Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 10
Ven spune:
Carmen,
, ca sa vezi ce ma ducea pe mine capul la ora 4 dimineata
Sorry!!
Ileana, ghici-ghicitoarea mea, de ce eram eu treaza la ora aia. Probabil nu citeai pe aici cand le povesteam fetelor ca domnul Mathias se trezeste incepand de la 5 luni (de cand cu diversificarea) de 2 ori pe noapte sa bea lapte. O data pe la 1-2 si apoi pe la 4-5. Azi noapte, in mod cu totul exceptional s-a trezit la 4:20, numai o data! Drept pt. care cred ca eram atat de odihnita deja la ora aia, ca n-am mai putut adormi instant la loc, am forumit vreo ora. Noh, ce zici?? Nu mai stiu, Luca pana la ce varsta s-a tot trezit noaptea? Hai incurajeaza-ma, te rog!
adameasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Nu mai stiu, Luca pana la ce varsta s-a tot trezit noaptea? Hai incurajeaza-ma, te rog! |
Mi-e ca ma aleg cu betze pe spinare daca spun adevarul adevarat. Pana la 1 an si 8 luni

PS: neatza! am vazut pozele cu flacaii Laurei, sunt foarte simpatici. Si ce costume frumoase au avut...
, ca vad ca numai eu o fac si cam atat, ca am treaba.
PPS: urasc ziua de luni!!!!!!!!!!!!
carmen77 spune:
Wow, 1 an si 8 luni? Eu nici nu ma mai plang, da si musiu Marc se scoala de vreo 3 ori noaptea, nu neaparat sa mance, da asa de control, sa ii dau o suzeta, un ceai, pe la 3 intr-adevar baga un bibe cu lapte, deci pot zice ca manca o data pe noapte, insa se scoala de 3 ori, asa ca is un pic chiauna .. si mai incep si munca in 2 saptamani
... it's going to be fun, fun, fuuuuun!!
Laura Takacs spune:
Buna dimineata. Poate e mai buna la voi, dar la noi au inceput racelile, mucii, "tuseala". Intai am avut-o eu, si cred ca am dat-o mai departe. Asa ca pe gradi nu pot da vina (inca).
Si eu ma pregatesc de tortul lui Alex, il incep din vreme, adica figurinele, ca sa se usuce pana sambata viitoare. Eu fac tort acoperti cu pasta de zahar si pe tema Spongebob, ca asta i-a pus in frenezie pe toti. Aici sunt primele personaje http://share.shutterfly.com/share/received/album.sfly?sid=8CctnDds0atSE&startIndex=0&fid=8d45f525dbec2cc0 . Am vazut si eu edible images, si ma batea gandul sa il fac asa, ca merge mai rapid, dar copiii m-au convins ca daca oricum am timp liber pe ici pe colo sa nu stau degeaba.
E deja noiembrie, nu-mi vine sa cred, inca doua luni (mai putin chiar) si se termina anul. Unde naiba se duce timpul asta?
Ma duc sa iau inca o cafea, pe langa a Ilenei
.
Ven spune:
Laura, faini tare si copiii tai!
baietii cuminti.
Ileana, asa am auzit pe la mai toate mamicile, ca astia de se scoala noaptea, se tot scoala pana pe la 2 ani. Mno, ce sa fac, asta este, cu asta defilam....
Carmen, eu am inceput munca de la 1 septembrie. Deci pt. mine de 2 luni e deja fun, fun fun! Ileana stie! ![]()
Ca tot zice Laura de raceli si de-astea. Noi am inceput asa, pe la 1 oct. Intai eu, o banala viroza de 10 zile, cu muci la greu si nas infundat. A urmat Mathias cu aceleasi simptome.
Cand i-a trecut, a venit markus de la gradi cu febra si raguseala. Stafilococ. 3 zile si 3 nopti de febra, nemancat, moale ca o leguma. Dupa 3 zile a urmat Mathias. 3 zile si 3 nopti de febra, nemancat, moale si el si plangacios, numai in brate vroia. Au luat antibiotic amandoi, ce a iesit la antibiograma.
Apoi au dat in tuse amandoi. Din aia nasoala cu expectoratie, tuseau noaptea pana vomau flegma. Siropuri de tuse la greu, antialergice. Pt, ca se pare ca amandoi
au teren atopic, nu-mi ajungea unul. Si tusea aia bronsica e manifestare de atopie.
In fine, de cateva zile scapasem de toate, cu amandoi.
Si ghici, azi-dimineata?! Mathias cu mucii pana in gura si stranuta non-stop. Deci simt ca o iau pe aratura, dar cum nu ma ajuta la nimic.....bagam Oscillococcinum, Panadol/Nurofen ca e si usor subfebril. Si sper sa nu inceapa peste 3 zile si Markus, ca tocmai s-a reluat gradinita, dupa 1 sapt. de vacanta.
gata, m-am lamentat destul
va pup!
adriana spune:
MAi fetele, Carmen si Ven, ma amuza ca mi-e asa de greu sa urmaresc mesajele despre copiii vostri.. Mereu ma incurc intre Mathias, Matei, Marc, Markus, ma gandesc al cui e, care e mai mare, etc...![]()
Ciuf, Eva e senzationala, artista o faci, cu cizmulitele alea si aerul de vedeta
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana MAi fetele, Carmen si Ven, ma amuza ca mi-e asa de greu sa urmaresc mesajele despre copiii vostri.. Mereu ma incurc intre Mathias, Matei, Marc, Markus, ma gandesc al cui e, care e mai mare, etc... ![]() Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06 |
. Inainte ii lua fratele meu sapci si tricouri cu italia, acum vrea numai cu germania, cind au cistigat spaniolii anul asta cupa aia la fotbal i-am zis ca-i iau costum de fotbal al nationalei spaniole, well mi-a zis foarte franc ca pe ala sa-l iau pt papa ca el il prefera pe asta nemtesc
. Alexandra, Isabelita e fenomenal de frumoasa, ramine una din preferatele mele, ma uit la ea cu tot dragul! I-am aratat-o si mamei si i-am povestit de ce bunici are..s-a socat cind a auzit ca cineva o poate numi pe fetita asta ca fiind urita, mai ales bunicii!! Ii iesisera ochii din cap
. Pacat, dar asta e viata..Voi sa fiti fericiti si sanatosi!Ileana poate-l filmezi pe Luca la patinoar. Ce face el exact acolo? Adica are antrenor, e treaba serioasa, ori sunt doar copii si e atmosfera de patinoar asa ca oriunde? Cum se descurca? Aldo anul trecut nu s-a descurcat, am fost de citeva ori si nu s-a lipit nimic de el. Cred ca ne mosteneste, amindoi am fost si suntem absolut pe linga cu sportul asta. Dar ma tot intreaba cind se deschide patinoarul, cred ca ii e dor sa-si rupa fundul
. Sper ca greselile pe care nu le mai corcetez sa te faca sa te doara ochii
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Lol ati amutit toate de cit de frumoasa e fii-mea
.Pai mesajul lung era sa o adoarma numai pe Ven in caz de treziri nocturne:)) vad ca bagai lenea in toate:)Un weekend frumos
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Codrin-02,
Olguta-03 si
Cornelia-06