Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 13
Yael spune:
Julia - 6 noiembrie
Luca - 11 noiembrie
Alexander - 14 noiembrie
Aldo - 15 noiembrie
Vladutz - 21 noiembrie. Ce mai faceti?
Alexandru - 22 noiembrie.
cu intarzieri... in avans... dar la timp pt. Vikinga. Multa sanatate va doresc si sa va bucurati din plin de pitici, de familie
Eu ca de obicei stau prost cu timpul acordat forumului... Insa incet-incet tb. sa-mi revin... Eu ca eu... Da' ce facem cu fetele care n-au mai dat nici un semn de viata? Sunt atat de multe in listuta.. Pai ce facem?
Incerc sa-mi iau si eu un aspirator ca lumea... ca nu stiti cate am tot schimbat si nu mai pot! Ati auzit de www.dyson.com/store/" target="_blank">ASTA?
Pupici ca deja am scris prea mult
I, J5v, N 3.6v & E3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ciuf spune:
Laura, ii uram lui Aldito multi-multi ani fericiti si plini numai de bucurii! La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ven spune:
La Multi Ani, Alex!
La Multi Ani, Aldo!
P.S. Scuzati urarile intarziate, dar am fost plecati 3 zile la Intorsura, a murit bunicul meu.....
Laura Takacs spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yael Julia - 6 noiembrie Luca - 11 noiembrie Alexander - 14 noiembrie Aldo - 15 noiembrie cu intarzieri, dar la timp pt. Vikinga Multa sanatate va doresc si sa va bucurati din plin de pitici, de familie Eu ca de obicei stau prost cu timpul acordat forumului... Insa incet-incet tb. sa-mi revin... Eu ca eu... Da' ce facem cu fetele care n-au mai dat nici un semn de viata? Sunt atat de multe in listuta.. Pai ce facem? Incerc sa-mi iau si eu un aspirator ca lumea... ca nu stiti cate am tot schimbat si nu mai pot! Ati auzit de www.dyson.com/store/" target="_blank">ASTA? Pupici ca deja am scris prea mult I, J5v, N 3.6v & E3kk -------------------------------------------------- "One who knows languages feels home everywhere." (Dutch saying) |
Yael, multumim pt urari. Raspund la aspirator. Eu am de cateva luni bune si sunt foooarte multummita! Cumpara-l cu incredere, " suge" tot.
adameasca spune:
'neatza!
si-o
si Aldo, multi, multi pupici si numai ganduri bune!!! Vikule, sa-ti traisca flacaul si sa fie cuminte si sanatos!!! Sa-ti priasca zilele de relaxare si sa ne arati poze de la party!
Ven, ce s-a intamplat? Pupici multi si sa treci cu bine peste ce s-a intamplat...
Yael, nu cunosc mare lucru in materie de aspiratoare Sunt o puturoasa oricum
Gata, ma apuc de treaba. Pup si o saptamana frumoasa.
Elenalove27 spune:
Cu intarziere , La multi ani sanatosi!!!
Julia - 6 noiembrie
Luca - 11 noiembrie
Alexander - 14 noiembrie
Aldo - 15 noiembrie
Astept POZE
Ven spune:
Cu intarziere, pt. care imi cer mii de scuze:
La Multi Ani] Alex![red]La Multi Ani, Yael![/red
Sa va dea Dumnezeu sanatate si minte, ca astea-s vitale in viata!
alinkav spune:
LA MULTI ANI, YAEL!!!!
Ce va mai fac nazdravanii, fetelor?
Al meu in momentul asta, canta imnul national!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
carmen77 spune:
LA MULTI ANI!! la toti sarbatoritii. Eu am inceput munca de vreo 2 saptamani si nu prea mai am timp de forumeala, dar citesc ... o data la 2-3 zile .. oricum la grupa noastra e usor de tinut pasul din lipsa de activitate .
De la noi noutati: Marc a inceput sa mearga, s-a facut un rasfatat si jumate, de cand cu bunica aici care ii cauta in cornite rau de tot, Matei creste si e tot mai istet, am avut evaluarea anuala la gradi (ca asa e modelul pe aici), si mi-au zis ca e destept (cel mai bun la puzzle-uri si desenat din grupa), afectuos, si super incapatanat .. adica daca nu faci cum vrea el, nu faci deloc! chestie care o stiam si eu ... na, e de bine da si de rau ... se mai da el pe brazda in timp ...
Si am mai pus poze noi aici