Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
Floric spune:
Iubitele, am trecut de prima zi de perfuzii
. Are si dr meu meteahna sa te vada in fiec dimineata la spital sa te intrebe de sanatate. am ramas cu branula in mana pt maine dimineata, si ma rog sa ma tina cat mai multe zile. Azi din a 4 a incercare mi/a nimerit vena buna, restul de 3 ori imi punea branula apoi se spargea vena. SUBLIM. Cunoasteti vreo modalitate de refacere rapida a venelor dupa un astfel de traumatism?
Ce mult ma bucur cand aud cum la una miscas, alta cunoaste sexul...e minunat...suntem o familie.
SANATATE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!
Ciresica5 spune:
Va pup burtici,
Bine v-am regasit! Eu n-am mai intrat pe forum de vineri, caci am fost plecata tot week-end-ul si abia asteptam sa vad ce mai faceti voi si bebicii! ![]()
Gessy, Raaluca, bine ati venit in randul burticilor!
Zsuzsu, multa sanatate baiatului tau, sa se faca bine cat mai repede si sa ai si de tine grija, ca si tu esti importanta!
Dyana, stai linistita si nu-ti face griji in legatura cu visele! Am citit undeva ca in perioada sarcinii, femeile viseaza foarte mult si mai ales foarte urat! Asa ca... esti in grafic! ![]()

18+ cu 
lysbeth spune:
apropo de vise:D azinoapte am visat ca nascusem. Ce e surprinzator e ca nascusem doi pui de mata, un motanel si o pisicuta. Erau mari, pufosi si albi. M-a socat si pe mine visul dar am mai citit pe net si se pare ca multe femei au vise din astea cu puide animale...Cik acum se instaleaza sentimentele materne
In alta ordine de idei azi am experimentat pt prima oara mersul de la scoala acasa pt fetita. Ramasese ca ia tramvaiul, merge cateva statii si asteapta apoi cuminte sa vina tati sa o ia.
Numa ca tati se plictisea asa ca s-a dus sa se plimbe prin mega....
Drept urmare copilul a asteptat singur in statia de tramvai 30 de minute.
Stau sa ma gandesc.... cat de "dashtepti" pot fi barbatii...
Ce e mai rau este ca in ultimul timp ma gandesc oare dak merita sa mai fac un copil...Si cu unul e belea si problem si tati asta face numa prostii de dim pana seara. Anyway loc de intors nu e asa ca o sa-l astept cu drag pe micutul alien
15+
gessy spune:
iuca si eu m-am programat in decembrie tot la dl dr meclea de la sanador pentru ca am auzit ca este bun. O amica de a mea a facut morfologia fetala tot la el si era incantata. De la altcineva am aflat ca se mai poate intampla ca uneori doctorul sa fie mai cu capul in nori dar sa nu eziti sa ii adresezi intrebari. De cealalta doctorita eu nu stiu nimic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca Buna fetelor. floric, Joanna multa sanatate va doresc si eu atat voua cat si puiutilor mariaK exact asa ma trezesc si eu, inclusiv in week-end intre 5-6 dimineata, iar seara la 8-9 ma pregatesc de culcare. Daca ma prinde ora 10 e mare lucru. Pipi tot de 3ori/noapte din 2 in 2 ore, si de multe ori ma doare si capul noaptea, asa ca abia astept sa ma trezesc. Eu am mai observat o chestie, nu stiu daca voi ati patit cand vomit, dimineata, pierd 1-2 picaturi de urina, uneori si cand stranut. E normal, a mai patit cineva ? Eu i-am zis dr si mi-a zis ca el nu am mai auzit si mi-a dat sa fac un sumar de urina. S-a gandit sa nu fie vreo infectie. Fetelor eu am facut doua programari ptr eco 4D cu morfologie fetala. Una la Sanador la dr Meclea Ghe si cealalta la MedLife la de Chitescu Rodica. Perioada in care tb facuta ecografia, pica exact in perioada sarbatorilor, si nu am avut de unde alege un dr anume. A auzit cineva de ei? Ma puteti indruma spre unul din ei, va rog? Am citit la inceputul capitolului ca dyana tb sa mearga la dr Chitescu. Asa ca diana spune-mi si mie te rog ce impresie ti-a facut, te rog. "Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele." Les Brown 12+ ![]() ![]() |
14+
novus spune:
Buna, frumoaselor burtici !!! nota 10 
pt toate burticile !
Eu am fost aseara la control totul e ok, bebelina mea e cat un salam (de calitate evident ![]()
) face tumbe si alte chestii !!!
Asistenta (care era noua pe acolo) mi-a facut si un compliment in sensul ca nu m-am ingrasat deloc
i-am spus ca daca 8 kg e nimic ,asta e ...
!! am lamurit-o ca aveam unde umple golurile inainte de sarcina si de aceea nu se vede inca !
20+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Adee spune:
| citat din mesajul lui novus Eu am fost aseara la control totul e ok, bebelina mea e cat un salam (de calitate evident 20+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
novus esti mortala

18+poze
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui gessy Buna gravidutelor. Avand in vedere ca doctorita mea mi-a reclaculat data de nastere am sa va rog sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru cu multumirile de rigoare. Datele mele sunt DN 14.12.1978; UM 14.07.2008; DPN 18-22.04.2009. As vrea sa va intreb daca pe voi va doare capul, ca pe mine ma omoara cateodata. Va pup 14+ |
Pe mine ma doare capul mult mai des decat in mod normal.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
iuca spune:
gessy iti multumesc mult 
Si pe mine ma doare capul si inainte aveam migrene, dar dupa vreo 3 nurofen forte imi trecea. Acum nu iau nimic, imi pun doar cartofi (acum am aflat ca se tin si in frigider sa fie mai reci).
Acum ma doare mai mult si mai nou ma doare noaptea mai tare decat ziua.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
12+ 

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean am pus si eu 2 poze noi cu burtica mea actuala Bogdana 18 si + Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Bogdana, tu ai baietei?

Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
aris26 spune:
alina.n - multumesc mult pt lamuriri. ma duc sa-l caut in weekend.
fetelor pentru scapariele de pipi sunt recomandate exercitziile kegel. am inteles ca dupa nashtere problema se agraveaza...asa ca trebuie sa lucram din timp. eu le fac de cand am ramas, mai ales pentru ca sper sa nasc natural si am inteles ca daca sunt perseverenta am shanse sa scap de minunata taietura. sunt f ushor de facut...eu ma distrez copios, daca ar stii lumea ce fac eu in timp ce ei vorbesc cu mine...sunt utile cand stai blocata in trafic sau la o shedintza plictisitoare![]()
17+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Andrei Luca -15.12.2006