Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Allexa, multa sanatate va dorim. Imi pare rau...poate, totusi, maine o sa va simtiti mai bine si va razganditi.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea mare si neagra! Noi azi suntem acasa,(a trebuit sa-mi iau concediu), pt ca dupa ce 3 zile au fost 4-5 copii in toata gradinita, miercuri ni s-a spus ca vineri sa nu-i mai aduc deloc.
Abia astept sa ne vedem diseara!

Off, editez, ca am uitat ce era cel mai important:
La multi ani, Iustina!!!! Sa fii mereu sanatoasa, vesela, plina de viatza si efervescentza ca acum. Sa ai o viatza frumoasa si interesanta, sa ii faci mereu pe parintii tai mandri de tine

Laura, sa-ti traiasca minunea!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa!!!
Va invit la o cafea, un suc si o bomboana!!! Si disearaaaa.... distractieeee!!! Va asteptam cu drag la 18 fix!
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Iustina!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Laura, sa-ti traiasca fetita si sa aiba parte de mult noroc in viata!

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

LA MULTI ANI IUSTINAAAA!!!!!
sa fi sanatoasa,frumoasa si iubita de cei dragi,sa ramai o mica dansatoare si cu multa veselie
ne vedem deseara la distractieeeee!!!!!!
adriana cum e la bucuresti??cum e acasa???in romania.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Iustina, la multi ani! Sa fii fericita!
Lora, sa-ti traiasca printesa!

Distractie placuta diseara! Sa faceti multe poze, sa vedem si noi!
Mai, mai, n-am aflat nici eu raspunsul... cred ca trebuie sa intreb bloggerul ...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata fetelor!Va invit la o calda si frumos mirositoare.
LA MULTI ANI, Iustina!LA MULTI ANI, Stefi!(pentru ieri)Sa cresteti mari si frumoase, sa fiti sanatoase si norocoase!
Mamicilor si taticilor vostri un si sa aveti parte numai de impliniri alaturi de printesele voastre!

Scuzati absenta!Chiar daca nu am scris, sunt la curent cu toate barfele , pentru ca am tot din urma.
Ce pot sa va spun despre noi...bolim in familie Eu deja nici nu ma mai gandesc la mine (au trecut doua saptamani si parca e mai rau), ci sunt data peste cap de raceala lui Edi.
Dupa ce in prealabil am mers la dr. de familie care ne-a spus ca Edi nu are decat rosu in gat si daca se agraveaza cu tuse si febra sa-i dam antibiotic (eternul Augmentin), acum am ajuns cu el la pediatru (dupa o saptamana de tuse groaznica)care ne-a spus ca e atins la plaman si are toate caile respiratorii afectate.Concluzia: trebuie sa faca injectii Saracutul meu, are de facut 10 injectii la 12 ore si mai are nu stiu cate siropele si drajeuri si..., dar e viteaz si uita repede
Il tinem acasa, desi figureaza internat la Pediatrie...dar de luni trebuie sa-l las cu mama pentru ca eu termin medicalul.
Cam asta e povestea noastra.Trista.

PS. Lora regret nespus ca nu pot sa-ti onorez invitatia.Of, tare ne-ar fi prins bine o iesire, ca sa mai uitam de ultimele saptamani

Mergi la inceput

Fetelor, multumim mult pentru urari! Va pupam pe toate si pe copiluti!
Adriana, imi pare rau ca nu sunteti aici si voi...
CarmenE, ce vesti ne mai aduci si tu... Dupa asa o absenta, ma gandeam ca cine stie pe unde ati umblat...voi boliti???!!! Si Edi asa rau??? Multa sanatate va dorim! Un pupici dulce curajosului! Imi pare rau ca o sa lipsiti.
Cristina, blogerul e cumva baiatul mai mare?
Abia astept sa ne vedem diseara!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La multi ani fericiti sarbatoritilor!! Petrecere fumoasa si muuuuuulte cadouri!!

Adina & Luka& bobita din burtica24+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

La multi ani, Iustina! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de mult noroc in viata, sa ramai la fel de zglobie si sa oferi cate un strop de bucurie celor din jurul tau in fiecare zi!
Laura sa ti traiasca bomboana de copil pe care ai creat-o!

Mergi la inceput