Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bogdana ai o burtica incredibila. cred ca ai 2 flacai zdraveni acolo, la cat de marisoara ti-a crescut.

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

DN 1.01.1975
UM 22.06.2008
DPN 21.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna dimineata burtici

Aris , Bogdana frumoase burtici acum ne intrecem in burtici da pe la 9 luni cred ca no sa ne mai vedem de ele

Fetele haideti sa va zic eu ce folosesc pt epilat, de fel nu merg la cosmeticiana pt ca nu prea suport ideea ca s-a mai folosit cerara pe altele etc stiti voi.., asa ca de 1 an mi-am luat un aparat de epilat cu ceara. Nu a fost prea scump cam 1mil si la el se gasesc rezerve care mie de ex imi ajung pt mai multe epilari +mai trebuiesc fasii cu care se trage ceara.Aparatul il bagi in priza ,incalzeste singur ceara la temperatura suportabila indiferent cat il tii in priza are temp constanta ,este usor de manipulat si foarte comod.Cum ceara consumata poate fi folosita doar 1 data acum imi cumpar numai rezerve de ceara si fasii.
Eu ma inteleg f. bine cu acest instrument si nu m-am ars niciodata, deci vi-l recomand cu incredere.

Pup

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

diana, bogdana- mie toate gravidele mi se par pline de feminitate.si asta pentru mine e egal cu sexy...avem ceva...nu pot sa-l numesc, stalucirea aceea...bucuria si mandria ca o sa fim mamici. eu de cate ori vedeam o burtica pe srtada ma emotzionam si aveam un fel de respect pentru ea....poate e de vina si faptul ca l-am dorit f mult si am facut multe pana sa ajungem sa ne vedem visul cu ochii sau poate pur si simplu e vorba de instincte.
bogdana- ai o burtica superba...se cunoshte ca sunt doi

simina - eu o iau ca pe un compliment

17+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - vreau detalii...te rog. marca si cam cum arata, sa nu ma trezesc ca iau cine stie ce prostie.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi fetelor..toate burticile mi se par si mie superbe..la fel cum zice si aris. Fiecare graviduta are ceva superbun nou sufletel

Bogdana
18si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Bun venit Raaluca si sarcina usoara cu bebe sanatos

Bogdana
18si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

diana, bogdana- mie toate gravidele mi se par pline de feminitate.si asta pentru mine e egal cu sexy...avem ceva...nu pot sa-l numesc, stalucirea aceea...bucuria si mandria ca o sa fim mamici. eu de cate ori vedeam o burtica pe srtada ma emotzionam si aveam un fel de respect pentru ea....poate e de vina si faptul ca l-am dorit f mult si am facut multe pana sa ajungem sa ne vedem visul cu ochii sau poate pur si simplu e vorba de instincte.
bogdana- ai o burtica superba...se cunoshte ca sunt doi

simina - eu o iau ca pe un compliment

17+

ff bine ca asta am si vrut sa fie!!! este SUPER TARE POZA!!!.. ffff sexi!!! De-as fi aratat si eu asa numai mulat ma imbracam!!! da deh...MEC-ul din copilarie este de vina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris gasesti la Kallos nu exista la ei decat un singur model de aparat pt epilat , eu l-am vazut expus in raionul lor din incinta Auchan de langa mine.In afara de aparat sa-ti iei si 2 rezerve + 1cutie de fasii pt inceput.
Ca dimensiuni ca sa-ti faci o idee este cam cat un pachet de cafea Iacobs cartonat de 250gr .

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Buna gravidutelor. Avand in vedere ca doctorita mea mi-a reclaculat data de nastere am sa va rog sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru cu multumirile de rigoare.
Datele mele sunt DN 14.12.1978; UM 14.07.2008; DPN 18-22.04.2009.

As vrea sa va intreb daca pe voi va doare capul, ca pe mine ma omoara cateodata.
Va pup

14+

Mergi la inceput