... Eu m-am mai purtat fuste/rochii mai scurte de ani de zile. E drept ca multa vreme am fost grasa si plina de celulita. Dar parca acum nu mai arat asa rau , zise modesta de mine, si parca m-as baga si eu la ceva rochitze...
Carmen, si eu is atat de happy in apartament.... E drept ca avem loc suficient, nu ma simt inghesuita deloc. La curte nu m-as muta. Sta tata si ma uit la el cum alearga toata ziua si sunt absolut convinsa ca nu as face fata...
Ieri am vazut si eu un episod pe TV cu Little Einsteins si mi s-a parut interesant rau. Si lui Luk i-a placut la maxim. Tre sa caut desenele astea, sa mai schimbam dinozaurii la Luk si baby einstein la Ilinca, m-au tampit cu desenele astea, le stiu pe derost.
Am fost si eu la dentist. Ptiu, ce greu a fost sa ma urc pe scaunul ala. Mi s-a promis o diploma cu cea mai dificila pacienta la sfarsit. Tre sa ma mai duc o vreme, ca are de eparat la dintii mei la greu. Din pacate pot sa ma duc doar 2 zile pe saptamana, ca in rest medicul e doar dimineata la cabinet si eu nu am cum sa ajung din cauza de serviciu. Si o sa o lungesc asa la nesfarasit... Ciuf mama ce preturi la voi acolo ptr reparat de dinti.
Lena, la multi ani ptr Freya!!!! Nu ne mai trimiti si noua poze cu ea? Macar pe mail...
Adriana, cumva povestesti de Luk cand zici de Olgutza? Ca si Luk e un puturos si un incapatanat de zile mari!!!! N-ar pune mana pe vreo jucarie sa o stranga nici sa-l pici cu ceara. Cred ca se gandeste ca-i cad mainile daca le strange.
Hai va pup si sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ileana, hai ca te-am batut la ora matinala, intr-o zi de duminica, ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Initial am crezut ca nu vad bine ora la care ai postat. De ce erai treaza la ora aia? Veneai de la vreun party? Macar dadeai si tu o cafea, zau asa
Am pus si eu acum copiii la nani, cred ca ma duc si eu sa trag un pui de somn pe canapea.
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Cum nu am mai postat de mult, vreau sa urez tuturor piticilor care si-au sarbatorit ziua pana acuma, La multi ani, sanatate, o viata minunata si fericita, alaturi de dragii lor parinti!

Am frunzarit albumele voastre, am vazut niste copilasi foarte frumosi, care o sa franga inimioare cand sunt mari. In ultima vreme am intrat mai rar pe forum, dar din cand in cand mai citesc ce scrieti. Nu pot tine pasul cu voi, insa sper ca in curand sa revin in ritmul de dinainte.

Va pup si va doresc un weekend placut, sau ce-a mai ramas din el.

Mergi la inceput

Ven, LOL, , Marc o fost pictat pe nas odata cu maro si odata cu rosu ca era maimutzica, si cum aveam vopsele de face painting .. na, am zis sa il "decorez" si pe el. In mod natural nu are nimica nasul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Foarte draguti bebelusii, super imbracati.. Stati pe aproape ca dau si eu poze cu mandra mea..

Mergi la inceput