Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alejandra, poze??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ven, nu le-am trimis inca pt ca nu pot accesa webshot.
Nu stiu de ce. Mai incerc maine.Dar vreau sa va arat cateva filmulete cu o fetita absolut adorabila. M-am indragostit lulea.
Pe langa mutricica scumpa......e identica Isabel.
Parca ar fi una si aceeasi....ma refer la personalitate.
O vad pe duduia mea in fiecare mutricica si fitza pe care o face cea mica.
Inclusiv figurile din fata aparatului ( cum se intoarce ca sa nu faci poza ) si cum se preface ca plange, si cum sta cu manutele....identic !
http://es.youtube.com/watch?v=dqh4GVdR6EE&feature=relatedLa fel si aici http://es.youtube.com/watch?v=EdNqhpjmPP4
Asa am inceput si noi si acum primul drum direct din pat dim e in fata dulapului...unde sta si 20 de min sa-si aleaga ceva.
Obligatoriu dupa ce a ales si a imbracat.....schimba din nou !
Si facem asta de vreo 15 orei pe zi.
Si daca nu ajunge sau vrea asistenta din partea noastra, iar noi avem curajul sa refuzam mica diva...."daca nu veniti cu mine o sa cada haine pe jos ca eu nu ajung si o sa faca mami curat in camera mea toata ziua". Cam asa suna mesajul....asta-mi aud urechiusele de cel putin 10 ori pe zi.
Tati zice ca e vina mea, eu zic ca face parte din personalitatea ei.
Are o pasiune ( zic eu pasiune....altii ar zice obsesie...ca sa se exprime civilizat ) pt haine si pantofi. Si asa a fost de cand a reusit sa mearga singurica pana la dulapul ei."Mami, cand o sa fiu eu mare ca tine o sa-mi dai mie rochitele tale..si bluzitele....si pantofii tai cu toc....si geaca aia maro...."
Fiecare cu pasarica lui. Mi-a placut atat de mult pitica din filmulete...a trebuit sa v-o arat si voua.
Noapte buna.Alexandra

Mergi la inceput

Alexandra, dar despre surioara Isabelei ce se aude?

LauraT ce mai zici, cum mai esti? Tatal tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Salutare fetelor! In asteptarea orei la care sa ma duc dupa fii-meu sa-l iau de la petrecere (luati aminte de ce va asteapta cand cresc pruncii ) am zis sa dau o raita pe forum, ca tare de mult nu v-am mai citit.

Ven, tata incepe chemo la Bistrita luni. M-am mai impacat cu gandul ca nu am ce face, dar stiu ca e "borrowed time".

La multi ani piticilor pe care nu i-am felicitat! Le doresc sanatate, fericire si cat mai multe bucurii in viata.

Deci cum ziceam, Calin e dus la o petrecere a unui coleg. Au inchiriat parintii lui sala de "bal" de la pompieri, iar cand l-am dus ziceai ca-i nunta asa veneau masinile. E pana la 22:30, si cred ca in curand o iau din loc pentru ca ninge si am de mers 16km pana acolo. Am vazut si gagicutze invitate, poate sa se bage vreuna peste el, ca el nu prea are curaj. Pana acum nu m-a sunat, deci inseamna ca totusi se distreaza desi era cam reticent cand l-am dus.

Alex doarme, nu am scapat de el pana nu am facut oameni din turta dulce asta seara (gingerbread men). El i-a decorat, tac'su cred ca i-a mancat jumatate din ei . Maine dimineata mai punem o tura in cuptor ca azi se facuse deja tarziu.

In rest mai am doua saptamani si intru in vacanta de sarbatori, abia astept. Asta seara a venit Mos Nicolae si la noi, numai cu dulciuri, fara joarda. Am inceput cumparaturile de Craciun, cred ca nu mai am mult si termin. Lui Calin iPod Touch, ca asta a vrut, si pentru ca merita din plin (e pe Distinguished Honor Roll) i l-am luat, iar lui Alex Pixos si o "chestie" care-l ajuta la citit, ca alfabetul il stie tot.

Va doresc weekend placut, ce a mai ramas, si mai intru sa va citesc cand am timp. V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Prezenta la apel yuhuuuuu...sunt si eu pe aici...hahaha!!!

Jur ca citesc aproape tot ce scrieti dar iar ma jur ca nu am timp sa scriu nici 2 cuvinte si apare David calare pe calculator.......este noapte acum....mi-am pus un pahar de vin si iar citesc........

Eu am golanei mari si frumoshi....si ....doresc sa mai fac un baietel......doar cu gandul...la fapte nu prea am curaj!

pazea ca plange David..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena, soacra cu trei nurori? Ce mai fac baietii, iti mananca urechile bine? hehe, sora-mea are 2 si pana acum de putin timp se bateau toata ziua.. Acum au 10 si 8 ani si s-au potolit, au inceput cu fetele
Alexandra, bonita e bonita.. Super poza aia cu papi in rand cu cimpii, e o poza de revista, haha:)
Avem poze de la party, cine vrea sa spuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ca tot scria Alexandra de personlitatea Isabellei, si eu cred asta au ei firea lor, sa va zic ca Aldo al meu. S-a hotarit sa nu mai manince carne, ii place salata, castravetii, rosiile, ardeii grasi., Sandwichurile lui is din piine toast cu cereale, cu unt frunze de salata si feliute de rosii si cstraveti. Ii placea brinzica baby bell inainte, acum nu. Singurele proteine vin din oua. Si maninca peste.Am fost la dr pt controlul ala complet pt 5 anisori. Si am iesit cu inima cit un pepene: am un mic geniu, dr s-a aratat ingrijorata ca nu avem scoli pe masura aici pe insula si ca ar trebui sa ma gindesc serios spre o scoala privata prin orase mari. Are deja hobby, despre care i-a facut capul calendar doctorei, e fascinat de planete, stie cite luni sunt in jurul lui marte, stie nume de comete, are fenomene spatiale preferate cum ar fi krebsniebel, nush cum ii zice pe romaneste, o ceata de nu stiu care, a vazut acum citeva zile o stea cazatoare si a fost mai bucuros decit de sf niculae, chiar de i-a adus multa cicolata, marea preferata a lui. Dr il intreaba daca cvumva exista viata si pe alte planete, iar el se gindeste un pic si zice..pai depinde de care planete, uranus fiind prea departe de soare, e f rece plus ca e o planeta gazoasa asa ca logic viata nu e acolo, chiar asa cuvinte mai stingace a folosit dar si-a exprimat un punct de vedere. Avem un telescop acasa, probabil a mai aparut prin pozele facute la noi, nu e prea performant, inafara de stele doar daca sunt evenimente speciale de genul apropierii pe orbita a unor planete, atita se poate vedea. Si avem in plan unul nou. Eu-s racita, ma doare capul, o salut pe elena ca e pe la noi, hei mi-e dor de baietii tai!!. Merg s avad pozele noi si mai apar eu pe aici. Acum bintui cu capul meu patrat si nasul in batiste.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.

Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-

La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.

Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1

Va multumim si va dorim sarbatori fericite!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, eu vreau poze, eu vreau poze! . Azi e mai liniste un picut la munca si hop si eu pe forum .

Mergi la inceput

La multi ani, Markus!
La multi ani puiul meu iubit!
Acum 5 ani deveneam cea mai fericita fiinta de pe pamant odata cu venirea ta pe lume.....
Acum sunt fericita la dublu, dar tu ramai 'prima' mea iubire, cel care mi-a sadit in suflet cea mai puternica dragoste care poate exista.
Esti un copil frumos, sensibil (ceea ce e mare lucru in lumea de azi) si mai ales foarte istet, ceea ce ma face si mai fericita....

Te iubesc cata apa e in Oceanul Pacific (asta e copy-right Markus, si e cea mai impresionanta declaratie de dragoste care mi s-a facut)!

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si minte, altceva nu cer......poate un dram de noroc.

Markus, te iubesc!

Mergi la inceput