Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 11
aeperju spune:
poate nu ne-ati vazut de mult:
http://community.webshots.com/album/568389225cqlFfS?start=0
emma si andrei
LoraG76 spune:
Multumim mult ca ati venit la petrecerea noastra si pentru cadouri, sunt f. frumoase. Sper ca vecinii nu or sa ne scoata afara...sau poate pleaca ei si ramanem noi in tot blocul..![]()

Sper ca v-ati simtit bine, imi cer scuze ca a fost asa agitatie. Sper ca puiutilor sa le fi placut, mai ales.
Multumim ca sunteti prietenii nostri!

Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Ce credeti voi ca facem noi la ora asta??? Desfacem cadouuuuri!!!!
Si mancam amandoua snitele, chiftele si cabanos...cam ciudate gusturi pentru ora asta, nu??!!! 
![]()
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
Eu am tras un pui de somn (am adormit odata cu copii) si m-am trezit cu Bianca tipandu-mi in ureche 'nu mai ma joc! Nu mai pot sa ma joc!". Asa ca mi-a sarit somnul si am trecut in sufragerie la navigat pe DC.
Lora multumim din suflet pentru petrecerea super-reusita! Eu o declar petrecerea anului!
Copii s-au simtit super, noi la fel. A fost prima 'adunare' cu asa de multi copii si fara nici un conflict! Nu i-am auzit certandu-se, nu i-am vazut batandu-se, nu am vazut crize de nervi si istericale. E adevarat ca au mai crescut, se cunosc intre ei, dar cred ca au contat mult animatorii si atmosfera generala de acolo. Bianca mea s-a culcat pictata si probabil nu o sa vrea sa o spal cateva zile
. Asteptam cat de curand un film cu Iustina cantand la orga primta cadou si pe tine dansand
... sau invers
.
Somn dulce!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
'neata!
Fetelor, ajutati-ma cu nr de tel de la Poparlan sau de la alt cabinet de pediatrie care lucreaza azi. Rares tuseste tare urat si m-as duce sa-l asculte la plamani sa nu avem surprize
.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Poveste cu shtrumphi
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea!
Eu acum m-am trezit..
Iustina doarme inca...aseara pana la 12.30 s-a jucat...orga o sa o montam mai tarziu, aseara am scapat...ma gandeam la bietii vecini...n-au gresit cu nimic...
Dar pe voi tot va fugaresc de nu va vedeti... Multumim, e un cadou super, dar nu recunosc asta in fata voastra, na!
Laura, imi pare rau sa aud asta de Rares...
Nr. la Poparlan e 215744. Si Petrovici lucreaza, dar de ce nu te duci tu la pediatrie, in spital sa ti-l asculte? Nu e nici aglomerat...eu asa as proceda, nu m-as chinui sa primesc o programare dupa mii de rugaminti... Multa sanatate!
Si Iustina tot pictata a dormit...nu stiu cum oi reusi s-o spal azi...
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
Multam, Lora. Am sa vad cum fac, la Poparlan nu vine pediatra azi. Iar la pediatrie cand am fost in we si u era Ilas am nimerit de fiecare data la un mos care mi-a dat antibiotic f. puternic lui Rares pe motiv de rosu in gat, cand el avea indigestie.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Poveste cu shtrumphi
Aurorra spune:
salutare!
Lora delfinasul e hranace sa nu fie de deochi,papa destul de bine, de altfel a si luat bine in greutate,saptamana trecuta avea deja 4400g! In rest ne mai enervam,mai plangem,avem si cativa colicei ca ne mai bolboroseste prin burtica dar speram sa treaca!
Carmen multumim pentru urari,ce spirit de observatie ai!
e destul de bine nu-mi creaza probleme mari nici noaptea,e drept ca noaptea nu prea doarme in patut,dar asta e o sa ne dezvatam noi cand o sa fim mai mari! da e asa de bine langa mami!!
Am pus si cateva poze,daca vreti sa ne vedeti!
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
Laura imi pare rau pentru Rares, sper sa nu fie ceva grav,insanatosire cat mai rapida!
Apropo de asta,ce pediatru imi recomandati si mie ca sincer nu stiu la cine sa merg!!
Weekend placut si insorit!
Aurora mamica fericita de delfinas minunat!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
allexa06 spune:
Salutare!!!!!!!!
LORA - intradevar,super a fost petrecerea,lui Razvanel i-a placut la nebunie! Eu l-am spalat aseara pe Razvan si atat ce a mai plaaaaaans!!!!!!!Azi am descarcat ce am filmat,ne-am uitat la poze si Razvan a zis sa mai mergem acolo
,i-am explicat eu ca nu mai sunt copiii acolo,dar nu... el vrea sa mearga
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
'Neata!
Beeeey, ce mi-ati facuuuut!!!! Cred ca vecinii deja au fugit...
Sa vedeti ca i-am dat incet volumul si tipa de nu mai poate ca e prea incet, apasa ca disperata pe toate butoanele ca vrea mai tareee!!!
Si in toata nebuneala asta Eugen incearca sa doarma, ca a fost de serviciu asta noapte...
Oricum, e super cadoul, multumim! Lasa ca vine si randul vostru....va prind eu la inghesuiala...
Aurora, ce bebe dulcee!!! Sa va traiasca! Mai vrem poze! 
Ema, vad ca si Andrei a mai crescut!
Frumoase pozele!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina