Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Stefiii!!!! Sa cresti mare, frumoaso si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

Carmen sa-ti traiasca puiutza.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

De azi se pare ca incep petrecerile.

La multi ani Stefi scumpa, sa ai parte numai de lucruri bune si sa-ti faci cat mai fericiti parintii.
fetelor, vreua sa va spun ca am fost aseara la teatru, la un spectacol al teatrul national bucuresti, ASTEPTAND LA ARLECHIN se numeste piesa. au jucat nume mari ac Tamara Buciuceanu, Rodica Popescu Bitanescu si inca multe alte doamne carora nu le stiu numele dar care sunt extraodrinare. N-am vazut ceva mai frumos si mai emotionat in viata mea, am plecat cu ochii in lacrimi.
mi-am promis dupa spectacolul asta ca o sa ma duc la cat mai multe spectacole de teatru pentru ca e ceva sublim.
stiu ca voi nu prea aveti timp din cauza copiilor, dar sincer, daca aveti ocazia vreodata, nu ratati asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

La multi ani, Stefi!Sa fii sanatoasa, mereu vesela, sa ai noroc si sa oferi cat mai multe bucurii parintilor!

Carmen sa-ti traiasca fata si sa ai putere s-o ingrijesti!

Celorlalte fete si copii "La multi ani!" (shtiu ca e cu intarziere, dar mai greu cu ajunsul la net in ultima vreme...oricum, am ramas cititoare fidela)

V-am pupat si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

LA MULTI ANI STEFI! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-ti faci parintii fericiti!
Carmen,
Andreutza, cred si eu ca a fost frumos! Daca asa avea cu cine sa-l las pe Stefan seara mi-ar placea si mie sa mai ies cate un pic.
Chiar vorbeam cu sotul meu zilele trecute, ce mult conteaza sa ai o mama, o matusa, pe cineva din familie in oras, langa tine, conteaza enorm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cristina, mai ales soacrele...ajutaaaa.....de numa'....

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!!!!
multam frumos pt urarile facute,va pup dulce pe toate....da sunt o fericita mami si tati la fel!!!!,de cateva zile stefi ne tot zice ca acusica face 3 ani!!!!!!!!e asa de incantata si azi a fost cand am duso la camin cu prajiturele,e o scumpa.
merci inca o data si va astept pe aici la munci la mine la un suculet si o ciocolata!!!!!!dar vom petrece si noi dar inca nu am stabilit inca,asteptam sa se mai adune aniversarisa beeem mai mult
pupici si mai curand ne auzim maine la petrecerea iustinei!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

intrebare de baraj http://pressalex.blogspot.com/2008/10/minutul-de-reflecie.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

cateva si putine poze ca nu prea am mai facut,cel cu tort sunt de la ziua la ai mei,iar cele din masina sunt de cand am coborat de pe ceahlau dar nu le gasesc pe celelate......

carmen si stefi

http://www.dropshots.com/carmenstefi#date/2008-08-09/16:42:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cristina, ne-ai incuiat... Spune si raspunsul.
Carmen, e o dulce Stefi, f. frumoase pozele!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

CARMENSTEFI - LA MULTI ANI !!!!!!!!!!pt strumfita ta , sa creasca mare si sanatoasa.Am mai lasat si dimineata inainte sa plec la serv un mesaj dar vad ca nu a aparut....nu stiu ce am facut eu acolo

LORA - noua inca ne mai curge nasul si tusiiiiimmm,deci pana maine cred ca tot la fel vom fi,ne pare rau ca nu putem veni si noi.

CRISTINA - faina tare intrebarea...dar raspunsul ???

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput