Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 13
Yael spune:
Julia - 6 noiembrie
Luca - 11 noiembrie
Alexander - 14 noiembrie
Aldo - 15 noiembrie
Vladutz - 21 noiembrie. Ce mai faceti?
Alexandru - 22 noiembrie. 
cu intarzieri... in avans... dar la timp pt. Vikinga
. Multa sanatate va doresc si sa va bucurati din plin de pitici, de familie
Eu ca de obicei stau prost cu timpul acordat forumului... Insa incet-incet tb. sa-mi revin... Eu ca eu... Da' ce facem cu fetele care n-au mai dat nici un semn de viata? Sunt atat de multe in listuta.. Pai ce facem? 
Incerc sa-mi iau si eu un aspirator ca lumea... ca nu stiti cate am tot schimbat si nu mai pot! Ati auzit de www.dyson.com/store/" target="_blank">ASTA?
Pupici ca deja am scris prea mult
I, J
5v, N
3.6v & E
3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ciuf spune:
Laura, ii uram lui Aldito multi-multi ani fericiti si plini numai de bucurii! La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ven spune:
La Multi Ani, Alex!
La Multi Ani, Aldo!
P.S. Scuzati urarile intarziate, dar am fost plecati 3 zile la Intorsura, a murit bunicul meu.....
Laura Takacs spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Yael Julia - 6 noiembrie Luca - 11 noiembrie Alexander - 14 noiembrie Aldo - 15 noiembrie ![]() cu intarzieri, dar la timp pt. Vikinga ![]() Eu ca de obicei stau prost cu timpul acordat forumului... Insa incet-incet tb. sa-mi revin... Eu ca eu... Da' ce facem cu fetele care n-au mai dat nici un semn de viata? Sunt atat de multe in listuta.. Pai ce facem? ![]() Incerc sa-mi iau si eu un aspirator ca lumea... ca nu stiti cate am tot schimbat si nu mai pot! Ati auzit de www.dyson.com/store/" target="_blank">ASTA? Pupici ca deja am scris prea mult ![]() I, J 5v, N 3.6v & E 3kk-------------------------------------------------- "One who knows languages feels home everywhere." (Dutch saying) |
Yael, multumim pt urari. Raspund la aspirator. Eu am de cateva luni bune si sunt foooarte multummita! Cumpara-l cu incredere, " suge" tot.
adameasca spune:
'neatza!
si-o 
si
Aldo, multi, multi pupici si numai ganduri bune!!! Vikule, sa-ti traisca flacaul si sa fie cuminte si sanatos!!! Sa-ti priasca zilele de relaxare si sa ne arati poze de la party!
Ven, ce s-a intamplat? Pupici multi si sa treci cu bine peste ce s-a intamplat...
Yael, nu cunosc mare lucru in materie de aspiratoare
Sunt o puturoasa oricum 
Gata, ma apuc de treaba. Pup si o saptamana frumoasa.
Elenalove27 spune:
Cu intarziere , La multi ani sanatosi!!!
Julia - 6 noiembrie 
Luca - 11 noiembrie
Alexander - 14 noiembrie
Aldo - 15 noiembrie

Astept POZE![]()

Ven spune:
Cu intarziere, pt. care imi cer mii de scuze:
La Multi Ani] Alex![red]La Multi Ani, Yael
alinkav spune:
LA MULTI ANI, YAEL!!!!

Ce va mai fac nazdravanii, fetelor?
Al meu in momentul asta, canta imnul national!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
carmen77 spune:
LA MULTI ANI!! la toti sarbatoritii. Eu am inceput munca de vreo 2 saptamani si nu prea mai am timp de forumeala, dar citesc ... o data la 2-3 zile .. oricum la grupa noastra e usor de tinut pasul din lipsa de activitate
.
De la noi noutati: Marc a inceput sa mearga, s-a facut un rasfatat si jumate, de cand cu bunica aici care ii cauta in cornite rau de tot, Matei creste si e tot mai istet, am avut evaluarea anuala la gradi (ca asa e modelul pe aici), si mi-au zis ca e destept (cel mai bun la puzzle-uri si desenat din grupa), afectuos, si super incapatanat
.. adica daca nu faci cum vrea el, nu faci deloc! chestie care o stiam si eu ... na, e de bine da si de rau ... se mai da el pe brazda in timp ...
Si am mai pus poze noi aici 

.. condoleante!