Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 6
super mami spune:
Ileana....la mine problema cea mai mare e ca-mi dau seama ca efectiv nu o iubesc.
Ai mei n-au nici o treaba de nici un fel cu nepotii......3 min la tel de 2 ori pe an si se declara multumiti, iar ceilalti....chiar nu o iubesc. Nici macar nu se uita la pozele ei. Nu deschid mesajele.
In cazul neamului meu...e valabil pt toti nepotii. La ceilalti...e treaba de preferinte.Carmen mercic. Pai asa ramane....d90 de la mosu pt Alexandra. E vorba de adoptie, bb fetita....probabil prin primavara...ca sa aproximez.
Hai sa revin cu o perluta ca n-am mai impartasit din intelepciunea fetei mele de multisor.
Mai nou asculata in masina ( la nesfarsit ) melodia Baby got back.
http://www.youtube.com/watch?v=41APzy5kqBUDin motive necunoscute de mine zice ca e musica cu kangurul.
O stie din pacate deja, o canta pe peste tot....tot din pacate m-am apucat azi sa-i explic ca nu-i tocmai minunat sa o cante pe unde intram.
Pai de ce ? Pai uite ca e un cantecel despre......
Wawwwww impresionata la maxim m-am trezit cu mica cantareata.
Eh, dar ma intreaba ce inseamna "horny" si eu lipsita total de inspiratie in acel moment ii zic "bucuroasa"
Si tot canta ...."me so horny"...bucuroasa de bucuria bucuroasei din bucurosul cantecel. Trebuie sa pregatesc cina.
Noapte buna si linistita tuturor.
Alexandra
adriana spune:
Alexandra, ce muzici ascultati voi, mama doamnee...
Noi s'tem mai conservatori, plus ca barbatu ma amendeaza de fiecare data cand mai scot o perla... imi face educatie, ca tre sa vorbesc copiilor frumos... oh, l-as lasa si eu pe el o saptamana cu copiii daca nu mi-ar fi imposibil sa stau departe de ei.. (asta apropo de butt-uri, horny, etc)
Noi n-avem tristeturi legate de bunici, pentru ca nu astept nimic de la ei, parca e mai bine asa decat sa fiu deamagita .. Si nici nu mi-ar placea sa se bage in educatia copiilor..
Oricum, din ambele parti avem parte numai de dezaprobari, asa ca n-am pierdut nimic.. Alexandra, sa stii ca asa sunt unii bunici, nu trebuie sa te intristezi, daca ti-as spune ce ne-a zis soacra-mea de copiii te-ai cruci, lui fi-su i-a urat sa se prabuseasca avionul cu el, si muuulte altele.. eu zic sa fiti FERICITE ca nu se baga prea tare in viata voastra, asta incluzand si nepotii..
De abia astept amanunte despre bebelina.. sa ne zici cand e momentul..
Carmen, feciorasii tai sunt buni de reclame (of cred ca te-am innebunit cu ei), mersi de idei, o sa le iau si eu consideratie..
Ne mutam si noi la o casa aici, inchiriata, si am cuuurteeeeeee... ieee.. o sa fie bine sa-i mai scot pe astia mici, ca e groaznic apartamentul(cine pisici a inventat blocul....?)
Ileana.. ce mult ai scris, ptiu sa nu fie de deochi
adameasca spune:
Carmen, multumesc de idei. Imi place sotronul ala sau cum naiba il cheama acu tre sa fac sapaturi sa gasesc si pe aici ceva asemanator... Cu sigurantza comand cadourile pe net ca mi-e sila sa umblu de nebuna prin magazine.
Adriana, nu stiam eu cum sa formulez o incurajare ptr Alexandra. Asa e, mai bine nu ai asteptari decat sa fii dezamagit. Foarte bine spus. Felicitari pentru mutatul la casa. Sa va fie bine in ea!
Alexandra, va doresc mult succes sa va finalizati planurile si sa va bucurati de un nou membru in familie.
Deci eu mi-am facut curaj si mi-am facut programare la dentist. Am o adevarata fobie cu ramura asta a medicinei. Ma apuca atacurile de panica cand intru in cabinet si mi-e frica de mor. Prefer inca doua nasteri decat reparatul dintilor. Dar imi fac curaj si ma duc, ca daca nu ma duc nu o sa mai am ce sa repar, din pacate. L-am sunat pe un prieten si l-am rugat sa ma primeasca si l-am avertizat ca-s cu atacurile de panica la purtator. Sper sa aiba el mai multa minte ca mine si sa-mi repare maselele, ca altfel umblu dupa cumparat adeziv pentru placa peste cativa ani
Carmen, si pentru mine si sotul meu familia vine pe primul plan si conduce detasat in fata la orice altceva. Tocmai de aia am ales mereu joburi nu extrem de bine platite dar cu program fix, fara ore suplimentare. Pentru ca is mai importanti copiii.
Elena, cum sunt flacaii? Se simt mai bine?
ma duc si eu sa mai strang prin casa si apoi ma bag in pat. Va pup si somn usor!
vikinga spune:
Carmen frumos rau de tot Matei, e de revista nu alta! La multi ani flacaului de 5 anisori! sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii! Aveti o familie superba si o sa va fie bine oriunde.Ileana!! Ilinica ta seamna cu Nadja mea, oare cum:))? Are cretii aia exact asa la spate, ce mai, doua blondine implinite ca grasunele nu-s mai:); mincacioase si cu nani la program:) Numai ochii-s altfel da la fel se uita, dragalase de-ti rup inima in doua. Sa ne traiasca! Tie ti-a crescut iar parul si parca te-ai mai subtiat oleaca, ori ai poze unde dai bine:) mami tinara si frumoasa ca intotdeauna, da' sa stii ca obosita si nedormita nu pari, radiezi in poze:)Noi am venit aseara din hamburg, am avut 2 zile pt noi, avuram si o petrecere constipata de cite fitze erau pe metrul patrat, dar in fine trecu:) si ne-am fericit in camera. Aaaah camera fu pe cheltuiala celui care a dat petrecerea, well nu fu rau deloc, da' deloc! 5 stele in stil renesans, cu vedere spre Alster, ne-a priit. Mama fu cea mai dulce, inainte sa plec mi-a zis grijulie sa nu-mi uit pijamalele, lol fetelor pijamalele, cind io in geanta aveam niste chestii pitite.. aoleooo. Citesc din urma si revin. Incarc acum poze cu noua freza si citeva de la party.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Poze de aici incolo. Rochita cam se ducea in jos, trebuia sa o prind in bretele cumva, dar nu am avut timp de asa chichituri. Recunosc mai bine sa pice decit sa crape pe mine, tinanind cont ca e o rochie de cind aveam 24 de anisori, well mi-a priit deranjul:).Alexandra, Adriana eu-s masca cind aud din astea, imi pare rau fetelor de lipsa iubirii din partea bunicilor. Sanatosi sa fiti voi, asta e! Nu va sta in putere sa schimbati asemenea anomalii.Alexandra tinem pumnii sa iasa totul bine! Sincer sunt cu tot sufletul linga voi! E si o dorinta a noastra, vom vedea daca o vom si realiza. Daca nu ai contact cine stie ce romania, alege ce nume doreste si sotul, chiar daca pe romaneste suna cine stie cum. Important e acolo unde o sa creasca ea. Lui Alberto i-a placut de ex Linda, stii pe spaniola suna bine si acum cind o vad cred ca i s-ar fi potrivit, pt ca e asa o bombonica frumoasa, ii plac rochitelele, posete nu mai zic! La fel pantofiorii, v-am zis ca si-i schimba de 10 ori pe zi? Dar Linda pe romaneste parca e banal, mai ales dupa mania Dallas, numai cateluse cu numele asta erau, ok Pamela si mai si:). Dar acum parca am asa indoieli, parca imi pare rau ca nu l-am ascuzltat deloc pe sot, stiu ca e nebunie ce zic.De plecarea in Ro, acum mai fetelor tare depinde si unde in ro. Ca mai prin sud si est e mai nasol. In vestul tarii e alta treaba! Eu mi-s moldoveanca 100%, bunicii si familia isi au radacinile de pe la Piatra Neamt, Roman in jos, tinuturi superbe de altfel, dar uite ca recunosc e saracie si inapoiere multa. In vest ori centru e mai altfel si apoi Timisoara e o alegere excelenta macar din punctul de vedere a distantelor fata de vestul europei, daca mai stai si intr-o zona buna, chiar e ceva! Pai de cum pui piciorul in Ro pina la galati mai sunt aproape 1000km, si cum drumurile sunt cum sunt e o problema. Eu va doresc numai bine si cred sincer ca o sa va fie bine. Ati incercat, e o experienta de viata, mai bine asa, decit sa fi stat tot timpul cu gindul la o plecare.Eu-s dintre cei care nu s-ar mai intoarce in Ro, nici dor nici nostalgie nu mai am, sunt o nesimtita vad, sigur mi-ar place sa o mai vizitez, ca-s multe locuri frumoase unde inca nu am fost. Dar nu are de a face ca ma simt ori nu romanca, ca oricum sunt si voi fi toata viata. Probabil ca at cind sotul e de alta nationalitate, adica nu roman, altfel iti concepi viata. Nu am unde sa ma intorc, aici e familia mea. In tara chiar nu mai avem aproape pe nimeni, toti sunt in plecati. Ai mei doar, dar ei vin des la mine. Imi place insula asta, e un loc aparte, ceva glamour, ceva wild, ceva comunitate restrinsa, liniste, apa si aer curat din plin. Am avut noroc si de prieteni/e buni, chiar m-am integrat bine. Unde mai pui ca am invatat si limba asta. Mi-as dori sa plec mai des prin Spania ori alte orase mari, la caldura si zapaceala si apoi aici la recreere:). Probabil cind om fi mai batrini ne vom retrage acolo. Aaah si imi place Europa, mai departe de aici nu as locui, cu toate ca America inca nu o vazui si apoi eu-s sigura ca alaturi de soata si copilasi si ai mei pe aproape, macar asa la 3-4 ore de zburat cu avionul, m-as acomoda oriunde in lumea asta. Va pupez cu drag, oriunde ati fi. Pina la urma eu-s din aia cu suflet de ciine, ma atasez de oameni(familie) nu de locuri ca piscile;).Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adriana spune:
Ah, da frumos iti sade mai Vik sa vorbesti, cand:
1.stai pe insula
2.cu oameni vikingi
3. cu mamica pe aproape
Asa vreau si eeeeeeu..
De cand ma bate sotu la cap sa-i cumpar o insula pustie
Acum pe bune, cred ca tu ai combinatia ideala de a emigra, Germania e super, din punctul meu d evedere, nu m-as vedea nici in Franta, nici in Spania, nicaieri... mie imi plac nemtii.. si sotu e la fel... Dar iaca, ne-am proptit aici..
Mai, te faci mai mumoasa pe an ce trece, n-oi fi sora lu' Fat Frumos? Unde sunt anii, c-au trecut pe langa tine.. hehe, cred ca madamele alea te tin in forma.. aaa.. si sotu cred
ce chestii mici prin poseta, de imbracat, sau spanking, asa?
Ven spune:
Carmen, delicios Mateiu', sa creasca mare si sanatos si cuminte. mama pe el de brunet focos cu cei mai negri ochi pe care i-am vazut.(Ador combinatia asta, par negru, ten deschis si ochi NEGRI [ olala]).
Cat deste mutat in Ro, important e ce simtiti VOI ca e mai bine pt. VOI. Atat.
Laura, m-ai terminat cu pozele. Arati absolut senzational!! Iti sade bine cu breton, iar rochita e mortala, iti sta tare bine. Face bine la psihic sa iti vina bine ceva de la douaj'de ani, stiu. Din pacate, cred ca ale mele de atunci sunt cam toate cambrate pe talie, si talie de 55 cm, cat aveam odata n-oi mai pupa eu in veci
Ileana, parca ma descriipe mine cu oboseala si surmenarea, am momente cand regret ca m-am intors la serviciu deja. Si eu am pb. cu cadourile. La dublu!! Adica ai mei amandoi au si ziele de nastere in decembrie, pe langa Mos Craciun si Mos Nicolae!! nah, bucurie!
De Mos Markus vrea acvariu cu pesti, de 1 an de zile nu si-a schimbat preferinta. De ziua lui nu prea stiu ce sa iau, tre' sa studiez linkurile date de Carmen.
Cat despre bebe, habar n-am ce sa-i iau, are o gramada de jucarii de 1 an de la Markus in stare de functionare.....noroc ca nu are si el inca pretentii!
Daca vreti sa ne vedeti, avem ceva pozici noi la semnatura, in albumul "Mathias > 10 luni". Sunt si poze de la intalnirea cu Natalia si familia ei, o prietena pe care mi-am facut-o aici pe forum (din Cluj) la grupul de mamici de ian-febr 2008. Am fost in Cluj si ne-am vazut in formatie completa, tare placut a fost.
Ma duc cu Markus la dr. sa-i fac prevenar si cu Mathias sa-l vada, ca nu-i mai trece odata tusea.
Va pumpez!
alinkav spune:
Vikinga, sexy woman!!!!Arati super fain, si ce tare v-ati distrat!!!
Ven, am vazut pozele voastre, aratati cu totii foarte bine. Si scump e micutul Mathias!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ciuf spune:
Matei, cu mii de scuze ca am intarziat, iti uram o viata cat mai frumoasa si plina de bucurii, sa fii inconjurat cu multa dragoste de parinti, bunici, verisori si prieteni. La multi ani!
Carmen, ai facut o treaba faina de tot cu tortul ala. Foarte aspectuos. Si corabia e nemaipomenita.
Adriana si Alexandra, nici eu nu ma laud cu o pereche de bunici. Atata indiferenta, nu le pasa de nepoti. Le tot trimit poze (nu au timp sa le vada), le trimit felicitari de zilele lor de nastere la care atasez "mazgalituri" de-ale copiilor, o pagina colorata sau urari scrise de Luca (nici un comentariu, decat "merci pentru felicitare" spus sotului, nicidecum mie, cea care le-am trimis), daca ne vaitam ca sunt raciti sau Eva a facut o alta infectie la ureche, ea ne spune foarte rece ca si ei (fratii) au fost bolnaviciosi cat au fost mici (ea este imuna la bolile altora, cred ca e defect profesional ca a fost medic). Nu mai insir multe altele, insa sunt tare dezamagita de comportamentul lor. Copiii mei sunt primii lor nepoti si ma asteptam sa fie iubitori, mai plini de dragoste pentru niste suflete.
Sotul ma imbie ca maica-sa il asteapta pe Luca cu compot si gem. LOL. Ma simteam mai linistita daca mi-ar fi spus ce planuri isi fac ei cu Luca, sa nu se plictiseasca copilul prin Ro, sa ii gaseasca prieteni de joaca.
Asa ca fetelor, va inteleg al naibii de bine. Zic ca cel mai bine e sa ii luam asa cum sunt si sa ai contact cu ei cat mai rar. Nu are rost a ne ingreunam inima cu asa ceva. sa ne bucuram de sotii care ii avem si care ne iubesc.
Ai mei parinti sunt exact opusul. Din fericire.
Ileana, nu pun poze cu rochita ca ma eclipsa Vik.
is in soc. parol. Ce naiba, mai Vik, tu te faci mai frumoasa? Nu e corect. Nu tu rid, fata intinsa, luminoasa. Unde tii ascunsi anii?
Mi se pare ca coafura asta te prinde cel mai bine din cate ai avut tu pana acum. Zau ca nu ma mai saturam uitandu-ma la poze. Prietenele tale erau asa de fade pe langa tine!!! Cred ca sotul e innebunit cu o asa sotie. Si ce carai tu asa ceva mic in posetuta?
Venera, Mathias seamana leit cu sotul tau. E asa de scump!!! Si tu arati tare bine. Ceva tipsuri?
Adriana, cred ca aluzia a fost pentru mine. Mii de scuze. Am vrut sa iti scriu mai tarziu si nu am mai apucat. De obicei pe DC intru de la serviciu. Iar acum sunt iar in goana. Cert e ca Luca e foarte analitic. Nu se avanta la ceva daca stie ca nu face fata. Asa ca el isi aproximeaza foarte bine frica. Si coborasul acela nu era asa de periculos cum pare in poza.
Fug la scoala. Poate reusesc sa mai intru maine, tot de la serviciu
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea