Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 8
ciuf spune:
Gata, gasii informatiile. Merci mult de pont.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
LENA, LA multi ani lui Freya, sa va fie casa plina de bucurii si fete cuminiti..
Carmen, esti o valoroasa sursa de informatii.. senchiu pentru tanti cu coveru, incerc si eu de ziua lui Olgu sa fac neste printese ecva.. Au.zi, dar nu ti-e frica sa nu puna niste prostii in chestia aia, adica cum poti fi sigura ca e chiar Kosher treaba?
Ciuf, sa stii ca Olga imi ridica si mie mari probleme, e de o incapatanare si o lene fabuloasa... ce a mers la ea a fost ca l-a vazut pe fra-su ca e constiincios, si plus de asta am incercat sa-i fac lectiile cat mai interesante.. Adica in fiecare zi faceam cate o litera din alfabet, ii scriam cateva cuvinte care incepeau cu literea respectiva pe tabla si o puneam sa le scrie pe caietelul ei..Scrie groaznic.. Apoi ii dadeam cateva foi de completat de pe site-ul asta: enchantedlearning.com M-am abonat la ei si imi dau fooarte multe resurse de printat.. Sunt excelenti.. Pana acum i-am dat cu tema de toamna, mai multe crafturi-sa taie cu foarfeca, sa deseneze, sa faca maze-uri, sa uneasca punctele unde nr mergeau pana la 20-30.. Si de voie, de nevoie o trag sa faca..
Citit mult cu ei si de asta parca a inceput sa recunoasca cuvintele mici, formate din cate 3 litere: fox, red, mop, hat, bat, etc..
Oricuum, e extrem de greu sa fac asta, pentru ca n-am mai facut pana acum si pentru ca e alt rol pe care trebuie sa-l joc, dar totusi imi aduce muulte satisfactii, de fapt, imi creste inima in piept cand il vad pe Codrin ca incepe sa inteleaga ceva, ca se deschide ca o floricica.. A inceput sa puna niste intrebari de nu stiu ce sa-i raspund, plus ca foloseste cuvinte mai grele, a inceput sa-si studieze vocabularul..
Cred ca fiecare are momentul de maxima absorbtie si daca tie-ti spune feelingul ca Luca nu e in momentul ala, eu zic sa stai linistita, o sa vina timpul..
Hai ca i-am lasat de izbeliste.. sa va zic ce fac ei acum:
stau fiecare pe cate o patura cu un pahar de iaurt in fata, in care e infipta o lingurita.. E, si cica ei conduc masina, lingurita aia e schimbatorul de viteze si da-i si schimba vitezele.. conduc preshul
carmen77 spune:
Adriana, nu mi-e frica, e doar zahar cu coloranti, si tipa doneaza absolut toti banii pe care ii face la o fundatie pt copii (cercetare pe cancer de copii) - sellerul se numeste cakesforcures. So ... cumparati linistite, contribuiti si cu 2 banuti la o fundatie pt copii si o sa aveti si torturi frumoase.
ciuf spune:
Carmen, hai ca sunt in ceata. As vrea sa comand asta: http://cgi.ebay.com/Lightning-McQueen-Cars-edible-cake-image-cake-topper_W0QQitemZ230240932608QQihZ013QQcategoryZ46281QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
dar nu sunt sigura ce e. De asa ceva am eu nevoie?
Cred ca deja nu mai am timp sa fac comanda. Cu cat timp inainte ai facut comanda?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Da, asta e ce ai nevoie. Si la mine a ajuns cam intr-o saptamana, dar tine cont ca e alta tara, a trecut prin vama, etc, la tine ar trebui sa fie in 2-3 zile ... cat e de departe Maryland de voi? . Oricum, in cel mai rau caz, cere-i sa ti-l trimita expres mail sau ceva de genul, probabil iti mai ia 1-2 dolari in plus la shipping, da ajunge sigur.
ciuf spune:
Carmen, de ce scrie ca e topper? Si nu e frosting sheet? Asta m-a indus in eroare
ciuf spune:
Asta era? ca eu ma gandeam ca o fi din ala gen lumanarica sau care se pune pe tortul mirilor .
Ok, hai ca fac comanda. Asteptam raspunsul tau.
Yael spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77 Pentru ca se aplica peste frosting :) |
Te-am cautat pe mess, da' nu erai Deci eu nu mai inteleg nimic. Sunt cam bata la d-astea, pleaseee help. Am gasit aici: 1. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330259116500#ht_500wt_0 Asta ce e de fapt? Se pune peste tort? E frosting sheet? Ce e frosting sheet? Ii mai zice si icing sheet? Cum sunt astea: 2. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=180302761898#ht_2217wt_0 (sau http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=370105309098#ht_1613wt_0)
Ca arata la fel amandoua (1 si 2), ca o 'foaie' ce trebuie pusa! Insa la prima ii zice 'cake topper' si la a doua (cele doua) 'icing sheet'.
Si aici http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=280279240269#ht_2750wt_0 'cake topper', insa sunt numai figurinele, care se pun peste sheet, nu? Poate o fi uitat aia sa zica sheet (la linkul nr. 1)
Insa si la Ciuf pare o 'foaie'... Nu e frosting sheet? Cum adica se aplica peste frosting? Ala de unde-l iau? Ai inteles ceva? Si daca e ice, frost... cum se trimite? Nu se topeste?
I, J5v, N 3.6v & E3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
alinkav spune:
Fetelor, m-ati bagat in ceata de tot!
Mai ales ca sunt si la munci......
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007