Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Oana, am lipsit si joi, cand am fost prima oara la ginecolog, cu urgenta aceea, si ieri dimineata... Deja se uita urat la mine seful...
Iar la eco au program ( clinicile pe care le stiu eu), numai dupa 8.30-9.00, deci tot as intarzia la serviciu.
Floricika, tu unde ti-ai facut analizele si ce analize? Vreau si eu sa mi se dea in 2 ore, nu in 5 zile!!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna dimineatza albinutze......cum sunteti azi? noi suntem bine, parca si greturile au mai trecut, sanii mei sunt in continuare plini, si uriasi deja....sunt sexoasa ce mai!!!

eu azi vreau sa merg pana la gine, dar nu la al meu, ci la altul, ca al meu m-a programnat abia pe 11 noiemvrie...vreau sa vad ca totul e bine acolo inauntru si .....bebele creste si ii bate inimioara...am emotii pana la 3....

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!
Sara, esti din Bucursti? Sunt multe cabinete care dau rezultatul in 2-3 ore. Eu stiu de Synevo care e raspandit mai peste tot in Bucuresti. Poate ai unul aproape.
Iubita, ...tinem pumnii pt la 3!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata albinutze!

Vad ca se discuta de vopsit. Eu m-am vopsit si la prima sarcina si acum...
Am fost azi la endocrinolog, trebuie sa imi fac dozarile hormonale neaparat, se pare ca e mai nasoala treaba decat credeam. Ma rog, intai sa aflu rezultatul analizelor.
Oricum, ca sfat, faceti-va o programare la un endocrinolog, sa vedeti daca tiroida voastra functioneaza normal. Firesc ar fi ca acest lucru sa intre la analize obligatorii in sarcina.

Ioana 12+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

buna dimineata,albinutelor!
Noi suntem tare necajiti...duminica seara am avut o secretie un pic maronie ,apoi alta luni dimineata si dupa-amiaza cand am ajuns la medic i-am zis si mi-a facut control ,a scos degetul plin de secretie maronie.Era si el un pic ingrijorat ,m-a pus sa beau apa si a coborat cu mn la eco , am vazut sacul placentar , embrionul e prea mic si a zis ca ii trebuia un eco mai performant sa vada embrionul ,a zis sa nu ma ingrijorez inca , poate sa fie rau sau poate sa nu fie nimic ,mi-a dat utrogeston 2 pe zi ,elevit .Burtica ma odare un pic si cand am ajuns acasa am avut o pata mai mare maronie(am citit ca se poate ca dupa un control sa sangerezi un pic , mai ales ca m-a tot apasat pe burta sa vada daca ma doare pe undeva).Acum stau in pat , nu ma mai duc la serviciu , inca mai am scurgeri vaginale un pic maronii ,sper sa fie bn ...a zis ca ne vedem peste 2 sapt daca se opresc scurgerile....nici nu mi-a dat de facut analize , deci nici el nu e sigur ca va fi bn.Ma rog ca albinutza mea sa fie bn....am inteles ca totusi e "bn" ca scurgerile nu sunt rosu ci maronii.
Aveti grija de voi.

Miruta 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Buna fetelor...
Am vazut ca sunt trecuta in listuta si multumesc mult .

Miruta nu te ingrijora, stai intinsa, evita efortul,(cel putin pe moment)si ai sa vezi ca totul o sa fie bine, fii optimista asta ii da putere la . Cumnata mea a avut sangerari si a ajuns la urgente, a stat linistita fara efort(de niciun fel) si acum mai are o luna si naste, deci nu mai sta stresata ca nu e bine. La 5 saptamani inca e prea mic ca sa deslusesti ceva, la mine la 5 sapt s-a vazut un punct la eco vaginala nu abdominla, deci stai linistita.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Oana, am sunat la Synevo, iar pt. beta HCG, rezultatul e gata in 48 de ore, din pacate. Asta inseamna ca, daca merg maine dimineata, pentru recoltare, va fi gata vineri... si tot vineri ar fi gata si cel facut ieri.. Cred ca voi merge direct la eco.
Miruta, nu te mai necaji; am citit ca multe fete au aceste scurgeti maronii si , cu tratament si repaos, se rezolva. In plus, esti la 5 saptamani, cam perioada in care apar aceste sangerari de nidatie, nu?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sara, inseamna ca in Bucuresti au alta politica cei de la Synevo, sau or fi mai aglomerati.
Mi-a mai zis acum o prietena de Romar. Daca se face analiza pana in ora 10 e gata in aceeasi zi.

Miruta, ai mare grija de tine si cat mai mult repaos la pat...

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Sara incearca si la CDT Victor Babes, clinica particulara,cea de langa spital, eu mi-am facut mereu acolo cu analize cu rezultat in aceeasi zi. Toata lumea e f draguta, sigur o sa reusesti.
Uite si tel : 021 317.95.03 ; 021 9609

Mihaela10+ & Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

multmesc mult pentru incurajari ...aveam nevoie asta .Stau linistita in pat la tv sau pe laptop si ma rog la doamne-doamne sa ne ajute sa trecem peste asta .Sper ca ne ne vaa ajuta pt ca tot el ne-a ajutat sa-l concepem(am fost la sf anton in perioda asta).

Miruta 5+

Mergi la inceput