Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 16
vikinga spune:
Markus la multi ani baietel frumos ce esti! Sa fii sanatos si norocos! Ven mi-au dat lacrimile citind mesajul tau.Adriana si eu vreau poze.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
La multi ani Alvaro! Elena sa-ti traisca baiatul si sa fie sanatos si norocos! Acum 5 ani ati trecut prin clipe grele si uite acum ce mindrete de baiat frumos si sanatos aveti! Parca nu ar fi fost nimic si asa e bine sa fie. Petrecere frumoasa!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
super mami spune:
La multi ani Markus si Alvaro.
Sa cresteti mari, sanatosi, nazdravani dar cumintei si norocosi.
Felicitari mamicilor, sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de micile minuni si sa fiti sanatoase ca sa-i faceti mari.Noi suntem bine, acum sunt la birou si nu prea am timp.
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Duduia noastra / miss personalitate e din ce in ce mai scumpa.
Avem si spectacol...abia astept sa o vad pe scena.
La spectacolele anterioare ( din anii trecuti ) participarea ei n-a fost impresionanta. Deh, e o matza mai cu mot decat matzele din jur si a trebuit sa se remarce.
Se pare ca bebe mic o sa se numeasca Annalisa ( zic eu ) sau Mayra ( zice papi ) sau le combinam cumva. Isabel vrea Ariel in continuare asa ca nici nu o mai intreb.
Oricum pana o sa apara micuta....ne mai sucim de cateva ori.
Va pup ca am treburi.Vrem si noi poze....de la toata lumea.
Succes cu pregatirile pt Mos Craciun. Noi sapt viitoare ne ocupam. Deocamdata suntem in pline pregatiri pt petrecerea domnisoarei de 5 anisori.
Are mama o babuta frumusica foc ! Alexandra
carmen77 spune:
LA MULTI ANI MARKUS SI ALVARO!! Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va umple inimile in continuare cum au facut-o si pana acuma
ciuf spune:
Markus si Alvaro, la multi ani!!! Va dorim multa sanatate, sa cresteti frumosi si destepti. Sa va incantati parintii si sa le aduceti tot timpul un zambet pe buze cand sunt suparati si nu numai.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
paula2003 spune:
Daca doriti sa mai vedeti cum mai aratm.....si ce mai facem....va invitam la o vizionare de poze.
Noi intre timp am mai pierdut un dinte si acem avem 2 definitivi.
Va pupam si La multi ani!
alinkav spune:
LA MULTI ANI OLGUTA, STEFAN de mami Carmena, ALVARO, MARKUS si ALEXANDRA de mami Paula!!!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adriana spune:
Multumim Alina
Paula, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de prezenta ei .. Alexa, la multi ani de la Olguta