Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare!Mersi de incurajare.Am o intrebare pentru voi:dupa ce criterii va alegeti medicul ginecolog? pentru ca eu am una dar mi s-a recomandat sa ma mut la altcineva deoarece dansa nu e de la mine din oras si daca se intampla ceva nu prea am cum sa dau de ea sa ma vada rapid.dupa ce ar trebui sa ma iau cand imi caut un medic?AAA,inca o intrebare:cam de la ce termen incepe sa se vada burtica(mai ales la fetele slabe)?

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Si acum Ertima...te vei mai vopsii?

5

Pai vedem ce analize-mi ies , oricum o sa intreb miercuri si dr de fam.

poop burticile pofticioase

7+

p.s. Iubita, vad k m-ai ajuns la saptamani. Parca eram inaintea ta cu o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna seara burticutelor,

...vreau sa va intreb si eu ceva....stiti pe cineva care a nascut in China...? noi asa credem ca se v-a intampla...vom naste aici...dar am o frica ca eu nu ma descurc cu engleza, ce sa mai zic de chineza....si ma gandesc ca ar fi greu sa merg in Romania inainte sa nasc, sunt totusi vreo 15 ore cu avionul si nici nu vreau ca sotul meu sa nu fie alaturi de mine....ajutati-ma, dati-mi un sfat....spuneti-va parerea...orice.....

...abia lunea care vine, pe 28 octombrie mai mergem la medic, sper sa imi faca ecografie sa ma asigur ca e bine BB....de la ceaiurile lor dorm toata ziua si nu am pofta de mancare si parca imi este un pic greata, dar nu sa vomit....in rest sunt ok...asa zic eu....

Va doresc o saptamana buna, fara greturi si altele....!!!!

7+

Mergi la inceput

...scuze, 27 octombrie.....

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Relusha, o sa ma uit la cine a mai nascut in China la fetele de la 2006 si iti spun.Parca era una sau 2.

Oana, gemenii se diagnostigheaza dupa marimea uterului nu a burticii. Si eu am avut o burta uriasa la Erik si tot am intrebat daca nu am gemeni, aveam doar f mult lichid.

Bun venit fetelor care s-au mai inscris in grup in ultimele zile.

Eu ma duc la ecograf vineri si sper sa fiu mai optimista dupa aceea.

Aaa, a intrebat cineva daca stim care sunt valorile la HCG la sapt a-6 a, am o lista de la doctor dar e acasa, spuneti-mi daca vreti sa le pun pe forum (sau doar va sperii aiurea).

O noapte una sa aveti ( ca voi, majoritatea dormiti acum).

Cata 7+

Mergi la inceput

Buna dimineata burticutelor,

cata 14, multumesc frumos....

O zi buna sa aveti!!!!!!!!!!!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Neatza fetelor!
Sa aveti o zi minunata!

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetelor, eu am un ghinion de neimaginat.
Dupa ce am mers degeaba ieri dimineata, la Polisano, sa repet beta HCG, iar ei imi spun ca laboratorul e inchis pana la 31/10 (??), sun disperata pe dr. de familie, care imi spune sa merg la cabinetul dansei, ca laboratorul cu care colaboreaza,fac si aceasta analiza. Merg, imi reculteaza sange si ramane sa merg azi dupa rezultat... Azi, alta supriza: rezultatul va fi gata in 5 zile!!!! Mor , nu alta!!
Intre timp, am slabit un kg, nu mai am burtica deloc si abia ma mai doare un singur san!!! Iar ginecologul vrea sa vada doua HCG-uri, nu unul singur. De la serviciu nici vorba sa lipsesc acum, pentru ca nu are cine sa imi tina locul... deci... ramane pe sambata, sa merg la un nou ecograf. Daca nus-o mai intampla ceva si cu ecograful, cine stie?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Buna dimineata,burtici!
Am vazut ca ati adus in discutie vopsitul parului.Eu intentionez sa-mi fac niste suvite peste vreo 2 saptamani.La suvite vopseaua nu intra in contact cu pielea capului decat pentru foarte scurt timp(in timpul spalarii,eventual)si voi face toata operatiunea asta intr-o camera aerisita,ca sa nu inhalez vaporii de la vopsea.Eventual se poate folosi o vopsea fara amoniac.
Sara,nu poti fugi macar o ora de la serviciu sa incerci sa-ti mai faci o ecografie pana sambata?Chiar daca nu are cine sa-ti tina locul,eu cred ca intr-o ora nu moare nimeni fara tine,mai ales ca legal ai dreptul la 16 ore lunar pentru investigatii medicale pentru sarcina.Hai,multa sanatate si incearca sa nu te mai descurajezi!Trebuie sa fie bine!

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 10+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata
O zi buna va doresc tuturor!
Azi am fost la recoltare de sange si la 2 am rezultatul, abia astept!
Cata, noi nu am fost colege de odisee in 2006?

Poze

Mergi la inceput