Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LUCA si ALEX LA MULTI ANIII!!!Valeria, Laura, doamne dragi sa va traiasca baietii si sa va aduca numai bucurii!Cum ati petrecut? Imi pot imagina mincarurile si dulciurile!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!!LA MULTI ANI, ALEX!!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alex
la multi ani!!!
Sa fii sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Alex, la multi ani. Sa cresti mare, frumos si destept.
Fetelor, trecuram si peste evenimentul: luca la 5 ani.
Petrecerea a iesit fain de tot. Totul s-a facut pe ascuns, pungutele cu cadouri, torturile, baloanele. Copilul a aflat in fata localului ca totul era organizat pentru el. Daca am tinut totul secret si totul s-a facut pe ascuns am reusit sa intarziem 5 minute la local si toate lumea (punctuala) ne astepta .
O ora jumatate s-au zbenguit copiii astia de erau, la un moment dat, obositi. Ii suprindeam cum se asezau jos pentru cateva secunde ai apoi o luau de la capat. Ultima jumatate de ora a fost destinata servitului de tort. Am facut doua torturi sa fiu sigura ca ajung la toti parintii si copiii. Si bine am facut ca unul nu era suficient.
Au avut si fructe. Una peste alta a iesit nemaipomenit.
Despre jucarii ... ce sa spun, multe carti, masini, transformere.
Eva cu ce se joaca acum? cu masinile lui Luca. Vreo doua familii i-au adus doua papusi ca sa fie si ea bagata in seama. Nici macar nu s-a uitat la ele.
Ieri am fost la o sedinta informationala la o scoala unde ne-am dori tare mutl sa il inscriem pe Luca. Partea nasoala este ca inscrierea se face pe baza de lista de asteptare. Anual primesc 240 de copii, iar ei au acum vreo 800 de aplicatii. Asa ca nu stiu daca Luca va prinde kindergarten la scoala respectiva. O sa vedem.
In rest, bat in lemn, suntem bine. Sotul a plecat in Germania si tocmai ce ma suna sa imi spuna ca la restaurantul unde mai mananca el servesc doua romance si ca nu are nevoie de dictionarul electronic .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI ALEX!! Sa cresti mare si sanatos si plin de noroc!

Valeria, pooozee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am terminat in sfarsit pregatirle pt maine, si eu sunt...terminata. Multumim mult pt urari si ca v-ati gandit la noi!

Maine e petrecerea cu adultii, duminica cu copiii. Am terminat tortul lui Alex, pe tema Spongebob, pe care l-am proptit pana s-a lipit de pasta de zahar. Acuma sta cuminte in frigider.

Vikinga, [blue]LA MULTI ANI pentru [b]ALDO, sa iti traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!LA MULTI ANI VOINICULUI ALDO!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Multumim! La ora trei vin banditii, numai 2 fetite invitate restul 11 baieti, deci 13 si cu ai mei 15 copilasi, am amenajat peste tot cu chestii sa-i tina ocupati, mincarea o s afie genul astora pt copii, light si fara excese, platou de cruditati taiate frumos, niste cartofei ce se fac la cuptor fara grasime, sunt in forma de smiles, ca sa inlocuiesc prea iubitii pomes, nuggets de pui facute in casa, o sa aiba 2 tortulete, unul d einghetata care prinde bine la copii si unul cu benjamin blümchen. A primit deja citeva cadouri din partea familiei, in top e racheta de la kleine einsteins, si cu cei 4 protagonisti, e marisoara cinta si vorbeste, Aldo e tare incintat:) In sfirsit am dat de ea si pe piata europeana ca inainte era vinduta numai in USA.Gata pauza de cafea.Miine sunt in hamburg la un musical, dupa ceva spa in hotel, luni shopping, vin poimiine seara, pai merita si mami o relaxare ca doar acum 5 ani cine a adus pe lume asa frumusete de baiat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI ALDO!! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa fii sanatos si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Aldo, ce faci mami, esti baiat mare acum?.. O sa moara fetele dupa el, Vik..
Si eu de abia astept sa faca fetitu 5 ani, parca se face asa maaaare.. Sa fiti sanatosi

Mergi la inceput