Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 7

alinutza23 spune:
Anda_Magda
sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti!
Si toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa!
6+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ

mamica oana spune:
Ioana,eu am nevoie de un loc in perioada 15-24 decembrie.Imi facusem acum o luna programare la Herghelegiu,dar m-a sunat sapt. trecuta sa-mi spuna ca s-a anulat programarea mea.Acum am programare la Radulescu Botica Razvan la Medlife,am auzit ca e bun si acesta.
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 9+
bebe2

strunfita spune:
Alinutza, scuze ca-ti raspund asa tarziu, dar n-am intrat deloc pe net in weekend. Eu mananc Activia cu musli si capsuni (doar cu musli mi se pare gretos), dimineata, dar nu neaparat primul lucru din zi pe care-l mananc. 8+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

flavia_alt spune:
Buna burticutzelor
In primul rand LA MULTI MULTI ANI pt sarbatorite si multa sanatate.
Cum v-ati petrecut week-endul? La mine a fost putin mai rau pt ca de sambata au tinut greturiile continuu. Nici acuma nu m-au lasat,si nu mai stiu ce sa mananc, ca numai salatinii puteam sa mananc ca de la altceva dadeam afara. Voi ce mai mancati? Nici gratarul de pui nu l-am putut manca.
la toate
6+

karmen_ita spune:
Buna gabryella! eu am intrebat medicul ginecolog legat de vopsitul parului si a spus ca nu e nici o problema. Ca nu ajung substantele toxice in sange.8

alinutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita Alinutza, scuze ca-ti raspund asa tarziu, dar n-am intrat deloc pe net in weekend. Eu mananc Activia cu musli si capsuni (doar cu musli mi se pare gretos), dimineata, dar nu neaparat primul lucru din zi pe care-l mananc. ![]() ![]() Poze1 Poze2 |

In asteptarea unui inger
GOD is a DJ

gabryella81 spune:
Merci Karmen...multe persoane spun ca nu e bine sa te vopsesti...tu stiai de asta?..inainte sa intrebi doctorul? 5

ertina spune:
bun venit noilor albinutze si un sincer LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor din luna octombrie.
Eu m-am vopsit cand eram in saptamana a-5-a. Miercuri ma duc la primele analize sa vedem ce iese.
K simptom nik..doar mameloanele sensibile. Nici greturi, nici pofte nu am, insa cand ma apuc sa mananc mi se face o foameeeee de inghit aproape fara sa mestec 7+

floricika spune:
Eu m-am vopsit la prima sarcina, si o sa ma vopsesc si acum, nu are nici o legatura, decat ca locul in care va vopsiti sa fie unul aerisit pt ca vopseaua este toxica si sa nu inhalati. Atat.
Poze