Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana spune:
Carmen, uff se vede ca ai inceput serviciul.. tot mai putin pe aici..Vad ca ai si o fetita si un baietel, frumosi foc amandoi.. "Aia" mica e tare cocheta cu agrafa in par
Noi pregatim ziua Olgutei, am invitat copii de la biserica(singurul loc de unde stim copii) si astept cu nerabdare sa vad daca o sa-i placa mandrei.. Sper sa iasa bine.. nu stiu ce sa ma fac cu tortul.. Ar trebui sa reiau subiectul la citit ca sa vad cum e cu frostingul ala, dar nu cred ca mai ajunge pana sapt viitoare...
Yael, la multi ani
carmen77 spune:
LOL, Adriana, "aia" mica are agrafe in par ca are un par lung de ma omoara, l-am tuns deja de 2 ori da tre' sa o fac din nou in curand, ca iar ii intra bretonul in oki . Si agrafele is de ale mele, ca doar nu o sa ii cumpar lui separat . Da e adevarat ca si eu am zis ca asa cu parul strans un pic ar putea trece usor drept fetita .
Yael spune:
Ven, multumim Mereu ai fost o draguta si ti-ai adus aminte de noi .
in avans pt. Markus (10 Dec.)!
Alina, Adriana multumim!
Luna asta:
Alvaro Daniel -10 decembrie
Andrei -12 decembrie
Alexandra
Isabel -23 decembrie
Maria -31 decembrie. Uki,
Multa sanatate va dorim!!!
Imi pare tare rau ca 'subiectul' asta se duce... incet, dar sigur... Eu am incercat sa fac ceva, insa... Asta este, sanatosi sa fim.
Va pupam si va dorim tot binele din lume. A fost frumos...
I, J5v, N 3.6v & E4kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Ven spune:
Carmen, absolut superbi puii tai Morrr dupa ei si dupa faptul ca sunt ATAT DE DIFERITI! Asa ceva mi-am dorit si eu.....am unul saten cu ochii gri-verzi si unul blond cu ochii.....albastri deocamdata :)
Sanatosi sa fie ei!
Izzy, m-ai intristat ca vrei sa-ti iei adio de la sub. asta......e drept ca se scrie rar si putin, e drept si ca tu ai 3 copii, nu 2 ca noi, si esti mai activa pe forum, dar....noh, ce sa zic, cu forta nu poti pune oamenii sa scrie.
Oricum si eu mai rarut ca-i mai dragut, scriam fest la mamici de ian-febr 2008, dar m-am suparat rau, m-au ingretosat niste chestii si nu mai am chef de forum, m-am cam scarbit......cred ca pun prea mult la suflet aceasta lume virtuala, dar asta sunt eu!
Pup fetele si puii mari si mici!
carmen77 spune:
Haideti, fetelor, peace! , cum sa nu mai scrieti? Pai chiar moare subiectul, si tare pacat ar fi ...
Ven, eu am invatat in timp sa dau ignore la anumite subiecte de genul alaptare (a se citi eu alaptez-sunt mama perfecta, tu nu, nu iti iubesti copilul si esti o egoista - nu generalizez, dar sunt multe mamici care fac din kestia asta o bravada), diversificare (aici iar ai sa gasesti 2-3 tabere gata sa spanzure si sa taie ), mod de educare a copiilor, si s-ar mai gasi .. da cum ziceam, eu ... citesc doar, si cateodata nici macar asta, ca stiu ca subiectele astea vor isca intotdeauna controverse. Multam de aprecieri . Mai pune si tu pozici cu blonzii tai. Pacat ca nu ai fete , daca tot iti plac baietii mei ...
Si acu sa strig catalogul la ora 6:50 am ora Canadei ... so:
Ileana???
Laura????(si T si Vikinga)
Alinkav???
Elena???
Adriana???
Haideti ca as mai striga da ma striga "fetita" care s-a trezit .
Pupez fetele si copilasii
alinkav spune:
Salut!
Raspund promt apelului!
Carmen, baietii tai sunt absolut cuceritori!!!!Si atat de diferiti!!!Bravo!!!
Ai mei nazdravani sunt bine, se cearta-se impaca!Nah, acum Olivia este cea care ii strica ce construieste el, ii rupe desenele. Cu ce vrea el sa se joace, apare si ea si incepe a tipa, sa-i dea si ei.
Sau invers!
Avem pe 17 serbare, in stil national- trebuie costum specific, ii iau doar camasa si vesta, sper ca vom gasi pe masura!
Am invatat tot programul de la serbare...cica trebuia sa fie surpriza...
Am serbat ziua de nastere, ziua onomastica(Sf. Andrei), iar acum suntem in asteptare de Mos Niculae!Avem o lista lunga de dorinte, idei si iarai dorinte, ca deja ma doare capul!
Nu mai spun nimic de Mos Craciun, ca deja ma dispera cu intrebari din ora in ora, dar Mosu nu ma va uita?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adriana spune:
Si eu pe aici, sunt in verva, tocmai am primit un pachet din Romania, l-a pus sor-mea vineri si a ajuns azi.. Super, traiasca USPS!
Trebuie sa-mi revin, am primit presulete de pus pe pereti, traistuta, o tarancuta-goblen, si cate si mai cate.. Astea imi fac aici viata
Yael, nu te supara mai, suntem mai incete dar pe aici...
Vik, eu te urmaresc pe la slabit
Sfaturi pentru scapat de burta???
Ven, si ai tai seamana intre ei, dar cred ca si tu semeni cu sotul putin:)
Ma duc sa le citesc o poveste de Alexandru Mitru:)
Ven spune:
'neatza!
Carmen, da, la asa flacai frumosi chiar imi pare rau ca n-am fete
Poze cu ai mei sunt la semnatura.
Vik, mai da si pe la noi.
Ileana, idem.
Pupici!
super mami spune:
1. La Multi Ani copilasilor pe care i-am "sarit". Ii pupacesc pe toti si le urez La Multi Ani, sa creasca mari si sanatosi, cumintei si norocosi.Yael La MUlti Ani ! Un pupic maareeeeeeee. Noi in primul rand am ramas fara calculator. A decedat misterios intr-o dimineata. Marele noroc ca fost ca am salvat pozele pe unul portabil doar cu vreo 2 zile inainte.
Pana am luat altul...pana a instalat sotul tot ce a trebuit pe el....
Oricum face totul altfel si ma cam enerveaza.Am inacarcat si eu ceva poze dar nu stiu de ce face webshotul figuri. Nu ma lasa sa le aranjez ordinea si nu ma lasa sa deschid nici o pzoa decat la full size.
O sa le trimit asa totusi azi.Noi suntem bine. Azi stam amandoua acasa. Leneeeee si putin nas infundat ( scuzeeeeee ).
Mi-am dat seama in dim asta ca mai sunt doar 3 zile pana la Mos Nicolae.
Din motive necunoscute se pare ca se cere organizarea Craciunului la noi acsa....nu-i motiv de bucurie.
Aveam in plan si o mica curatenie generala.
Chestiii din astea pe la domiciliu.Duduia e tare dulcica. E cumintica, dar plina de personalitate. Are o guraaaaa......ceva impresionant.
Nu-si doreste mare lucru de ziua ei....si eu trebuie sa cumpar 2 mosi si cadoul de 5 anisori.
Si ea vrea doar o printesa sirenita. Adica o papusica.
Si daca vreti sa stiti cum ajung copii in burtici: mami papa mazare si Doamne Doamne a aruncat in farfuria ei o bobita mica de mazare in care eram eu si mami a papat-o cu furculita si gata...am intrat.
Si ieri in pov Cenusareasa ,narata de duduie, la balul cu pricina Cenusareasa s-a intalnit cu cu Bella si cu Alba ca Zapada si faceau toate cu manuta si se bucurau ca se vad. Era haioasa cum pov.Revin putin mai tarziu, preg micul dejun.
Vreau si eu poze. Pe Marc/Matei si pe Markus/Mathias i-am vazut ( superbi ), dar vreau si cu ceilalti .
Alexandra