Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 5
adriana spune:
Carmen, e un mumos baiatul.. mai ce seamana cu tine.. iar ala micu, o bomboana
Si cadoul ala il face? am vazut ca scrie 6+..
Alexandra si cat are bebelina? ce diferenta e intre ea si Isa?
carmen77 spune:
Hehe, cadoul l-a facut deja ... adevarat, ajutat un pic de taica-su, dar acu corabia troneaza la el in camera, ma bazaie pe mine non stop sa ma bat cu piratii ... moama ce cadou am mai ales si eu , da na, ce nu face mama sa aiba cupilu fericit ...
Marc piticot e Florin in pampersi, si e un dulce, e lipit de mine ca un abtibild, nu sta fara mine 5 minute, tre sa vina sa ma verifice un pic, se lipeste de mine, tre sa il mangai putin, apoi isi vede de ale lui o bucata, mai vine la verificat si tot asa ... , si e jale cand nu ma gaseste ... cand il duc pe Matei la gradi dimineata si il mai las cu taica-su ... de multe ori il gasesc disperat cu pruncu in brate , ca unde am stat atata?? Sper sa se ataseze repede de soacra-mea, ca daca nu is in big s.. it, m-au sunat deja de la resurse umane de la servici sa confirm ca ma intorc pe 17 noiembrie , asa ca nu mai am pe unde sa scot camasa. Deci avem o saptamana de acomodare cu bunica. Insa soacra mea e o femeie de aur cu o rabdare imensa cu copiii si sper ca va fi bine.
Iar Matei piratul meu focos e si el un dulce si nu stiu unde au zburat 5 ani .. off, daca am putea sa ii tinem mici ce bine ar fi.
Yael spune:
Matei! Scuze Carmen, am intarziat cu 2 ore si 5 min. (ca atat e ora la voi acum...). Vikinga, scuze, cu intarzieri... Suntem nascute in aceeasi zi, insa eu in nov. Va doresc multa multa sanatate si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca!
Allya, pt. Alex (eu nu v-am uitat!).
Eu sunt varza cu timpul... Nu-mi mai ajunge...
Carmen, sper sa nu regretati mai tarziu decizia pe care ati luato acum... Eu de cate ori ma intorc din Ro ii multumesc lui D-zeu ca mi-a dat sansa de a trai in alta tara... la fel si cand citesc ziarele, vad stirile... Fereasca D-zeu sa ai nevoie, sa te lovesti de sistemul medical din Ro si multe, multe altele... Multe de zis...
Pupici.
P.S. Superbe pozele Carmen
I, J5v, N 3.6v & E3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
super mami spune:
Neata.
Noaptea trecuta scrisesem un mesaj luunnggggggg.....noroc.. ca l-am sters
Aveam niste nervisori....valeleu.
Pe scurt ideea era ca noi nu avem bunici. E clar .....nu avem bunici.
Toti cei din ambele tabere fie sunt prea ocupati , fie au alte preferinte , fie sunt prea egoisti.
Dar am baut un pahar de vin rosu...am dormit o noapte si parca sunt mai impacata.
Sa fie asta necazul cel mai mare. Daca nu va suparati...nu pot sa dau inca detalii. Ma pocnira superstitiile.
Dar mai e putintel.
Intrebare: am vrea sa cumparam un pian si sa invete duduia sa cante. Credeti ca e prea devreme?
Si oare daca face ore doar in weekend e suficient?Carmen...aseara am studiat pozele voastre impreuna cu sotul. Mos Craciun e in cautare de ap foto pt o tanti cuminte ( moa )si vreau un nikon. Eu as fi vrut un d300.....dar e tare scumpi. Cu tot cu obiectiv eu l-am gasit la 2600.....cam asa ceva.
Asa ca ma gandeam la un d 90. Voi ca sunteti proprietari de nikon....ce parere aveti?
E o alere buna un d90?Pup iu tare Alexandra
alinkav spune:
Salut fetelor!
Cu mii de scuze.....
La multi ani Andreea si Matei!!!!!
5 ani...ce repede a trecut!!!!!
Chiar acum ma uitam la poze...
Vik, la multi ani!!!!
Carmen, eu cred ca nu ar trebui sa regretati nimc, ca altfel nu va veti obisnui inapoi la viata de aici!
SuperMami, sa reusiti sa realizati tot ce v-ati propus!Iar un nume clar pe care-l iubesc este OLIVIA!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adameasca spune:
Ia sa vad cat timp am la dispozitie, poate chiar apuc si eu o pauza de 10 minute...
Laura draga mea, la multi ani!!! Ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie Oricum, numai de bine, clar. Poze cand vedem cu divele?
Ciuf, niste poze cu tine cu rochita nu ne arati? Sa te admiram si noi. Ce bine o fi sa scapi de acasa fara copiii.... Ptiu, nici nu mai stiu cum e sa ies undeva fara ei. atata doar weekendul trecut am sunat la soacra si i-am zis ca ar fi cazul sa se bucure si ea de cei doi npeti ai ei, macar de astia, daca de cea din Belgia nu.... Si i-am facut pacheht si i-am trimis la ea vreo 2 ore. Am ascultat linistea din casa si m-am bucurat de ea. Cand povestesti despre Eva ta sigur nu povestesti despre Ilinca mea? of, of, of, or sa ne scoata peri albi fetele noastre... Laura. ai de grija ce patim noi, ca nici tie nu-ti prevad vreun viitor mai stralucit decat al nostru
Adriana, cred ca toate persoanele plecate din tara trec periodic prin stari de depresie cum ca vor acasa. Io personal n-am auzit si n-am cunoscut pe nimeni care sa nu sufere periodic din aceasta cauza. Cred ca tre sa te resemnezi o vreme ca n-ai ce face si gata.
Carmen, lui Maitei, abia acum m-am uitat pe poze. raman la fel de iremediabil indragostita de el. Tare mi-e drag de el, mi-au placut mult pozele alea in tricoul portocaliu cu 100& happy sau parca asa ceva. Apropo, poti sa faci plati pe net si aici in tara, eu de pilda am card ING si platesc marea majoritate a facturilor la utilitati de pe net. Am activat serviciul de internet banking si fac plati de acasa. Am niste fini din Arad care momentan stau in Bcuresti, dar la anul se muta la Arad. Poate reusesc sa ajung la ei si ne si vedem
Alexandra. am citit si rascitit mesajul tau cu bebelina de cateva ori. Nu-l pricep. Infiatzi fetitza pe care v-o doriti de ceva vreme? Hai, zi-ne, musai sa ne spui, nu ne mai tine cu sufletul la gura aici... E extrem, extrem de frustrant sa stii ca nu te poti baza pe bunici. Eu am suferit si inca mai sufar la capitolul asta. Si periodc ma apuca despresiile din cauza asta. Si desi incearca sotul meu sa ma faca o data sa pricep ca asta este, pur si simplu nu ma pot resemna. Mama nu mai e, in tata, sa ma ieste Dzeu ca spun asta, nu am nicio baza sa ii las copiii pe mana. El nu se poate ocupa de ei nici 15 minute, daca ii las in grija si ma duc in alta parte a casei sa fac ceva, cand ma intorc tata se uita la televizor si copiii strica ce si cum pot. Iar soacra-mea inca lucreaza full time, cand o caut e la birou sau la tara, unde merge des pentru ca trebuie sa vada de mama ei care e cam in varsta si singura. Nu zic, daca arde tara ma pot baza pe ea, ea e dornica si deschisa sa ne ajute, dar cand o stiu atat de obosita si de agasata, mi-e jena sa o sun sa o rog sa babysit sa ies eu cu Alex in orash, mi se pare ca asta e un moft de-al meu si nu-i corect sa trag de ea. Deci iti inteleg frustrarile la capitolul asta... cand se finalizeaza marele eveniment? macar sa stim cat mai stam cu cufletul la gura...
Mai rasare soarele si pe strada mea, de ieri sotzul meu a intrat intr-un program de lucru oarecum decent si nu le mai am chiar pe toate pe cap. Si ieri am primit si o veste buna: de azi ne reluam antrenamentele de la patinoar. Luk s-a bucurat la maxim ieri cand i-am spus si eu o data cu el pentru ca in felul asta facem miscare organizata de 3 ori pe saptamana, de tot atatea ori am ocazia de a sta de vorba nerstingherita cu prietena mea, pentru ca si fata ei se prgateste pentru o cariera de patinatoare. E drept ca don'shoara Oana are ceva sanse sa devina o mica Irina Slutkaya, pe cand Luk maxim poa sa devina copil de mingi. Ce pacat ca patinajul nu implica si niste mingi... Anyway, asta era ideea, ca facem miscare. ieri il studiam pe Luk si ma uitam la el cum parca a facut facutze si i-au disparut picioarele alea atletice pe care le avea asta vara. Nu-i nimic, indata le face la loc.
Asa. POLL: cu cadouri luam de Craciun la copiii? Vreau idei va rog, ca mai in ceatza ca anul asta n-am fost vreodata in cariera mea de parinte... Anul trecut le-am luat maruntisuri si corturi de-alea de fash care se intind prin casa, legate de un tunel. Apoi acu 2 ani Luk l-a primit pe Thomas pe sina. Anul asta n-am nicio idee... Au jucarii o multime, avem si acvariu, avem si pesti, avem dinozauri de toate felurile, formele, marimile, culorile, avem carti si ale obiecte de studiu asemanatoare. Ce naiba iau cadou? Lego au sa ni le punem si-n cap. Alte legoui nu mai iau, m-am saturat sa fiu singura care strange prin casa. By the way, broasca testoasa nu mai avem. Da, stimata audientza, am pierdut broscutza testoasa prin casa. Care era biata de ea cat podul palmei. Cred ca au aparut manifestari sinucigase la ea de cand a ajuns la noi in casa. Ca a fost a treia oara cand am pierdut-o. Primele 2 dati a fost mai norocoasa, am recuperat-o imediat. De data asta e disparuta de sambata seara. Si nu intrevad sanse de a o mai gasi... Am scos-o la aer intr-o tava destul de inaltutza, cam de 4 degete asa, si totusi ea a escaladat tava si a cazut pe undeva pe covor prin sufragerie. N-am mai gasit-o, desi am facut eforturi disperate s-o gasesc. O s-o gasesc clar cand o sa dea semne de putrefactie, ca altfel decat dupa miros nu stiu cum sa fac s-o mai gasesc... Any idea?
Gata, ca sunt la serviciu si am iar treaba.
Va pupa mama, sa fiti cumintzi.
alinkav spune:
Carmen, ce tort smecher ati avut!!!!De cadou nu mai spun nimic...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
carmen77 spune:
Multumim frumos de tot de gandurile bune si urari! . Am baiat mare, ce mai .
Alina si Izzy, clar NU plecam cu regrete spre Ro, altfel nu am face-o ...
Izzy, eu sunt foarte realista de felul meu, stiu ups-urile si down-urile Romaniei, insa, na, nu e de lauda chestia asta, dar, noi cam avem "pile" in toate sistemele importante, adica avem rude multe in sistemul sanitar, din care vreo 2 chirurgi grei in Timisoara, avem unchi care lucra in politie, sistem judiciar, deci la o adica avem la cine sa apelam cand vrem sa nu stam la 100 de cozi si liste de asteptari ... nu zic ca e kosher chestia asta, dar stiu ca asa functioneaza sistemul in Ro .. ziarele nu le-am citit nici cand am stat in Ro pentru ca romanului ii place sa exagereze de numa', si nu are rost sa citesc stiri pompoase care sa ma deprime inutil, am selectat eu chestiile care mi se pareau importante si le citeam pe net. Insa eu prin intorsul in Ro am 2 lucruri pe care le castig: o familie mare pt copiii mei si mai mult timp liber pt ei, chestii care bat de departe minusurile de care ne vom lovi.
Izzy, LA MULTI ANI!!! . Scuze, nu am stiut ca e si ziua ta odata cu cea a Laurei! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copilasii tai.
carmen77 spune:
PS pentru Alina: tortul e facut de mine!! .. singurica si cu manutele mele .. e un cheesecake peste care am pus un frosting si o imagine de zahar cu Scooby Doo .. a fost super simplu de facut si super laudat.
Revin cu ideile de cadouri de Craciun, ma duc sa duc Mateiul la gradi ca azi ii fac cake si acolo ... si nu vrea sa il rateze .
carmen77 spune:
Am promis ca revin .. se pare ca azi am diaree verbala .
Alexandra, am intrebat marie-ul si mi-a zis ca D90 e un aparat excelent, vei fi super multumita de el .. noi am avut si D300, si D200, acuma s-a oprit la D3 .
Ileana, idei de cadouri de Craciun: pun linkurile de la toys'rus, cum nu este in Romania, nu cred ca va fi considerat reclama. Deci, eu as opta pentru chestii care sa ii implice pe amandoi in activitati, mai ales ca vine iarna si veti sta mult in casa ...
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2852344&kw=&origkw=&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2567269&f=PAD/Brand%20Name%20Secondary/Play-Doh
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2852718&kw=spin&origkw=spin&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2690605&cp=2582828.2582814.2582818.2582818&parentPage=family
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3282091&cp=2582828.2582814.2582816.2582816&parentPage=family
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2690876&cp=2582828.2582814.2582818.2582818&parentPage=family
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2686411&cp=2582828.2582814.2582818.2582818&parentPage=family
Matei are din astea (deci testate si placute: piratul pop up, aqua doodle (super misto si ii tine ocupati pe amandoi si nu iti murdaresc casa), monopoly (jucam noi 2 de ne spargem), hoopsterul ala de sarit (f bun iarna), si jocul ala de memorie). Setul de platelina cred ca il luam si noi de Craciun .. sper sa fie hit. Evident, pe langa alte prostii .