Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui gessy

Buna gravidutelor. Avand in vedere ca doctorita mea mi-a reclaculat data de nastere am sa va rog sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru cu multumirile de rigoare.
Datele mele sunt DN 14.12.1978; UM 14.07.2008; DPN 18-22.04.2009.

As vrea sa va intreb daca pe voi va doare capul, ca pe mine ma omoara cateodata.
Va pup

14+

Bine ai venit!!
Durerile de cap la mine sunt deja zilnice si incep dupamasa ,nu ma lasa pana ma trezesc a doua zi. Rare sunt zilele in care nu ma doare capul , dar incerc sa le suport .Mai scad ca intensitate cu un masaj pe care il face sotul.dar deja l-am disperat

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Aa si am incercat aseara tratamentul dyanei cu cartofi la rece taiati felii aplicati pe frunte. Sa stii ca m-a lasat pt o perioada.
Sanatate!

Pup

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna fetelor
eu vin cu vesti nu foarte bune
adica- feciorul meu iara a reusit dupa 4 zile de gredi sa se imbolnaveasca cu o faringoamigdalita f f f urata
si de sambata seara face febra , iar in noaptea asta nu am mai dormit din cauza tusei- care erau ca niste convulsii si din cauza carora urla de durere
si ca sa fie totul cat mai bine am reusit sa primesc si eu ca ma ustura gatul de numa
asa ca ieri a fost program de umblat la medic,saptamana asta raman acasa cu el.
sper sa pot intra mai des sa va citesc ca am ramas tare in urma

16+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

ah, si am schimbat semnatura

17+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

zsuzsu insanatosire grabnica feciorului si tie, ai mare grija trateaza-te cu ceai,lamaie si miere pana nu te ia mai rau

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gessy bine ai venit la noi. un pupic mare pentru bebita nou
alina.n ma bucur ca te mai lasa capul de la metoda mea de baba. ce sa facem, incercam si din astea.
azinoapte am visat foooooooooooarte urat si m-am trezit speriata rau. cred ca l-am zapacit azi pe bebita ca am mangaiat burtica toata ziua sa fiu sigura ca e la locul ei.

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor.
floric, Joanna multa sanatate va doresc si eu atat voua cat si puiutilor
mariaK exact asa ma trezesc si eu, inclusiv in week-end intre 5-6 dimineata, iar seara la 8-9 ma pregatesc de culcare. Daca ma prinde ora 10 e mare lucru. Pipi tot de 3ori/noapte din 2 in 2 ore, si de multe ori ma doare si capul noaptea, asa ca abia astept sa ma trezesc.
Eu am mai observat o chestie, nu stiu daca voi ati patit cand vomit, dimineata, pierd 1-2 picaturi de urina, uneori si cand stranut. E normal, a mai patit cineva ? Eu i-am zis dr si mi-a zis ca el nu am mai auzit si mi-a dat sa fac un sumar de urina. S-a gandit sa nu fie vreo infectie.

Fetelor eu am facut doua programari ptr eco 4D cu morfologie fetala. Una la Sanador la dr Meclea Ghe si cealalta la MedLife la de Chitescu Rodica.
Perioada in care tb facuta ecografia, pica exact in perioada sarbatorilor, si nu am avut de unde alege un dr anume. A auzit cineva de ei? Ma puteti indruma spre unul din ei, va rog?
Am citit la inceputul capitolului ca dyana tb sa mearga la dr Chitescu. Asa ca diana spune-mi si mie te rog ce impresie ti-a facut, te rog.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

iuca si eu ma picuram pe mine cand vomitam. mie doctorita mi-a zis ca e normal. sfincterele se relaxeaza in sarcina.

Maria 21+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

iuca, doctorul meu care e fooooooooarte pretentios lucreaza numai cu chitescu. personal nu am ajuns la ea, saptamana viitoare am prima programare la eco de 17 sapt- deci o sa-ti spun atunci impresiile mele. si pentru morfofetala de sapt 22 am programare la ea, dar am si la dr pop de la diagnosis. depinde cum o sa-mi placa de ea acum ca sa vad ce fac pana atunci. oare il zapacesc pe bebe daca fac 2 morfofetale in zile consecutive????
a, si intr-adevar sfincterele sunt mai relaxate in aceasta perioada, si din cauza ca dispar complet exercitiile de burtica si incercam sa relaxam "zona" cat mai mult.

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Va multumesc mult fetelor
Diana abia astept sa faci eco sapt viitoare sa imi spui ce parerea ti-a facut.
Eu programarea o am pt 22 dec si atunci voi avea aproape 22 sapt (pe 25 dec fac fix 22 sapt)

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

12+

Mergi la inceput