Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
Multumim muuult!!!! 

Tusa de strumfi, cum e la facultate? Ia povesteste aici niste detalii picante, sa ne mai amintim si noi de vremurile de alta data!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Aurorra spune:
LA MULTI ANI IUSTINA! Multa sanatate si crestere frumoasa si armonioasa sa le aduci parintilor numai bucurii!
Lora sa-ti traiasca fetita si sa ai parte numai de lucruri bune din partea ei!
Petrecere frumoasa si la cat mai multe cadouri!
Fetele cine ma trece si pe mine in listuta ca eu nu sunt pe acolo,ce date trebuie sa va dau? DN 28.07.1979 si DN Robert - Matei 30.09.2008
Va pupacesc si va doresc oetrecere frumoasa diseara!
Aurora, mamica fericita de delfinas minunat!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
LoraG76 spune:
Aurora, multumesc!
Ce face Robert? Papa bine, doarme, creste?
Laura e datoare cu trecerea in lista, o sa vada ca ai scris si o sa va treaca datele acolo.
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Imi cer mii de scuze ca n-am ajuns pana acum, dar spun acum:
Stefi - La multi ani! fetita frumoasa si curajoasa care a inceput gradinitza. Iti dorim sanatate multa si fericire axima
Iustina - La multi ani ! si tie printesa motata. Fericire, sanatate si impliniri multe.

Eftimie C. spune:
Mai, mai, am scris un mesaj lung si l-am sters din greseala 
Lora va doresc o seara minunata si sper ca la urmatorul party sa petrecem si noi alaturi de 
As fi vrut eu sa fim plecati pe undeva in loc sa ne varsam sufletul tusind de doua saptamani.Partea rea e ca nu prea se cunoaste tratamentul si mai nou incepe sa tuseasca si tati 
Yashy am tras cu ochiul la albumele tale.Sunteti tare frumusei, iar luca e o dulceata de copil.Sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna cu bebe mic care va veni!
Edi a descoperit inca un fan al trenuletului, pe care si el il viseaza toata noaptea (alaturi de robotelul Wall-e)
PS.Ar fi frumos sa ne povestesti cum ai ajuns tocmai in Japonia si cum e viata acolo.
Carmen am citit ca ti-ai inaugurat magazinul.Daca imi dai niste indicatii promit sa te vizitez ![]()
Ellinia weekend placut la Targ.Sa vizitati Cetatea, ca tocmai au renovat-o.
Allexa foarte frumoasa ai mai fost, nasico!Ma mir ca nu te-au furat odata cu mireasa 
Dana cu serviciul cum mai merge?Mai vrei sa-l schimbi?Ana, Paul ce mai fac?
Laura strumphy tai ce nazbatii au mai facut?Cum merge gradinita?
Adriana frumoase printesele tale si voi foarte fericiti.Cum va simtiti acasa?
Corina, Emma voi nu mai aveti noutati?
Andreutza azi esti nanasica?Sa-ti fie de bine!
Ana, Criss fetele voastre cum mai sunt?Va vedeti diseara cu gasca?
Ianusca salutari si lui Ian pupaciosul
Prevad cateva fete fericite diseara.
Fetelor, da de Marani ce mai stiti?Mi s-a parut la un moment dat ca aparea in lista celor care vor sa-si inchida contul.Oare m-am inselat?Atunci pe unde umbla?Ca tare mi-e dor de ea si Bubamara 
Tuturor fetelor pupici.Scuze daca am omis pe cineva ![]()
Laura25 spune:
Carmen sanatate multa la toti 3
. Si pe ai mei ii aud tusind acum prin somn, poate scapam fara complicatii
.
Alexa umbland acum la lista am vazut ca luni a fost ziua ta. La muuulti ani fericiti alaturi de cei dragi tie!
Mii de scuze ca nu am observat la timp
Tu de ce nu ne-ai tras de maneca?
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eftimie C. spune:
Hei, buna Aurora.Sa-ti fie sanatos si sa creasca mare delfinasul, care ieri a implinit o luna.Cum e mami?
Eftimie C. spune:
Allexa!Mai da' ce secretoasa esti tu si neatente, noi.Cu scuzele de rigoare, iti urez multa sanatate si numai bucurii 
Bineinteles ca am tras si eu o privire la listuta si am vazut cne e urmatoarea ![]()
![]()
Laura cand mai ai timp, trece si la mine data nasterii 20.05.1977 -taur 
LoraG76 spune:
Alexa, mii de scuze!!! 
Stiu ca nu avem nicio circumstanta atenuanta, dar trebuia sa ne fugaresti cu bata!!! Arunca si tu cu ceva dupa noi, daca vezi ca suntem cascate... LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de bine!
Lora, mami de Iustina
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutza23 De azi se pare ca incep petrecerile. ![]() La multi ani Stefi scumpa, sa ai parte numai de lucruri bune si sa-ti faci cat mai fericiti parintii. fetelor, vreua sa va spun ca am fost aseara la teatru, la un spectacol al teatrul national bucuresti, ASTEPTAND LA ARLECHIN se numeste piesa. au jucat nume mari ac Tamara Buciuceanu, Rodica Popescu Bitanescu si inca multe alte doamne carora nu le stiu numele dar care sunt extraodrinare. N-am vazut ceva mai frumos si mai emotionat in viata mea, am plecat cu ochii in lacrimi. mi-am promis dupa spectacolul asta ca o sa ma duc la cat mai multe spectacole de teatru pentru ca e ceva sublim. stiu ca voi nu prea aveti timp din cauza copiilor, dar sincer, daca aveti ocazia vreodata, nu ratati asa ceva. http://tt.lilypie.com/7aXep3.png |
ai dreptate. si eu am fost la doua piese de teatru (de la festivalul asta de acum) si au su-per-be!!!
emma