Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 11
carmen77 spune:
LOL, Laura, eu am admirat pisicuta Nadja pictata cu bucle in vant inca de cand ai pus linkul ... da sincer zilele astea nu am fost in mood de scris, suntem super raciti si eu si Marc, azi cred ca ma duc la doctor pt mine ca tusesc ca un magar si a inceput sa ma doara pieptul, se pare ca acu a luat-o si Florin .. si in 2 zile imi vine soacra, care e astmatica si stau cu inima stransa ca daca i-am dat-o si ei e nasol ca ea face forme urate la orice racela ... ...off. Plus ca mai am un pic si incep scarbiciul, deci un alt motiv de bucurie .
Nadja e superba, ca si Aldo de altfel la amandoi copiii frumosi. Si nu te superi daca iti zic ca Nadja mi se pare ca a luat culoarea de la tine, dar trasaturile fetei de la Alberto? . Parerea mea ... don't shoot!
vikinga spune:
Carmen multa sanatate..! A inceput deja iarna la voi? Aici ploua si bate vintul, o vreme umeda bolnavicioasa, bleah vreau undeva la soare! Ori la caldura ori la zapada. Noroc pe insula asta ca vremea se schimba des, chiar si in cursul unei zile e posibil de citeva ori, bate vintul si mai impinge norii.Am fost cu puii la o sarbatoare nemteasca, are ceva legatura cu Sf Martin, e vb de Laterne laufen, mama se tot crucea de cit de altfel arata o biserica protestanta, asa mai simpla si golasa:) Draga de ea cite a mai trebuit sa invete acu' la virsta ei.Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza! si-o
nici eu nu prea am avut chef de forumit zilele astea, am fost pe fuga tot weekendul, am reusit si eu sa fac ceva ordine prin casa, d-astea... Ma simt tare obosita si abia astept sarbatorile si zilele libere poate ne mai odihnim putzin...
Vikule, ai o fata superba, am apucat sa vad pozele cu ea si sunt incantata la maxim. De parca ar fi a mea
Carmen, sanatate multa!!!! Sa va faceti bine pana vine soacra
N-am niciun chef de treaba, vreau acasa..
Va pup si va doresc o saptamana buna!
alinkav spune:
Neata!
Fetelor, o mare rugaminte la voi, va rog treceti si pe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129136
daca nu va este greu, faceti o fapta buna ptr micuta Sonia!Are mare nevoie de noi toti!
Multumesc!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adriana spune:
La multi ani, Luca, sa cresti mare si sanatos
Am citit despre petrecerea surpriza,a cum astept poze
carmen77 spune:
LA MULTI ANI LUCA, LUANA si MIHNEA! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumosi si norocosi
adameasca spune:
'neatza! si-o
Luca si ceilalti sarbatoriti, La multi ani!!!!! Sa aveti o viata frumoasa si lipsita de griji! Pupam cu drag si va dorim tot binele din lume!
adameasca spune:
Iuhuuuuu!!!! E cineva pe-aici???
'neatza! si-o
Am intrat special sa-l urez pe puiul de LauraT. Alex, sa ai o viata frumoasa si fara griji, sa fii sanatos si voios si sa te bucuri de ziua de azi. cu drag!
Ciuf, cand apari cu relatari de la party si cu poze? Ce cadouri a primit Luca ce frumos?
Va pup si sa aveti un weekend frumos!