Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, am vizionat si eu pozele .. sunt speechless . Arati super extra bine, cand aud ca mai vrei slabit ... cam asta e ideea.

Noi ce sa zic, cred ca suntem norocosi ca au copiii bunici buni de ambele parti, asta e si unul din motivele care cantaresc mult in decizia noastra ... si se si inteleg bine intre ei bunicii, deci la o adica as mai putea sa ii impachetez cate 2-3 saptamani pe baieti sa ii trimit in Moldova in vacante ... sa se bucure si bunicii de ei.

Ven, am vazut si eu pozele voastre, da mie mi se pare ca Mathias e tot al tau , Markus parca aduce mai mult cu Cristi.

Adriana, enjoy the backyard! Eu una is happy in apartament, nu neg avantajele unei curti cand ai copii, da si cat ai de lucru ... , vb aia, eu nu apuc sa tin curat in apartament, da sa mai am si iarba de taiat, plante de ingrijit, frunze de strans, etc,etc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, asa e.. mersi de raspuns..
Zilele astea sunt cam suparacioasa.. plangacioasa..
Carmen, las ca te vad eu cand cresc baietii, cum ti-o fi in apartament

Mergi la inceput

Adriana, vreun pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Merci fetelor.Si eu sunt surprinsa de bretonul asta, parca ma intinereste cu citiva ani, probabil pt ca e inca modern si cine stie pur si simplu da bine. Ori poate ca e tunsoarea ce mi se potriveste cel mai bine, nu m-as fi gindit vreodata la breton, de aia trebuie sa incercam chestii noi, numai ca trebuie macar odata pe sapt intins din feon la coafor ca sa se preteze noul look. Dar acum spalat sta tare aiurea, ca dupa ce il intind la coafor abia dupa 2 spalari isi revine parul la onduleuri normale.In rest make-up la greu in pozele alea.Acum is de ex venita de la sala, cu parul strins gramada in virful capului, nemachiata, obosita.. arat asa cum is de fapt. Ciuf lasa mai prostiile si pune rochia noua, pai a mea e una veche;), ei cu freza noua si tona de make up arat mai motata dar ma rog a fost ziua mea, trebuia sa fie asa. Hai ca vreau sa te vad. Mi-am luat si eu una maro mai de toamna-iarna de zi, de purtat la cizme. Oare cumva asta-i semn ca imbatrinim de ne dam la rochitele?Si noi suntem in cautari de cadouri. Pt ca e fun little einsteins o sa-i luam dracia aia de racheta care e atit d egreu de procurat in germania, ori probabil chiar in europa, am vazut ceva pe ebay-ul din UK. Ar mai fi o masina care se transforma in robot, cu telecomanda. Si un mini computer, arata ca un laptop, dar nu e. Are programe pt prescolari si scolari, cintecele, ceva de invatat engelza(care e bun si pt mine, ca o uit de cind tot invat germana, probabil e un loc mai restrins la mine), intrebari/raspunsuri despre animale, natura etc, matematica pt prescolari si prima clasa, jocuri si conectie la internet nu are. Nu eram de acord cu comp si jocuri de comp la copii, mai ales ca aici au asa mare contact cu natura, dar am zis ca poate pt inceput asa cu program de 30 de min maxim pe zi poate ca e ok. Ideea e ca poate nu oi vrea eu, da el vrea. Si-s amindoi pe computerele noastre daca le prind, unde credeti? Ca Isabelita bonita direct pe youtube. Aldo a pus mina pe un mause acum 0 sapt pt prima data si dupa 10 min stia exact ce tre sa faca, la laptop nu a trebuit sa-i explic nimic, s-a prins singur. Si ma gindeam ca tre sa-l indepartez de astea mari. Plus ca pt mers cu masina pt un drum mai lung e ideal, ii tine bine ocupati.Ori de apare ceva nou la Lego, mai vedem noi. Pt printesa mica ne reprofilam deja pe papusele, poney, printese, rozuri si altele. Alberto a iesit cu dureri de ochi dupa rasfoit prin otto pe net dupa jucarii pt ea. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Isabel nu are voie la pc niciodata, de fapt nu o intereseaza deloc.
Ea asculta muzica in masina, nu pe youtube. Am pus-o asa ca sa stiti ce melodie e.Vik.....jos jobenul. Ar trebui sa iau exemplu.
Ven....acusica te vad soacra. Incredibil ce repede a crescut juniorul.
Carmen si eu zic .. ca o curte la 2 baieti e minunata.
Adriana.....cu 3 bucatele nici nu mai zic. Spor la taiat iarba.
Ciuf....nici nu vreau sa incep ca nu mai termin. Dar imi amintesc acum cat m-a frecat la bibilica ca Iabel e "aoleu...asa de urata ca nici nu pot sa ma uit la ea".
Si nu era gluma si nu a fost o singura data.
Iar acum cu numele am sa ma abtin si nu-i mai zic nimic ca tot ce zic eu ba e nume de boala (celia ), ba e nume de vaca (noelia ) , ba e nume de baiat(alexis ).Mai aveam cate ceva de zis, dar mai vin eu.
Trebuie sa inchid. Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Ciuf, asa e.. mersi de raspuns..
Zilele astea sunt cam suparacioasa.. plangacioasa..

Cu toatele mai avem si zile din astea.
Ven, am uitat sa iti spun ce mult imi place cuplul Markus&Ana. Frumosi amandoi. Mathias mai tuseste? ce a zis medicul?
Ileana, imi facui si eu programare la ortodontist. Yeeee. M-a bodoganit al meu sot la cap ca ne raman niste bani necheltuiti in fondul de cheltuieli medicale. Peste $1000. Fond ce il stabilesti la inceputul anului, bani pe care nu platesti taxe, si fixezi suma in functie de ce ai vrea tu sa iti faci anul respectiv,. Insa programarea o facui tocmai pe 20 nov. ca mai devreme nu putui pe motiv de clase si cum nu prea imi place sa trag chiulul ... zisei ca mai bine atunci. Cert e ca toata operatiunea ma va ajunge la peste $6000, dar macar o sa scap de un handicap, complex ce il am de cand eram mica.
Tu ce ai de rezolvat?
Marti am fost cu mama, Eva si prietena mea, Lumi, la un restaurant mexican. Ne-am dus undeva unde a intarcat Mutu iapa, dar a meritat. Numai lume buna, vremea a fost superba, asa ca am stat pe terasa sa ne bucuram de soare si priveliste (catre munti). Baiatul care ne-a servit a fost nemaipomenit de dragut (gay, haha), ne-am tratat cu cate un Coco Loco si papica. Ne-am simtit nemaipomenit numai noi, fetele.
We trecut am fost la o petrecere de Halloween. Sper sa pun cateva poze pentru doritori. Sotul a fost vampir (l-am machiat prin vecini ca Luca ne ruga sa nu il machiem pe tata in casa ca se va speria de el), Eva nu avea nici o problema. Iar eu am fost o vrajitoare "mai buna" ca nu m-am machiat urat.
gazda a fost si ea vampir, a mers la dentist sa isi puna doi dinti, iar apoi trebuia sa se duca inapoi sa ii polizeze si sa ii dea jos. A facut un sicriu fain de tot. Eh, pozele spun mai multe decat cuvintele.
Carmen, va admir pentru curajul avut. Eu nu ma mai vad suportand o noua relocare. Nu mai am putere si curaj. Cred ca incep sa prind radacini aici, incep sa ii inteleg pe americani, sa ii iau asa cum sunt, si faptul ca parintii ne pot vizita oricand ma fac sa ma simt mai bine aici.
Alexandra, cand ajung acasa deschid linkul sa vad ce muzici ascultati voi pe acolo . Auzi, tu, horny . Eu acum sunt in love cu Emma Shapplin. O ascult in masina la maxim. Sotul stramba din nas ca ce gusturi am eu!
Ceva poze proaspete? Si zici ca vreti sa infiati tot o fetita? baietel nu vreti? Sa aveti pereche? Crede-ma ca este frumos si asa.
Adriana, spune-mi cum reusesti sa faci "scoala" cu toti copiii acasa? Eu nu stiu cum sa il atrag pe Luca. Ma innebuneste ca il ia pe NU in gura.
Ah, aseara fuseram sa ii cautam lui Luca local sa ii facem ziua. Gasiram undeva unde au tot felul de chestii gonflabile, tobogane, tarcuri, tunel, loc de basket. O sa fac poze. Acum trebuie sa imi fac timp sa trimit invitatiile. Petrecerea va fi pe 8 nov. la ora 5. Vom comanda pizza pentru ca este ora tarzie (numai asa am mai gasit pe data respectiva - sotul pleaca a doua zi in Germania pentru 3 saptamani), vom aduce sucuri si tort. Ah, Carmen, ce as vrea sa fii langa mine sa ma ajuti cu tortul!!! Sa nu zic ca sunt in pana de idei si nu stiu ce sa fac.
Alina, cum se mai simte Olivia? A scapat de mucisori? Pui si tu poze?
In we mergem la Mall sa adune copiii bombonici.
Fetele din America, atasez asta pentru voi (tocmai ce il primii la serviciu: There is a new warning put out by the Canadian Food Inspection
Agency...Sherwood brand Pirate's Gold Milk Chocolate coins are being
recalled due to the fact that they contain Melamine, the ingredient in
milk product that has caused many infant deaths in china. These candies
are sold at Costco, as well as many bulk and dollar stores. Please make
sure to check your children's Halloween candy and DO NOT LET THEM EAT
THE PIRATE COINS (you know the ones wrapped in the shiny gold foil) and
please let other parents know about this

Cred ca ajunge cat scrisei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Valeria, uite ca sunt alaturi de tine de aici .. pai tortul a fost ultra simplu de facut, am facut un cheesecake cu miere (daca vrei reteta ti-o dau, e f cremos si bun si sanatos, ca nu are zahar, doar miere), pe care am pus un frosting si am cumparat de pe ebay de aici: http://shop.ebay.com/merchant/cakesforcures2003 ... toppingul cu Scooby Doo. Daca Luca are vreun personaj favorit dintr-un film/desen animat, tanti asta iti produce orice vrei tu, si nu mi se pare mult la 7.99 ... si arata super profi, si sunt ultra usor de manipulat si aplicat. Poti sa ii faci orice tort iti face tie cu ochiul/iti suna bine, si peste trantesti imaginea aia .. si iti scrie si ce vrei tu pe ea, la mine a scris : "happy birthday Matei".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Valeria, uite ca sunt alaturi de tine de aici .. pai tortul a fost ultra simplu de facut, am facut un cheesecake cu miere (daca vrei reteta ti-o dau, e f cremos si bun si sanatos, ca nu are zahar, doar miere), pe care am pus un frosting si am cumparat de pe ebay de aici: http://shop.ebay.com/merchant/cakesforcures2003 ... toppingul cu Scooby Doo. Daca Luca are vreun personaj favorit dintr-un film/desen animat, tanti asta iti produce orice vrei tu, si nu mi se pare mult la 7.99 ... si arata super profi, si sunt ultra usor de manipulat si aplicat. Poti sa ii faci orice tort iti face tie cu ochiul/iti suna bine, si peste trantesti imaginea aia .. si iti scrie si ce vrei tu pe ea, la mine a scris : "happy birthday Matei".

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Ar fi nemaipomenit! dar tortul trebuie sa aiba o dimensiune fixa? pentru

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Nu neaparat. Imaginea are 7.5/10 inchi, eu am aplicat-o pe un tort rotund facut intr-un spring form de 9 inchi, dar a fost putin mare si am mai taiat un pic din imagine, ideal e sa faci un tort dreptunghiular de vreo 20/30 cm, pe care sa o aplici, astfel cred ca maximizezi efectul vizual. Hai ca stiu ca esti maestra la dulciuri, oricum ai sa ma bati la fund cu tortul care o sa il faci .

fetele (si baietii).

Mergi la inceput

Carmen, cu cat timp inainte l-ai comandat? Se tine la frigider?

Mergi la inceput