Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

aris esti o graviduta sexiiii si imi place camera lui bebe, cred ca va fi f frumoasa in final Eu am burtica putin mai mare dar sunt si putin mai plinuta

[gravi18+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am reusit sa vad si eu pozele.
super. esti o graviduta sexi asa cum zicea si adee iar camera lu bb e tare frumoasa.

de la mine

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna burtici!Eu intru mai rar, dar avand deja 2 flacai nu prea am timp.
Am fost si noi la eco acum acum 2 zile si se pare ca sunt 80% sanse sa mai avem inca un flacau. BB este bine. Are 108 gr si aproape 10 cm. Mi-ar fi placut fetita dar acum ma bucur de inca un baietel. Deci ....soacra cu trei nurori scrie pe mine.

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna fetele!
Aris, ce sexy esti!

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Va pup pe toate ca nu pot sta am baietii raciti si fug sa stau langa ei. Voiam sa va dau si voua vestea cea buna. Am mai scris eu si acum vreo 2 zile dar eram inca moderata si nu cred ca ati apucat sa vedeti.
Va puuuuup si multa, multa sanatate!

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

adee,mihaela - suntetzi nishte dragutze va multzumesc pentru aprecieri.
azi m-am apucat de camera si mi-am dat seama ca e tare greu sa o amenajez pana nu vine mobila, ca nu stiu unde sa agatz nebuniile pe peretzi...sa nu ma trezesc ca le pun in spatele shifonirului. am zis ca ashtept o reconfirmare miercuri cum ca e baiat si fug sa o comand pentru ca dureaza cica vreo 2 luni...dar pentru ca traim in romania sunt pregatita sa ashtept vreo 3 daca tzinem cont ca vin sarbatorile. daca vine pana pe 15ian, e ok..am timp destul sa cumpar hainele si cosmeticalele. o sa pun acum o poza si cu mobila aleasa
-ici

17+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Aris, frumoasa camera lui bebe iar mamica lui foarte sexy! Sunt de inteles privirile sotului, "intarziate" pe o anumita zona!

mihaela
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

de ayla stie cineva ceva?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

dragele mele, in sfarsit, acasa. Joanna, am ales si eu calea ACASA decat in spital pt a ma mai recreea, insa conditia este ca in fiecare dimineata sa merg la spital sa imi fac o perfuzie cu gynipral. nu ma intrebati de ce vrea dr asa si nu pot sa/mi pun acasa o perfuzie...ca si trambalarea in fiecare dimineata nu va fi o placere dar incerc si asa, oricum daca nu ma simt bine optez pt varianta spital. acasa stau la fel in pat, darma mai misc dintr/un dormitor in altul. Starea mea nu este chiar excelenta dar ma simt bine.

VOM FACE GALARIE....HAIIIIIII JOANNA!!!!!!!!! HAIIIIIIII FLORI!!!!!!!!
Multumesc tARE mult de ideea mesei de la ikea dar la noi la tara ( ) nu exista magazin ikea. avem altele.

Sanatate si mult bine.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

arys..esti frumusica foc si camera lu bebe este super

vreau si eu s apun poze undeva..insa acum nam imp sa ma apuc de treaba..am de facut un proiect pt facultate..

va imbratisez

Cristina cu bebe mic 18+

nasterea in apa

Mergi la inceput