Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 10
iubita_tiana spune:
mirutza.......sanatate si odihneste te.....si eu sper sa vin azi cu vesti bune de la eco.....doamne cat sper sa fie totul bine
7+
floricika spune:
sara, eu am fost la spitalul giulesti, m-a trimis doctorita mea, se fac recoltari intre 8 si 10 si dupa 13 ies rezultatele. M-a costat 20 de ron.
Miruta stai linistita in pat si gandeste pozitiv!
Poze
miruta spune:
alinalaura,de
nici nu poate fi vorba , de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am incercat , ne-a fost teama.Mie dr mi-a dat utrogeston si a zis ca daca imi da somnolenta sau varsaturi sa le iau intravaginal .Pe prospect scrie ca e mai eficient pt sarcina intravaginal .Voi ce ziceti?
Miruta
5+
floricika spune:
Miruta eu am luat in sarcina trecuta utrogestan intravaginal, era mai eficient asa, am luat de la inceput pana prin saptamana 16-17, ca ma durea rau burta si spatele, mai pe romaneste aveam contractii si exista pericolul sa pierd sarcina.
Poze
aniela3970 spune:
Buna albinutelor!
Va salut si va doresc numai bine!
Miruta,
unii zic ca se intampla si asa, cu scurgeri maronii. La mine a fost exact in ziua in care trebuia sa vina menstruatia. Am inceput sa iau Utrogestan 2 oral dimineata, si 2 vaginal seara, iar acum sunt bine.
Totul e sa nu te stresezi si sa stai in repaus cat mai mult. Ai facut beta HCG-ul?
Bebe Beca are dreptate cu vizita la Endocrine. Eu am fost la inceput, cand ma pregateam pentru bebe si mi-a zis sa revin abia prin luna a 4-a sa vedem daca decurg lucrurile normal.
Oana,
scuze ca te deranjez cu moderatul, mai am 7, sau 6
Va pup!Sanatate tuturor!
Bebe Beca spune:
Si eu am luat utrogestan, 2 dimineata si 2 seara.
Revin, pana stiu ca ati citit toate, sa ma simt impacata: faceti un control enocrinologic, cat mai repede, ca sa verificati daca tiroida functioneaza normal sau nu.
Ioana
12+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniela3970 Buna albinutelor! Oana, scuze ca te deranjez cu moderatul, mai am 7, sau 6Va pup!Sanatate tuturor! ![]() |
Nu ma deranjezi pe mine cu moderatul, Doamne feri!
Nu stiu ce s-a inteles din ce am scris eu...
Eu doar zic ca mesajele care se modereaza mai greu nu apuc sa le citesc pentru ca pot aparea pe o pagina anterioara celei pe care suntem si nu mai apuc sa le vad.
Doar cei care sub nume au sigle "Moderator" pot modera mesajele. Eu nu am nici o legatura!

Eu doar am deschis Odiseea, si intre timp am pierdut sarcina, dar am ramas in continuare sa ma ocup de lista. Asta pana va mai vrea cineva sa ma ajute.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!
strunfita spune:
Bebe Beca, ma lamuresti te rog frumos de ce trebuie control endocrinologic? Nu am facut nici la prima sarcina, si nici nu mi-a zis doctorul acum ca ar trebui facut.
multumesc.
8+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
aniela3970 spune:
Oana, sincer, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. 

Am presupus ca daca te ocupi de lista, te ocupi si de mesaje.![]()
Recunosc ca n-am prea citit regulamentul
. Scuze
oanaiacovita spune:
Aniela,

Stai calma, nu iti fa probleme. O sa le inveti pe toate pe parcurs.
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!