Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,
Bibiloiu' a dormit foarte bine azi-noapte, s-a trezit doar pe la 4.30, eu aveam o tzitzi super dureroara, plina, curgea de la facuse leoarca, l-am mufat, m-a rezolvat si a dormit pana la 7.30.
Am remarcat ca (cu ajutorul meu) si-a facut un pic de program: trezirea in jur de 7, apoi la 9 sooomn, acum doarme, iar seara la 9 gata, se termina ziua. Sunt multmumita. Acum sper sa facem tranzitia si de la adormitul pe perna la adormitul singur, aseara n-a mers, dar o luam baby steps.

Reallaura multumim pentru schema, am pus-o in bookmarks, imi pare bine ca ai retinut ce a scris Inais - ea propunea sa scrie toat lumea schemele proprii si ea sa le centralizeze intr-un doc, pe care sa-l avem noi.
Ce faci mami de Iasmi, dormi, ai?

Iulia m-am distrat copios, abia astept sa-i pove si eu lui tati, care e insarcinat cu spalat d evase si facut de cafea.

Nici Robert nu a vrut ceai, plimba biberonul prin gura, mai inghitea cate un pic, dar tragea mai mult aer si m-am lasat pagubasa; oricum la cate lichide beam eu, nu avea el sete.

Unde-i Mirci care rade Laura, ca iar mi-a scapat

mai, Miss e tot upgradata?? Uff... naspa fara net. Mi-e dor de ea, ca ne pov mereu cum a fost noaptea, sper sa vina cu niste vesti foarte bune despre Daviduc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza!

Cleo, la mine insomnia de care zici dureaza tot asa, de la Andrei, cand era mic. Cand nu ma trezeste vreunul din copii ma trezesc eu singura. Seara tot la 11-12 ma culc, pe la 6 fac ochi.

Lori, n-am rezistat nici eu ieri sa nu intru la raionul de bebelusi, si i-am luat un costumas grosut de iarna lui Raducu, poate le-ai vazut si tu acolo, dintr-un fel de fleece mai gros si f.f. moale, pantalon si bluza. Foarte haios si body-ul de barbatel pe care i l-ai luat tu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata. azi ne-am trezit la 9 jumate!!! Bine la 7 nu mai facea fata tzizti, d-ai prepara bibe, n-a vrut sa pape, apoi s-a trezit iar - banuiesc ca pe la 8 si l-am pacalit...ca sa dormim si noi mai mult.

Iulia hai ca am ras si eu si Bogdan de faza cu socrii...pai cum ei au intrat acolo fara sa salute gazdele?? Uite ca nu scrie cand se baga oul, dar completam cu ce zic alte fete! Eu incep sapt viitoare diversificarea. Si intr-adevar, o sa intreb si unde e locul cerealelor cand ma duc data viitoare la control.
Si in plus nu-s de acord cu sarea, mierea si zaharul! nu-i dau pana la 1 an!
Cleo eu nu am insomnii, as dormi mama mama daca nu s-ar trezi puiul din ora in ora!Iar ziua inevitabil mai adorm vreo jumatate de ora pentru ca puiul ma simte cand ma scol din pat si se trezeste...asa ca trebuie sa stau cu el.
Mihaser mult succes azi la fizioterapie! Pupici lui Cri, dragul de el! OOof eu nu am mai ajuns la biserica de mult, tre sa fac un efort si io.
Camelia rar mi-a baut si mie Mirci babydrink facut un pliculet la 100 ml (nu 50 cum scrie pe cutie ca e prea dulce). De obicei nu prea bea.
Socrate distractie frumoasa nasica si sa vii cu poze!
Lorichuite AICI filmuletul cu Mirci in hohot.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Buna,
Dupa cum vedeti sunt noua.
Ma numesc Camelia (28 ani) si am o fetita - BIANCA MARIA - 10.06.2008

Vreau sa va intreb ce fel de ceai beau bebeii vostrii ca a mea nu vrea nimic, nici apa.

Camelia, bine ai venit printre noi. Scrie mai multe mesaje, ca sa nu mai fii moderata. Si povesteste-ne despre tine si fetita ta

Nici eu nu-i dau lui Raducu nimic in afara de laptic de la tzitzi deocamdata, nici ceai, nici lapte.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
LMA ptr.Eliana,Ana Maria si Bogdan.sa cresteti amri,sanatosi si frumosi
Eu raportez inca o noapte agitata..s-a frichinit in patut,a molfait la tzitzi....iar 'amenint' ca daca si la nopate mai face asa,de luni incerc lapte praf inainte de culcare.sunt franta.si colac peste pupaza,azi noapte la 3 schimbam asternuturile la Mariuca in camera ptr.ca d-ra a binevoit sa faca pipi pe ea...nu stiu ce sa-i mai fac sa se trezeasca noaptea sa ceara..e deja mare si sutn un pic ingrijorata.
ieri am fost la Boldesti (langa Ploiesti) la curte.Maria s-a jucat,Sara a dormit fff bine in carut.la intoarcere am condus eu din motiv de sot bautor de bere si a trebuit sa ma opresc pe drum sa-i dau un pic sa suga ptr.ca plangea si sotu' nu reusea sa o potoleasca.dupa aceea a mai carait un pic si nani.
Camelia,nici Sara nu mananca nimic deocamdata,decat lapte.Apa am incercat si nu vrea,nici ceai..nimic..nici macar medicamentele nu reusesc sa i le bag pe gat
o zi superba

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

neatza!

Noi azi mergem la un botez...la biserica doar. Asa ca o sa plasam pitica la strabunica-sa la curte!...mai sta si ea la aer! Avem si drum la Auchan de cumparaturi. Ce...numai Gabitza si Lori sa se destrabaleze si sa cheltuie bani!?
Draga mea Lori, nu dormeam la ora aia! Dar nici nu ma trezisem de mult! Stii tu ca Iasmi de la ora 23 la ora 8.30: sooooomn! Multumescu-ti Doamne!!
Nu as rezista ever sa dorm noaptea doar cateva ore...sau sa ma trezesc! Poate si pentru ca m-am dezobisnuit!

Am retinut schema Laurei! Intr-adevar foarte completa. Si intr-adevar si eu zic nu pentru sare, miere, zahar.

Mai mie dr. de fam. a Iasminei mi-a zis ca totul e "ochiometric" nu mi-a dat cantitati de apa, cantitati de legume...asa ca eu nu prea am ce scrie.
Oricum pana acum am schema de la CamiM si schema Laurei....cine mai doreste...cine mai pofteste? La sfarsit va trimit fisierul pe mail-ul comun. Daca vreuna dintre voi a mai salvat vreo schema data de vreo mamica de aici, let me know!

Va si duminica placuta!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna,
sa va spun mai multe despre noi.
Pe data de 10.06.2008 la ora 1.30 noaptea m-au apucat durerile (vroiam sa nasc natural, iar DPN era 05.06.2008 - deci trecusem de termen). Am plecat cu sora mea la Suceava, caci sotul era la servici in Suceava. Am avut travaliu pana la 2 p.m.( 12 ore) si sa-mi spuna doctorita ca este prea mare bebele si ca tb sa fac de urgenta cezariana. Am nascut o fetita de 4000 gr si 52 cm.
Am alaptat-o doar 1 1/2 luna si gata pt ca ma chinuiam cu mameloane din silicon si nu se satura si nu lua in greutate.
Am papat mai intai Humana acum papam Lactana - Topfer.
Acum avem 6400 gr si 65 cm.

Pentru ca ii dau lapte praf am inceput mai devreme cu mancaricile.
De asta intreb ce mai beau bebeii vostrii pt ca tb sa bea mai multe lichide. Mananca f putin , 6 - 7 mese pe zi cam 100ml in medie , dar uneori si mai putin. Pentru ca nu lua in greutate, de la 2 luni mi-a zis doctorita sa-i fac laptele cu mucilagiu de orez (in fiecare zi tb sa fierb orez) - ii pun jumatate apa jumatate mucilagiu. Iar acum nu vrea altfel.
Ceai tot Baby drink ii dau si tot 100 ml in loc de 50 ml. Dar altfel de ceai nu vrea.

Mergi la inceput

Cum pot sa pun si eu fotografii in mesaj?

Cam cat dorm bebeii vostrii si cat mananca deobicei - intreb mamicile care dau lapte praf.

Mergi la inceput

Andreap - cand ii dau vigantolul stie si ridica singura gurita in sus si ii numar unu, doi 2 picaturi. Si rade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. am dormit binisor, si vorba gabitzei, daca nu ma trezeste fata, ma trezesc singura. adorm pe la 11-12 si la 6-7 sunt treaza. la 3-4 ma trezesc daca se foieste fata si-i infig biberonul in gurita fara ca ea sa se trezeasca, papa in somn. pe zi nu pot si nici n-am timp sa dorm. am fost la biserica de am impartasit fata, mergem odata la 2 sapt...imi facu fata azi un kk de trecu prin pampers si body, strampanel...o bagai in lighenusul ei cu apa calda si o spalai cu totul ca pana sa ma foiesc eu sa iau aia, ailalta cand vazui cat e d kkta, se spoi pe picioare, manute, masa de infasat....bagai la spalat. sa ma ierte DD dar daca le lasam pana maine, imputeam casa...vb lui cleo..daca asa pute kk acu, cat papa fructe si legume, nu vreau sa stiu cum va fi dupa ce va papa carnita si branzica si nici n-am rinita

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput