Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetelor!
Asa e, cam greu ajung sa scriu pe aici. Va citesc pe furis de la munca, dar nu prea pot sa si scriu, iar acasa cand ajug eu la calc. de obicei sunt prea obosita, citesc putin si ma culc.

Carmen eu stiu ce I-AS lua la soacra mea, dar nu pot sa-ti recomand si la a ta, ca ... [:d]

Cristina, Alexa joaca cu papusi la un baietel e o etapa foarte normala de dezvoltare si poate sa ceara si barbie si papusi-printese, nu inseamna deloc ca ar fi ceva in neregula cu ei. Noi avem multe jucarii 'neutre' (de construit, cuburi, puzzel, carti de colorat, animale de toate dimensiunile si felurile), dar si papusi-bebe, papusi baietel/fetita, masini, sabii, pistol (deocamdata numai 1 ) . Si de obicei copii se joaca impreuna, adica hranesc/plimba/culca/leagana bebelusii (fiecare are cate unul si i-au carat in masina la maica'mea odata si au dormit amandoi cu bebelusii langa ei), fac ture cu masina sau se joaca cu mingea (Rares are 'valente' de voleibalist, Bianca trage niste suturi sanatoase de viitor fotbalist ). Sunt si faze cand Rares plimba un bebe si Bianca impinge de zor la o masina. E perfect normal. Le-am spus de mai multe ori si acum stiu si ei ca rochitele/fustitele, rujul, oja sunt "pentru fetite, nu pentru baietei", dar cand erau mai mici l-am imbracat prin casa pe Rares de 2-3 ori cu cate un sarafan al Biancai, ca o vedea pe sora'sa si ii era si lui o pofta.

Cristina bubitele de varsat de vant sunt caracteristice, cu o 'bilutza' de lichid in varf. Primele apar pe piept/spate.
Poate nu e nimic. Sanatate!

Lora sunt bune legumele? Te-ai urcat dimineata pe cantar, sa stii daca scazi ceva dupa dieta asta? Vezi sa nu te ia vantul

Pe mine m-au chemat maine la munca pt nu stiu ce sedinta lu'peste si imi da peste cap tot programul administrativ .
Copii mei sunt bine, mai tusesc putin. Le place la gradinita, dar in fiecare dimineata imi spun ca ei vor sa mai doarma, nu vor la gradi, sa inchid becul. Dimineata (cand deja eram in intarziere) am reusit sa o conving pe Bianca sa-si dea jos pijamaua. Apoi m-am dus repede in camera cealalata sa iau ceva. Cand m-am intors, era goala pusca, inghesuita in capacul de la o cutie din care scosese si imprastiase peste tot piese de puzzele si striga "ma dau pe ghiataaa! Rares, vezi? Ma dau pe ghiataaaa!!!" Avem in fiecare dimineata negocieri dure legat de hainele cu care se imbraca, incepand cu chilotii ( i s-a pus pata pe niste chilotei cu un imprimeu cu o fetita, are 3 din setul ala, dar fiecare fetita imbracata in alta culoare. In fiecare dimineata vrea 'fetitza verde' , si imi arunca chilotii cu 'fetita albastra' sau galbena cat colo si tipa ca ea nu vrea aia, o vrea pe cea verde.) pana la sarafanul pe care si-l ia (nu iese din casa fara rochita . Noroc ca am o colectie intreaga de sarafane si eu ii dau ciorapi, bluza si ea are de unde alege rochia, dupa indelugi deliberari si schimbari de opinie.). Ce mai! E un intreg show in fiecare dimineata la mine in casa.

Ce faceti de revelion? Unde fugiti? Stiti vreo cabana de inchiriat 2-3 zile? (m-am trezit si eu acum, cand deja e rezervat tot).
Am vazut ca vorbeati de decoratiuni de Craciun, ce v-au cerut copii de la Mos Craciun? Ai mei vor trompeta Rares si mica sirena (cred ca papusa, nu mi-e clar...)Bianca. Eu vroiam sa le iau altceva, dar pana vine Mosul, poate se mai schimba lista. Suntem in negocieri intense sa-i dam lui Mos Craciun biberoanele cand ne aduce cadouri, ca sa le duca la niste bebelusi mici, ca au nevoie . Nu mai stiu cum sa fac sa scapam de dependenta de bibe, seara e jalea de pe lume daca nu au biberonul de lapte in botic.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

da, lora asa este.deschide sertare, scoate tot, la bucatarie oale, linguri orice. face varza in casa nu gluma.
inr est toate bune.

ce mi-e ciuda ca nu gasesc adevarul cu carte...mmmm....astia iau cartile si le baga-n chioscuri fara.ce nesuferiti!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, am retinut ideea cu datul biberoanelor lui Mos Craciun. Mi se pare foarte buna, ca si noi avem aceeasi problema, are un adevarart cult pentru biberon! Stefan vrea sa-i aduca Mos Craciun o masina cu telecomanda, asa i s-a pus lui pata, mai vedem pana atunci.
Emma, ai sanse sa iei cartea doar daca stii foarte bine pe cienva de la vreun chiosc, "te abonezi" cu ceva vreme inainte, insisti, platesti persoana respectiva, altfel n-ai nici o sansa. Si eu am umblat cu limba de-un cot ieri pe la toate chiscurile si n-am avut succes. Si vin si foarte putine, cate 4-5 la un chiosc. Eu am facut ieri abonament la Adevarul, acum am sa vad daca am sa si primesc cartea.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Reusesc sa mai scriu si la voi - va citesc mereu, da nu mai apuc sa scriu, ca incep scrisul la alte subiecte.
Asa ca, cu scuzele de rigoare "La multi ani, Carmen! Sa fii iubita!"

Lora, merge bine cu gradinita. Lara pare incantata.
Am ras cand am intrebat-o ce face la gradi si a zis odata:"pai nu apuc sa fac mai nimic, ca mereu ne cheama la masa"
Ia micul dejun acolo, apoi masa de fructe, apoi pranzul ..., ce mai, mereu e "masa gata!"

Laura, si noi avem circ cu imbracatul. fain - chilotei cu fetita verde - inteleg perfect
Si am ras nu gluma -- Rares imbracat cu sarafanul Biancai
Ma gandesc ca Mica Sirena o fi cartea sau vreun film.

Si noi mai bea lapte din bibe seara si dim.. Insa parca nu as asocia disparitia lui cu venirea Mosului, sa nu capete aversiune fata de Mos.
Bibe e inca pt. mine comod, ca nu trebuie sa stau langa ea s-o pazesc cand bea laptele.
Stiu insa ca nu e deloc bun pt. dentitie ... asa ca si noi vom renunta curand

un weekend frumos
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora astept si eu concursul Casandrei ca e abia pe 24 noiembrie. Ecaterina e toata umflata la gingii, da'nu vor sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafea!
Ce faceti azi? E soare si frumos, vad...
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Si eu la un ness cu voi .
Adriana Bianca a vazut de mai multe ori desenul animat 'mica sirena', deci de acolo i-a venit ideea, dar nu stiu ce vrea, exact. Presupun ca o papusa 'mica sirena'. Cu biberoanele, eu nu am pus problema ca vine mos craciun si le ia, ci as vrea sa fie initiativa lor, sa vrea ei. Adica le insiuez ca mos Craciun are nevoie de biberoane sa dea la bebelusi mici care nu pot sa bea altfel laptele si plang de foame si ca ce frumos ar fi daca l-am ajuta, nu vor sa ii dam biberoanele noastre? Incerc sa nu le impun, sa nu le 'fortez mana', ci ca vrea ei in final sa faca lucrul asta. Bianca deja povesteste ca vine Mos Craciun cu cadouri si noi dam biberoanele sa le dea la bebelusi, dar Rares zice cu jale mare "nu! Ca sunt a noastre!"

Noi azi avem program de facut si primit vizite. Voi pe unde fugiti?

Cateva poze si un filmulet mai nou

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata! Haide-ti ca am pregatit cafeaua !!!

Laura - ti-am vazut strumfii....foarte frumos au desenat....bine ca pe foi....Razvan scrie toate numele colegilor de la cresa...pe pereti ( abia am varuit)Si mai nou acum face puzzle...in fiecare zi vrea si mai vrea o minge de"bobal" din plastilina sa-i fac

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Beau si eu o cafea cu voi inainte sa ma apuc de treaba!
O saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ellinia, nu stiu pe nimeni de la chioscuri asa ca...pas.
cat a costat abonamentul?

emma

Mergi la inceput