Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla, leeloo, mababei - dragutzele
incet cu complimentele ca si asa nu imi mai incap in piele si la propriu si la figurat datorita burtici.

floric - sa fie intr-un ceas bun mutarea....eu eram cu masa de la ikea..m-am gandit poate are cineva dintre ai tai drum prin bucureshti. poate vorbeshti cu doctorul sa iti lase o branula si sa-ti pui singurica perfuzia...eu asa am facut dupa laparoscopie(cu ceva ajutor a mers si cu punga agatzata de lampa)

17+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna, !

Am vazut ca si voi aveti dileme in legatura cu epilatul inghinal. Eu am cosmeticiana mea simpatica si curata si as vrea sa ma epilez pana cat mai aproape de nastere. Cosmeticiana mea imi povestea ca a mai epilat chiar si cu o saptamana-doua inainte de nastere. Important e sa nu fie ceara foarte fierbinte, din cate am inteles, si sa va ia mai usurel, pe fasii mai mici, ca sa fie mai mica durerea. Eu n-am avut nicio problema cu epilatul. Singura "faza" a fost ca pentru a-mi epila si dosul picioarelor a trebuit sa ma invart de pe stanga pe dreapta si cred ca l-am zgaltait pe bebe, ca a inceput sa boxeze. Pana si cosmeticiana vedea cum mi se misca burta.

Monik 19+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pardon ca am uitat sa schimb semnatura

Un mare pentru Joanna si Floric!

Monik 20+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Aris esti foarte...sexy!
Am cautat alt termen dar "sexy" te defineste cel mai bine.
FELICITARI!!!!!!!

15+
Baietel sau fetita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

mititica si eu am la fel burtica rotunda, numai din profil se vede, dar oricum este destul de vizibila, ieri am observat ca era un pic cam tare, si ma cam durea undeva jos (inghinal), am stat cam mult in picioare si am avut o zi fff agitata la servici, cred ca din cauza asta, in rest este ok, normala ca si pana sa raman insarcinata.Daca stai seara linistita in pat , cu fata in sus sau chiar si in picioare si apesi usor pe burtica , mergi pe linia simfizei catre buric o sa simti ceva tare, acolo este bebe, nu ii face nimic rau, dar sa nu apesi prea tara, numai asa un pic, si poate si misca.
De miscat misca, dar nu periodic, asa cand vrea el, ca o mica falfaiala, dar pe zi ce trece parca simt din ce in ce mnai puternic miscarile lui si rambesc de fiecare data, imi este drag de mor.Va pup, hai ca am vb ........

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Buna burtici!Eu intru mai rar, dar avand deja 2 flacai nu prea am timp.
Am fost si noi la eco acum acum 2 zile si se pare ca sunt 80% sanse sa mai avem inca un flacau. BB este bine. Are 108 gr si aproape 10 cm. Mi-ar fi placut fetita dar acum ma bucur de inca un baietel. Deci ....soacra cu trei nurori scrie pe mine.

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+

FELICITARI!!! pt inca un baietel. sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. mi se pare tare dragutz ca ai 3 flacai. sanatate multa le doresc celor doi bolnavioriri

ps. stai linistita ca facem noi nurori

Maria 21+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna dimineata
Shasa deci suntem doua soacre cu 3 nurori

Bogdana
18si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata. am reushit si eu sa pun cateva poze cu burtik si cu camera lui bb.

17+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

poza 10 de la "burtica mea" este buna de Playboy!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aris, bestiala burtica ta. eu n-am fost niciodata asa slaba, deci acum la 16 saptamani pot sa-ti spun ca sunt mai mare ca tine, si in nici un caz nu e nimic sexi la mine. talie slava domnului inca am, niste sani mari si tari pe care-i arat la toata lumea, dar deja ma simt cam maricica. nu am luat decat 1,5 kg, dar.....cu ce aveam inainte, arat de 6 luni, nu de 4. saptamana trecuta mi-a explodat burtica pur si simplu, creste intr-un ritm alarmant, drept pentru care sotul meu e foarte sigur ca acolo e flacaul lui care se face baschetbalist. vedem noi saptamana viitoare daca e flacaul lui sau fetita lui mami.
P.S. camera flacaului este absolut superba
flori bine ai venit acasica, ai mare grija sa nu faci efort; oricum e nasoala faza cu mers in fiecare dimineata la spital, si nu are cum sa-ti faca bine. incearca sa convingi doctorul sa-ti lase branula si sa iei o asistenta din spital care sa-ti puna perfuzia acasa, poate asa vrea. un pup mare pentru bebitu mic, ca sa fie cumintel

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am pus si eu 2 poze noi cu burtica mea actuala

Bogdana
18si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput